Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Můžeš být v tom a na testu se to objeví později. Ale čípek se ti určitě z těhotenství takhle brzy neotevírá ![]()
Ahoj.. Dneska je to 7dni, co mi mela přijít MS ale porad nic. Bolí me v podbřišku jako by mela prijit MS, prsa me bolí a bradavky jsou Desné citlivé..trvá to už asi 3tydny… Prsa jsou taky o něco větší, jsem nafoukla, unavená, od minulého týdne jde taky nejaka nachlazena, což nechapu jak jsem se mohla nachladit
.. Byla jsem na gynde před dvěma týdny ale tam mi dr řekla ze je všechno oka. Je mozne, ze by to mohlo byt těhotenství? Není brzo na test?..dávám tomu ještě týden a pak asi letim zase na gyndu
@Maruska9227 Nachlazená jsem taky a taky nevím z čeho. Spíš si mazej pro test, po 7 dnech meškání už by měla být druhá čárka, pokud jsi těhu.
Sice pozdě ale přece. jednou doktorka říkala, že je to jen cysta a asi za týden 2 jsem tam byla znovu a potvrdili mi tehotenstvi
Mam 4dny vynechanou MS, bolí mě hrozně prsa, mám je nafoukle. Podbrisek mě nebolí jak sem zvykla před menstruaci.Ale testy mám negativni.Tak nevím co se deje. Nevim jak se hlavně zbavit těch bolestivých prsou. Nemuzu se ani sehnout bolesti. Vcera jsem měla táhlou bolest prsou až na zada. Takovy pocit pnutí, jako když se mi dělalo mlíko, když sem kojila před 4lety.Ale když sáhnu na čípek tak vzadu mekne a otvírá se mi přijde. Co myslíte holky, můžu být v tom? Co s těma prsama mám dělat?