Bojíte se samy doma?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
944
15.2.13 22:12

@Lucajs taky jsem tu četla nějakou diskuzi o zrcadle… ale uz si nevzpomínám. Tohle je takový obvzlášt mrazudělajícíhusinu :OD.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
944
15.2.13 22:13
@meringa píše:
@S_h_a_n_i_e Taky jsem si potom vyslechla diskuzi tatínka a chlapečka jak se chtěl jít vyčůrat :mrgreen:. Ale to šeptavý prosíííím! Fuj fuj fuj…brrrrrrr.
:D No konečně něco na odlehčení :o)) hihi :palec:

jo jeste přidám.. jsem se tu s ním dohadlovala.. to bys musela slyšet…

já prý.. no ale to není možný, to bylo chraplavé prosím… :lol:

Příspěvek upraven 15.02.13 v 22:15

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
930
15.2.13 22:14

Btw. čtu si tady tu diskuzi a jsem sama doma, muž šel se sousedem na pivo, a nechal mi tu chůvičku…slyším šramot, tak se jdu podívat a ozval se hlas toho klučíka, " tati? " a ticho…sem teda taky myslela že se strachy poseru…pže muž nebyl doma-takže soused ještě taky ne…pak byl klid, ale přiznám se že bych tam asi jen tak nešla… :mrgreen: to by musel kluk řvát jak tur! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
944
15.2.13 22:20
@Spenata píše:
Já svého malého taky nikdy strašit nebudu
když jsem jako malá spávala u babičky, tak vždycky měla před spaním takovou hlášku, že si pro mě příjdou cigáni a hodí mně do pytle (tím myslela, že jako usnu), do teď nechápu, jak ta hodná a milující babička mohla vymyslet něco tak strašidelného, měla jsem z toho noční můry

Občas se musíme asi necemu divit. Babička to tak zle určitě nemyslela. Jen tím třeba chtěla říct, že bude tma… a protože budes v tom pytly.. :think: Mě chtěli prodat za lízátko :)). Ale byla jsem hodná, tak neprodaly :) babička mě nedala.. nebo deda?? :think: :) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
944
15.2.13 22:22
@marrcellka píše:
A že ti chlapi mají tak poblblý nápady. Jeden se schová do skříně a druhej vleze domů balkonem…anebo se chtěl přesvědčit, že tam nemá jinýho?? :lol:
:palec: :palec: :palec: vidím to stejně, souhlas :) :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1307
15.2.13 22:24

No, ona to špatně nemyslela, ale pro mně to bylo fakt děsivé :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
944
@gala-dali píše:
Btw. čtu si tady tu diskuzi a jsem sama doma, muž šel se sousedem na pivo, a nechal mi tu chůvičku…slyším šramot, tak se jdu podívat a ozval se hlas toho klučíka, " tati? " a ticho…sem teda taky myslela že se strachy poseru…pže muž nebyl doma-takže soused ještě taky ne…pak byl klid, ale přiznám se že bych tam asi jen tak nešla… :mrgreen: to by musel kluk řvát jak tur! :mrgreen:
:hug: uz to tu dnes nečti :pankac: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2028
@gala-dali píše:
Btw. čtu si tady tu diskuzi a jsem sama doma, muž šel se sousedem na pivo, a nechal mi tu chůvičku…slyším šramot, tak se jdu podívat a ozval se hlas toho klučíka, " tati? " a ticho…sem teda taky myslela že se strachy poseru…pže muž nebyl doma-takže soused ještě taky ne…pak byl klid, ale přiznám se že bych tam asi jen tak nešla… :mrgreen: to by musel kluk řvát jak tur! :mrgreen:

To je fakt divnej pocit… Prostě někdo nabourává to tvoje soukromí a bezpečí doma. I když je to jen pitomá chůvička :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1563
15.2.13 22:41

Já se teda nebojím, ale kamarádka bydlí ve městě ve vysokým baráku, a když je sama doma, tak říkala že skoro nespí jaký má strach…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.2.13 22:47

To já se jako dítě bála hrozně i v paneláku. To na mě číhal chlap za umakartovým jádrem a měl tmavé brýle brrrrr a pak jiný se plazil po zemi k mé posteli, nevím co chtěl, ale já byla pod peřinou a přála si usnout. Chtěl mi dát do pusy nějaký prášek fujjjj. Počurávala jsem se :oops: Dneska v poho bojim se jen po pořadech jako byla 112 :mrgreen: dobrou noc holky :mavam:

• Citovat
  • Upravit
627
15.2.13 22:53
@MaDoRaBe píše:
Hm, tak tohle je prvni prispevek, ze ktereho to tu nejak vane.

nevím jestli vane,
víc než duchu jsem se bala jestli k nám nevlezl nějaký zloděj, vrahoun, nebo kdo ví kdo. Možná jsem slyšela vedle sousedku, každopádně noc, já posera, tak fantazie pracovala a dneska si říkám, kdo ví co jsem slyšela a co si vsugerovala, pze srdce jsem slyšela až v krku a už jsem na to skoro zapomněla, jen tahle diskuze mi to připomněla :) a jsem rada, ze už s malou sama v noci noc nebývám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elizabeta92
15.2.13 23:11

Tý jo, tady se to ale rozjelo. Nečetla jsem celou diskusi. Já ani nevim čeho se vlastně bojim. Je pozamikaný, mám pepřák, dole jsou kamery.. Ale jakmile něco šutne nebo praskne v topení, tak tady nadskakuju :roll: Nevim jestli je dobrý si tady psat, akorát se budu víc bát :mrgreen: Spíš bych potřebovala trochu povzbudit, su strašná poseroutka :?

• Citovat
  • Upravit
Mišis
16.2.13 10:13

@1simona1 Opravdu nevím co to bylo. Spíš si říkám že nějaké halucinace protože ta kostra jako opravdová no malem mě omylo. Hned jsem zavřela oči a už se tam nepodívala.

• Citovat
  • Upravit
815
16.2.13 20:55

Nejsi sama, ale čím víc na to budeš myslet a promítat si v hlavě, co by kdyby, tím se budeš více bát :-) Jsou to tvé myšlenky. Já jsem stejný strašpytel ale přečetla jsem si něco málo o strachu a je to pryč..Mysli na to pozitivně, když si půjdeš lehnout, tak očekávej pohlazení..Stejně ti nic nehrozí..Strachem si to přivodíš sama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
815
16.2.13 21:01

Jo a když jsem byla malá, v noci jsem si hrála se sourozencama na schovku. Vždycky jsem utekla nahoru do obyváku pod nízký gauč a oni mě nenašli. Jsou starší. Asi se taky bály tam jít tehdy. Ale je pravda, že ted bych v noci pod postel nebo gauč nevlezla ani za milion :mrgreen: ta představa, že spanikařím, šprajcnu se tam a nevylézt, pak mě něco drapne za nohu…brrrr :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová