Bojíte se?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3956
28.6.12 11:17

Co se táče Kruhu, tak jsem na tom byla s mámou v kině a celý sál byl přilepený na opěradlech, když ta holka vylézala z televize. A já pak týden řešila, že jsem to video vlastně viděla taky a tak jsem ohrožená. :-)

Viděli jste horor To? Já ne a nikdy se na něj nekouknu. Kamarádka mi jenom vyprávěla ty nejhorší scény (a to je to tak 13 let zpátky) a do ted si na to občas vzpomenu v koupelně a musím rychle pryč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
28.6.12 11:20
@ivanak píše:
Co se táče Kruhu, tak jsem na tom byla s mámou v kině a celý sál byl přilepený na opěradlech, když ta holka vylézala z televize. A já pak týden řešila, že jsem to video vlastně viděla taky a tak jsem ohrožená. :-)Viděli jste horor To? Já ne a nikdy se na něj nekouknu. Kamarádka mi jenom vyprávěla ty nejhorší scény (a to je to tak 13 let zpátky) a do ted si na to občas vzpomenu v koupelně a musím rychle pryč.

TO?? to je celý? o čem to je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ema N.
28.6.12 11:23
@1simona1 píše:
TO?? to je celý? o čem to je?

http://www.ulozto.cz/…ada-1990-avi

je to huste… :D

TO může být čímkoli. Zubatým monstrem, které nezůstává jen na filmovém plátně. Čímsi zlověstným, co číhá ve sklepě. Ať už se bojíte čehokoliv, nikdo To nezná lépe než Stephen King. To, natočeného podle bestselleru Stephena Kinga z roku 1986, je zneklidňujícím výletem do temnoty vnitřních strachů, v němž hlavní role vytvořili Harry Anderson, Annette O'Toole, John Ritter a Richard Thomas. Zlovolná síla na sebe v malém městečku v Nové Anglii bere podobu klauna (Tim Curry), který ovšem své okolí nebaví veselými kousky. On naopak děti děsí a zabíjí – dokud se některé z nich nezačnou bránit. Po třiceti letech se ale zlo vrací – horší, zuřivější a ještě nebezpečnější. A přátelé, kteří mají dosud v živé paměti hrozivé zážitky svého dětství, se znovu dají dohromady, aby To zničili jednou provždy. (oficiální text distributora)

• Citovat
  • Upravit
24603
28.6.12 11:25
@Ema N. píše:
http://www.ulozto.cz/…ada-1990-avi

je to huste… :D

TO může být čímkoli. Zubatým monstrem, které nezůstává jen na filmovém plátně. Čímsi zlověstným, co číhá ve sklepě. Ať už se bojíte čehokoliv, nikdo To nezná lépe než Stephen King. To, natočeného podle bestselleru Stephena Kinga z roku 1986, je zneklidňujícím výletem do temnoty vnitřních strachů, v němž hlavní role vytvořili Harry Anderson, Annette O'Toole, John Ritter a Richard Thomas. Zlovolná síla na sebe v malém městečku v Nové Anglii bere podobu klauna (Tim Curry), který ovšem své okolí nebaví veselými kousky. On naopak děti děsí a zabíjí – dokud se některé z nich nezačnou bránit. Po třiceti letech se ale zlo vrací – horší, zuřivější a ještě nebezpečnější. A přátelé, kteří mají dosud v živé paměti hrozivé zážitky svého dětství, se znovu dají dohromady, aby To zničili jednou provždy. (oficiální text distributora)

Ty jo, se bojím jenom toho čtení pod tím, no, asi to nebudu taky stahovat, hele, já se bojím aj stínu natož TOHO, co mě bude strašit, a jelikož dělá můj ve světě a já sama doma tak nato hážu bobek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ema N.
28.6.12 11:30
@1simona1 píše:
Ty jo, se bojím jenom toho čtení pod tím, no, asi to nebudu taky stahovat, hele, já se bojím aj stínu natož TOHO, co mě bude strašit, a jelikož dělá můj ve světě a já sama doma tak nato hážu bobek :lol:

ja muzu rict, ze jsem to videla 3×, nikdy ne cele dokonce a ty strasidelne pasaze jsem preskakovala… :D

• Citovat
  • Upravit
24603
28.6.12 11:40
@Ema N. píše:
ja muzu rict, ze jsem to videla 3×, nikdy ne cele dokonce a ty strasidelne pasaze jsem preskakovala… :D

tak popiš zhruba o čem to je :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ema N.
28.6.12 11:46
@1simona1 píše:
tak popiš zhruba o čem to je :lol:

ten popis je naprosto presny a hnusny… no, parta deti v mestecku, kde radi „to“ se rozhodne s tim zatocit, ale neznici to.. pak se sejdou vsichni po urcite dobe v tom samem mestecku, protoze „to“ zase radi a pokusi se ho znicit…

Je to fakt horor a ja ho nemam rada, ale i tak na nej vzdy koukam… :zed: :zed: :zed:

• Citovat
  • Upravit
13770
28.6.12 11:49

Bojím se už teď a to jsem to radši nedočetla do konce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
28.6.12 11:50

Ale na horory se dívám ráda, ale jen přes den :mrgreen: takže díky za typ na „To“ :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
28.6.12 11:56
@Ema N. píše:
ten popis je naprosto presny a hnusny… no, parta deti v mestecku, kde radi „to“ se rozhodne s tim zatocit, ale neznici to.. pak se sejdou vsichni po urcite dobe v tom samem mestecku, protoze „to“ zase radi a pokusi se ho znicit…Je to fakt horor a ja ho nemam rada, ale i tak na nej vzdy koukam… :zed: :zed: :zed:

A to TO, jako zabíjí nák brutálně,?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
28.6.12 11:56
@panenka87 píše:
Ale na horory se dívám ráda, ale jen přes den :mrgreen: takže díky za typ na „To“ :palec:

Hele, Ty coby těhulka bys na kraviny čumět neměla  :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ema N.
28.6.12 11:59
@1simona1 píše:
A to TO, jako zabíjí nák brutálně,?

no, co ja si pamatuji, tak je to spis takove naznakove, ale uz to je skoro 6let, co jsem to videla naposledy… :D

• Citovat
  • Upravit
24603
28.6.12 12:00
@Ema N. píše:
no, co ja si pamatuji, tak je to spis takove naznakove, ale uz to je skoro 6let, co jsem to videla naposledy… :D

A tak se stejně koukat nebudu, raději si stáhnu nákou komedii :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
639
28.6.12 12:10

No taky se mi občas dějou věci. Ale zas ne všechny viděné postavy a hluky musí být duchové. Táta si lebedil ve vaně, sám v bytě, najednou se otvírají dveře a tam zloděj. to samý máma v noci se vzbudí sama v bytě-a vida kolem ní někdo prošel-taky zloděj-je sice v patře, ale vylez po lešení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
28.6.12 12:12
@dryada píše:
No taky se mi občas dějou věci. Ale zas ne všechny viděné postavy a hluky musí být duchové. Táta si lebedil ve vaně, sám v bytě, najednou se otvírají dveře a tam zloděj. to samý máma v noci se vzbudí sama v bytě-a vida kolem ní někdo prošel-taky zloděj-je sice v patře, ale vylez po lešení.

Ty jo, mazec 8o 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat