Bolení levého vaječníku

370
27.11.19 19:03

Bolení levého vaječníku

Ahoj holky chtěla by jsem se zeptat jestli nevíte co to může být od dnešního rána mě bolí levý vaječník sotva se zvednu a chodím nevím co to může být. :nevim:
Vím že mi tu každý bude radit at si dojdu na gyndu. Tam jdu ve v pazek. Proto by jsem se chtěla zeptat jestli jste to některá taky měla a co to bylo děkuji za odpověď a přeji hezký zbytek večera :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35765
27.11.19 19:28

Bez urážky, ale koukám, že tě každý 2-3 dní picha nekde jinde. Nesledujes se nějak moc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
370
27.11.19 20:29

@JancaS84
Ne Nesleduji ja se taky Divím že každou chvíli me něco bolí sama tomu nechápu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35765
27.11.19 20:31

@Sovička 00 Tak uvidíš co v pátek u doktorky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
370
27.11.19 20:46

@JancaS84
Ja se chtěla jen zeptat co to může být.
V pátek uvidím co mi řekne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.11.19 20:51
@Sovička 00 píše:
@JancaS84
Ja se chtěla jen zeptat co to může být.
V pátek uvidím co mi řekne

To může být cokoliv… zánět vaječníků, cysta, doprovodná menstruační bolest nebo ovulační… možností je hodně :nevim:
Já to třeba znám jen při menzesu a to tak, že bolestí lezu pomalu po zdi… někdy to slabě cítím i zhruba v půlce cyklu, co by mohla být ta ovu… jedině doktor poradí. Držím palce aby to brzy přešlo :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
370
27.11.19 21:23

@CopatáCácorka menstruace mi skončila 18.11.2019 ovulaci mám dnes poslední den.
Takže asi ani jedno to být nemůže ale děkuji za odpověď uvidíme co řekne dr poslední dobou mám hodně s tímhle problémy jednou to bylo že mě hodně píchal spodek a teď tohle už nevím co mám dělat :nevim: nic na to napomáhá takže uvidím v pátek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.6.21 17:28

Nevím jak dál

Dobrý den potřebovala bych se zeptat🙄
Je mi to trapné, ale už tak 3 den mě bolí podbřišek na levé straně a já si myslím že to nej vaječník. S přítelem souložíme tak 2-3 do týdne víc ne. Menstruaci mám pravidelně a na posledy 7.6-13.6. Tak nevím. Je možnost že bych mohla být těhotná nebo spíš v tom bude jiný problém? :srdce: děkuji za odpovědi

• Citovat
  • Upravit
77
24.6.21 22:35

Tak to může být od ovulace. Mě taky furt bolel jen levý vaječník, vždy před MS a v době ovulace a pak tak ještě tři dny po ní. I teď na začátku těhu asi 10 dní mě píchala jen levá strana podbřišku celkem dost, dr mě samozřejmě strašil mimoděložním ale nakonec díkyBohu vše vpořádku :kytka: tak pro uklidnění :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí