Bezstresová výchova

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26716
5.5.15 17:36
@WontTell píše:
Seš si jistá? Ona totiž účinek plácnutí nikterak nevyvrací, ani se nad ním nepohoršuje…

Ale ja odpovidam na dotaz ohledne pochopeni hry a trestu/zakazu…cti jo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2342
5.5.15 17:37
@tiffany píše:
To víš, že mají 8m děti rozum. Moc dobře si uvědomuje, že mu máma ubližuje, jen asi nechápe proč. :think:

A když nechápe proč, tak jaktože teda přestane tahat za ten kabel?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5363
5.5.15 17:39

@tiffany Myslim ze svoje deti velice podcenujete

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
5.5.15 17:39
@WontTell píše:
A když nechápe proč, tak jaktože teda přestane tahat za ten kabel?

že by ze strachu z agrese ze strany nejbližšího člověka? Ale proč mu máma ubližuje netuší, když šahá jen na nějakou věc… Už chápeš, nebo ti ještě nebylo 8m?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
5.5.15 17:42
@Eliskaxox píše:
@Berousik Tak ja samozrejme chapu ze zakaz ho nebavi :) me taky nektere zakazy a zakony nebavi, ale bohuzel neni jina moznost.

Ne, nebavi. Ono ho nepochopi do dusledku, viz. prvni odstavec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
5.5.15 17:42
@Eliskaxox píše:

:mrgreen: No já se polepším a přestanu dítě podceňovat a začnu ho mlátit. :mrgreen: To jsi mě faktp pobavila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
5.5.15 17:44
@WontTell píše:
A když nechápe proč, tak jaktože teda přestane tahat za ten kabel?

Jedno dite tu udajne prastalo tahat za kabel. Obecne vetsinou hned neprestanou. Nebo mam kolem sebe same divne deti :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
5.5.15 17:47
@Eliskaxox píše:

To spis ty, kdyz mas pocit, ze misto vysvetleni je rana ucinnejsi :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5363
5.5.15 17:50

@tiffany No pokud sis tyto dve veci spojila dohromady tak uz je mi jasne vic veci. Mimochodem tohle byla tak trapna narazka, ze mam pocit ze se bavim s pubertakem. Opravdu nemam slov.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanney
5.5.15 18:00
@WontTell píše:
Jenomže to je zase druhý extrém. Plácnout dítě jednou za čas, když po třetím varování nepřestane tahat za kabel pod napětím přece není řezat jako žito. Navíc to řezání jako žito většinou není jediný „problém ve výchově“ ze strany rodičů…
… plácnout 8m mimino přes ruku, že sahá na kabel? Po třetím varování?
Chápeš, že to je týrání, to nemá s výchovou nic společnýho.
  • Citovat
  • Upravit
5363
5.5.15 18:05

@Hanney No na tebe jsme tady cekali

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
5.5.15 18:10
@Eliskaxox píše:
@tiffany No pokud sis tyto dve veci spojila dohromady tak uz je mi jasne vic veci. Mimochodem tohle byla tak trapna narazka, ze mam pocit ze se bavim s pubertakem. Opravdu nemam slov.

Že ty bys mě nejradši jednu flákla? :think: :mrgreen: :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5363
5.5.15 18:30

@tiffany Biju se jen kdyz je ublizovano mym blizkym :D co si kdo mysli o me je mi fakt jedno :D
Hele me jste tady odsouhlasily, ze u 11m to je relativne ok, ze ten tomu uz rozumi a kdyz jsem napsala, ze maly ccá po 3 dnech uz pochopil ze kdyz reknu ne, tak se zacne vztekat a necha tu vec napokoji, tak je to v poradku, protoze on uz to v 11m chape. To jste mi udelaly radost protoze maly je narozeny v 28.tt,takze je vyvojove o 3m pozadu. Zatim neumi ani paci paci, jen papa ale vi ze kdyz maminka rekne u kose na odpadky a v koupelne u kabelu od elektriky ne, tak proste ne. Takze i 8m to chape

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
5.5.15 18:31
@Eliskaxox píše:
@tiffany Biju se jen kdyz je ublizovano mym blizkym :D co si kdo mysli o me je mi fakt jedno :D
Hele me jste tady odsouhlasily, ze u 11m to je relativne ok, ze ten tomu uz rozumi a kdyz jsem napsala, ze maly ccá po 3 dnech uz pochopil ze kdyz reknu ne, tak se zacne vztekat a necha tu vec napokoji, tak je to v poradku, protoze on uz to v 11m chape. To jste mi udelaly radost protoze maly je narozeny v 28.tt,takze je vyvojove o 3m pozadu. Zatim neumi ani paci paci, jen papa ale vi ze kdyz maminka rekne u kose na odpadky a v koupelne u kabelu od elektriky ne, tak proste ne. Takze i 8m to chape

Tak proč svému dítěti tedy ubližuješ? Kdyby mu ubližoval někdo jiný, tak je to špatně, ale ty mu ubližovat smíš. K tomu zbytku - nic takového jsem ti nepsala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
5.5.15 18:42
@Eliskaxox píše:
Hele me jste tady odsouhlasily, ze u 11m to je relativne ok, ze ten tomu uz rozumi a kdyz jsem napsala, ze maly ccá po 3 dnech uz pochopil ze kdyz reknu ne, tak se zacne vztekat a necha tu vec napokoji, tak je to v poradku, protoze on uz to v 11m chape. To jste mi udelaly radost protoze maly je narozeny v 28.tt,takze je vyvojove o 3m pozadu. Zatim neumi ani paci paci, jen papa ale vi ze kdyz maminka rekne u kose na odpadky a v koupelne u kabelu od elektriky ne, tak proste ne. Takze i 8m to chape

Ja jsem ti taky nic takovyho neodsouhlasila. Za me je i v 11m brzy na fyzicky tresty :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí