Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lucajs taky jsem tu četla nějakou diskuzi o zrcadle… ale uz si nevzpomínám. Tohle je takový obvzlášt mrazudělajícíhusinu
D.
@meringa píše:
@S_h_a_n_i_e Taky jsem si potom vyslechla diskuzi tatínka a chlapečka jak se chtěl jít vyčůrat. Ale to šeptavý prosíííím! Fuj fuj fuj…brrrrrrr.
jo jeste přidám.. jsem se tu s ním dohadlovala.. to bys musela slyšet…
já prý.. no ale to není možný, to bylo chraplavé prosím… ![]()
Příspěvek upraven 15.02.13 v 22:15
Btw. čtu si tady tu diskuzi a jsem sama doma, muž šel se sousedem na pivo, a nechal mi tu chůvičku…slyším šramot, tak se jdu podívat a ozval se hlas toho klučíka, " tati? " a ticho…sem teda taky myslela že se strachy poseru…pže muž nebyl doma-takže soused ještě taky ne…pak byl klid, ale přiznám se že bych tam asi jen tak nešla…
to by musel kluk řvát jak tur! ![]()
@Spenata píše:
Já svého malého taky nikdy strašit nebudu
když jsem jako malá spávala u babičky, tak vždycky měla před spaním takovou hlášku, že si pro mě příjdou cigáni a hodí mně do pytle (tím myslela, že jako usnu), do teď nechápu, jak ta hodná a milující babička mohla vymyslet něco tak strašidelného, měla jsem z toho noční můry
Občas se musíme asi necemu divit. Babička to tak zle určitě nemyslela. Jen tím třeba chtěla říct, že bude tma… a protože budes v tom pytly..
Mě chtěli prodat za lízátko
. Ale byla jsem hodná, tak neprodaly
babička mě nedala.. nebo deda??
![]()
@marrcellka píše:
A že ti chlapi mají tak poblblý nápady. Jeden se schová do skříně a druhej vleze domů balkonem…anebo se chtěl přesvědčit, že tam nemá jinýho??
No, ona to špatně nemyslela, ale pro mně to bylo fakt děsivé ![]()
@gala-dali píše:
Btw. čtu si tady tu diskuzi a jsem sama doma, muž šel se sousedem na pivo, a nechal mi tu chůvičku…slyším šramot, tak se jdu podívat a ozval se hlas toho klučíka, " tati? " a ticho…sem teda taky myslela že se strachy poseru…pže muž nebyl doma-takže soused ještě taky ne…pak byl klid, ale přiznám se že bych tam asi jen tak nešla…to by musel kluk řvát jak tur!
@gala-dali píše:
Btw. čtu si tady tu diskuzi a jsem sama doma, muž šel se sousedem na pivo, a nechal mi tu chůvičku…slyším šramot, tak se jdu podívat a ozval se hlas toho klučíka, " tati? " a ticho…sem teda taky myslela že se strachy poseru…pže muž nebyl doma-takže soused ještě taky ne…pak byl klid, ale přiznám se že bych tam asi jen tak nešla…to by musel kluk řvát jak tur!
To je fakt divnej pocit… Prostě někdo nabourává to tvoje soukromí a bezpečí doma. I když je to jen pitomá chůvička ![]()
Já se teda nebojím, ale kamarádka bydlí ve městě ve vysokým baráku, a když je sama doma, tak říkala že skoro nespí jaký má strach…
To já se jako dítě bála hrozně i v paneláku. To na mě číhal chlap za umakartovým jádrem a měl tmavé brýle brrrrr a pak jiný se plazil po zemi k mé posteli, nevím co chtěl, ale já byla pod peřinou a přála si usnout. Chtěl mi dát do pusy nějaký prášek fujjjj. Počurávala jsem se
Dneska v poho bojim se jen po pořadech jako byla 112
dobrou noc holky ![]()
@MaDoRaBe píše:
Hm, tak tohle je prvni prispevek, ze ktereho to tu nejak vane.
nevím jestli vane,
víc než duchu jsem se bala jestli k nám nevlezl nějaký zloděj, vrahoun, nebo kdo ví kdo. Možná jsem slyšela vedle sousedku, každopádně noc, já posera, tak fantazie pracovala a dneska si říkám, kdo ví co jsem slyšela a co si vsugerovala, pze srdce jsem slyšela až v krku a už jsem na to skoro zapomněla, jen tahle diskuze mi to připomněla
a jsem rada, ze už s malou sama v noci noc nebývám ![]()
Tý jo, tady se to ale rozjelo. Nečetla jsem celou diskusi. Já ani nevim čeho se vlastně bojim. Je pozamikaný, mám pepřák, dole jsou kamery.. Ale jakmile něco šutne nebo praskne v topení, tak tady nadskakuju
Nevim jestli je dobrý si tady psat, akorát se budu víc bát
Spíš bych potřebovala trochu povzbudit, su strašná poseroutka ![]()
@1simona1 Opravdu nevím co to bylo. Spíš si říkám že nějaké halucinace protože ta kostra jako opravdová no malem mě omylo. Hned jsem zavřela oči a už se tam nepodívala.
Nejsi sama, ale čím víc na to budeš myslet a promítat si v hlavě, co by kdyby, tím se budeš více bát
Jsou to tvé myšlenky. Já jsem stejný strašpytel ale přečetla jsem si něco málo o strachu a je to pryč..Mysli na to pozitivně, když si půjdeš lehnout, tak očekávej pohlazení..Stejně ti nic nehrozí..Strachem si to přivodíš sama
Jo a když jsem byla malá, v noci jsem si hrála se sourozencama na schovku. Vždycky jsem utekla nahoru do obyváku pod nízký gauč a oni mě nenašli. Jsou starší. Asi se taky bály tam jít tehdy. Ale je pravda, že ted bych v noci pod postel nebo gauč nevlezla ani za milion
ta představa, že spanikařím, šprajcnu se tam a nevylézt, pak mě něco drapne za nohu…brrrr ![]()