Blbé otázky a odpovědi partnera

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Parninas
15.6.22 14:06
@Anonymní píše:
Chtěla bych jen říct, že mezitím, co se tady strhla debata, tak u nás to už vzala voda. ;) Chtěla jsem jen vědět, jestli to je někde podobné, víc v tom prosím nehledejte 8)
Nevyjela sem po něm, hádka tam neproběhla, jen sem si tu potřebovala trochu ulevit :D

Teď už jsme doma, pijeme kávu a z něj vypadlo, jo ty vlastně nebudeš ten víkend doma, že?

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Jelikož si věci pamatuji, minimálně pár dní, tak jsem mu řekla, jo budu pryč lásko. A nechávám to být, jako ostatní okolo.

Možná i proto ho miluji :mrgreen:

Takže svět je v rovnováze.

Díky a užívejte středu!

PS: U nás znamená,, A co s tím mám dělat?" něco jako jdi do háje/neotravuj s tím.
Ale vzhledem k tomu, že jsme každý vyrostli v jiném kraji (Pce - Ova), tak bohužel.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Zakladatelka :srdce:

Tak ten je dobrej. Takhle dráždit hada bosou nohou. 8) :mrgreen:

Přeju hezkou svatbu! :hug:

• Citovat
  • Upravit
3701
15.6.22 14:34
@Anonymní píše:
Za 7 let vztahu ví, kde mám rodiče (200 km daleko), ví že se tam bude svatba. Dokonce ví, kde a jak bude probíhat zkouška, protože jsem původní termín zrušila, svědek naplánoval v tomhle termínu rozlučku. Fajn. Tři dny zpátky mi řekne, ať mu řeknu nový termín líčení. A dnešní výsledek?

Ale ty pořád nechápeš, že tohle všechno je prostě úplně šumák. Prober se a přestaň řešit blbosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.6.22 15:56
@Parninas píše:
Tak ten je dobrej. Takhle dráždit hada bosou nohou. 8) :mrgreen:Přeju hezkou svatbu! :hug:

Když on má u toho takový upřímný výraz :D

Děkujeme, my jsme oba celkem veselá kopa, takže čekám, že se me den před svatbou zepta6, v kolik tam má být :D

Z.

• Citovat
  • Upravit
8302
18.6.22 06:59
@Anonymní píše:
Krásné ráno,
dlouho tady vystupuji, tak proto anonymita. Ale holky, potřebuju poradit, nebo si spíš poslechnout ostatní.

Mám přítele, se kterým se všechno fajn, mráčky jsou, ale to je všude. Vždycky má mince dvě strany a ta moje je, že také dokážu partnera vytočit, občas také mám svoje chvilky, kdy jsem na zabití.

Ale nastávají u nás situace, kdy ve mě bouchnou saze. Ano, možná jsou to kraviny, ale nevím.

Třeba dneska ráno:
Já: XX.XX.2022 půjdu na zkoušku líčení.
On: A co s tím mám jako dělat?

Já mu odpověděla, že nic, že nalíčí i jeho :lol: :lol: :lol:

Řekla jsem to jen pro to, aby věděl, protože si obecně říkáme plány předem :lol: Já nevím, jestli si myslel, aby mi to zařídil, nebo tak. Ale zkoušku líčení mám 200 km a budu zůstávat na víkend u rodičů. Vysvětlila jsem mu, že mu to jen říkám, aby to věděl a že je jasné, že tam zůstanu, jako pokaždé, když tam jedu.
A on: Jak to mám asi vědět, co mi tím chceš říct. A bylo na něm vidět, že sám ví, že mu to nedocvaklo.

A to už to bouchne, jak to má asi vědět, že jednoduše odjedu, jako několikrát za těch 7 let, co jsme spolu. A že odjedu sama, autem a asistenci nepotřebuju a že mu to JEN ŘÍKÁM :lol:

A tohle jsou situace, kdy přemýšlím, jestli má občas takovou chvilku, nebo jestli mě chce vyloženě naštvat :lol:, nebo jestli je na těch 10 minut blý(to bych mu nikdy neřekla) z celého týdne… Nebo má jen nějakou nechápavou chvilku.

Díky za Vaše zkušenosti. Máte taky některá chlapa, co má občas otázky, tak kterýma zůstává rozum stát? Zajímá mě, jestli je tohle jen u nás :palec:

Hm, komunikace asi není tvoje silná stránka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8302
18.6.22 07:13
@bjetuschka píše:
Dostáváš tu čoud, ale já mám pro tebe jisté pochopení. U nás doma se to stává také, je to ve vlnách a taky mi někdy zůstává rozum stát nad jeho reakcema. Většinou je to v období, kdy toho máme oba moc a nejsme spolu naladěný na stejnou vlnu. Je třeba mít trochu nadhledu, ale naprosto chápu, že někdy je to o nervy.

Příklad zrovna z dnešního rána:

Já: Včera mi Janička říkala, že bude mít rozlučku se svobodou, já bych tam ráda šla.

On nejvíc překvapeně: Tak oni se budou brát jo?!!! Konečně se ten její rozhoupal?!

Wtf. Mluvili jsme spolu o tom, není to vůbec dlouho, kdy jsem vyprávěla, jak se konečně bude moje kamarádka a jeho známá vdávat, že na to čekala dlouho a že to bude bohužel zrovna v termínu naší dovolené. Tak jsem to odvypravela ještě jednou a odpověď byla: Jo, no jo, vlastně.

:zed: :zed: :zed:

A co je na tom? :nevim: Jeho kamarádka to není, tak mu to nepřijde důležitý to držet v hlavě.
Mě by to taky nezajímalo, ale kdybys mi to připomněla, že jsi mi to už říkala, tak by se mi to vybavilo, to ano. Ale v hlavě mám jiný důležitý informace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8302
18.6.22 09:03
@Janli píše:
My bysme si rozuměly…… 8)

Jj, i já jsem to samý jako inkakrivak :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80235
18.6.22 09:24
@Zeoli píše:
Jj, i já jsem to samý jako inkakrivak :D

Teď nevím, mám být polichocena nebo uražena?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8302
18.6.22 13:50
@inkakřivák píše:
Teď nevím, mám být polichocena nebo uražena?

Já nevím, asi ani jedno ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80235
18.6.22 20:47

@Zeoli Už jsem si celou diskuzi prošla a chápu. Příště cituj, ať vím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12640
18.6.22 21:40
@Zeoli píše:
A co je na tom? :nevim: Jeho kamarádka to není, tak mu to nepřijde důležitý to držet v hlavě.
Mě by to taky nezajímalo, ale kdybys mi to připomněla, že jsi mi to už říkala, tak by se mi to vybavilo, to ano. Ale v hlavě mám jiný důležitý informace.

Moje kamarádka a jeho známá, známe se dobře, nic co by ho dle tvých slov nezajímalo. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8302
18.6.22 22:12
@inkakřivák píše:
@Zeoli Už jsem si celou diskuzi prošla a chápu. Příště cituj, ať vím.

Ano, mami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80235
19.6.22 05:39
@Zeoli píše:
Ano, mami.

Tak se mi to líbí, hezky se domluvit jako dva dospělí chlapi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí