Bible 1866 - pomůžete mi odhadnout cenu? :D

17464
26.7.15 19:04

Bible 1866..pomůžete mi odhadnout cenu? :D

Ahoj maminky, našli jsme na půdě tyto dvě bible (viz.foto) a vůbec netuším jestli to má nějakou cenu a když už tak kolik tak.. z roku 1866 by asi byla škoda knihu vyhodit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
673
26.7.15 19:23

@michaelala neresila bych co si mysli amateri na emiminu a nechala si to nacenit v antikvariatu nebo starozitnictvi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4535
26.7.15 19:26

Nedokázala bych vyhodit Bibli :) podle mě to nějakou cenu mít bude, ale asi bych se jich nezbavovala a nechala putovat generacemi, jednou by ti mohli poděkovat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Menora
26.7.15 19:29

@michaelala
Ony tyto Bible a ruzne modlitebni knížky z tohoto obdobi nijak velkou hodnotu nemivaji. Tohle se povaluje v knihovně kde komu, nám také a v antikvariatech není problém něco takového najít. Obvykla cena 500 - 800 korun. To vydání by muselo byt například necim zvláštní, což pochybuji ;).

• Citovat
  • Upravit
17464
26.7.15 19:36

@Menora díky to jsem potřebovala slyšet. :palec:

@Mallorka nechat putovat generacemi mě taky napadlo, ale kde všechno uskladňovat, tech knih jsme u dědy našli plnou půdu :roll: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
26.7.15 19:43

Sla bych to antikvariatu, oni ti reknou a nebo si ji nechat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7266
26.7.15 20:14

Né moc velkou, koluje jich po lidech mraky. Já sama jich mám 5 (každou jinou). A i když k bibli nemám absolutně žádný vztah, tak jsem si je taky nechala :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3371
26.7.15 22:01

@michaelala Ohledně ceny knih neporadím. Ale já osobně bych si je nechala. Mít knihu z roku 1868 není špatné, za pár desítek let to může být mnohem vzácnější :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1281
26.7.15 23:46

Zalezi na stavu konkretni knihy, ale bezcenna nebude. Videla jsem prodavat anglicke vydani z podobneho roku v prepoctu asi za 10 000,–, ale nepochybne v dobrem stavu a mozna i vzacne vydani.
Podle me by jsi za ne minimalne tu petistovku mohla cekat, ale fakt se zajdi nekam zeptat, muzou mit cenu mnohem vetsi. Jo a jeste radim, obejdi si minimalne ctyri antikvariatniky, ja takhle mela jednu cennou knihu, a prvni versus ctvrty = nabidli mi DVOJNASOBEK ceny ve ctvrtem. Takze se nenech zviklat prvni nabidkou, jestli je fakt chces prodat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí