Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@teroonka píše: Více
Jó, asi tak - co na to říct. Já si to od takových vlastně ani neberu, je to bizár.
Byla jsem mladá a blbá a tehdy jsem si kvůli němu i poplakala, protože jsem do něj byla zakoukaná. Dneska už se směju. ![]()
@Neboj píše: Více
Tak to klobouk dolu, že si to dala. Muj druhý kluk měl opravdu malý penis, říkal mi, že má necelých 10cm, mě to přišlo i méně a bála jsem se, zda mi to bude stačit. Nakonec to bylo super. Vždycky jsem chtěla zkusit velký penis a libi se mi obdařený kluci, ale po zkušeností se součastným přítelem bych raději volila 10 cm místo 18 cm
Rozdíl uvnitř necítím a nepoznám, s velkým pak už cítím jen bolest. ![]()
@drosna píše: Více
U mě to není vyloženě že bych potřebovala nadprůměrně vybaveného chlapa a přes to nejel vlak.. je tam samozřejmě spousta dalších faktorů, podstatnějších, pokud nepočítáme celkovou chemii tak kvalitní erekce a jestli jsme v posteli na stejné vlně jsou pro mě dost důležité… u té velikosti jde spíše o ten pocit naplnění a taky že mě to prostě dokáže hnedka víc vzrušit a navnadit.. ![]()
Když se chystáte v koupelně na vaše poprvé, celé nervózní, a pak vejdete do ložnice kde před vámi stojí nahý vyrýsovaný chlap, s erekcí jak stožár a penisem velikosti salátové okurky, to prostě nemůže ženskou nevzrušit…
![]()
@Anonymní píše: Více
Jsou i ženy, které vzrušuje pohyb spodku v podbřišku právě z „deep kiss“, z nárazů na čípek.
@Veru899 píše: VíceÚplně chápu. Párkrát jsem na živo viděla opravdu obdařené může a okamžitě mě to vzrušilo, nicméně jak jsem to teď zkusila a to nemluvím o nějak extra velkém nádobí (15 cm), tak jsem vzala trochu zpátečku. Druhá věc je erekce, měla jsem přítele, který byl menší a ještě mu při plné reakci nestál pořádně a prakticky se tak do mě nedostal úplně, protože to prostě nešlo. Tenhle je tvrdý jak kámen po celou dobu a asi to také hraje roli, protože do mě naráží kamenem
@Anonymní píše: Více
Vím, co myslíte. Zde právě hraje roli asi i šířka a tvrdost při erekci. S menším penisem mi to bylo příjemné, s větším/širším a tvrdíš už šlo o bolest, která mě naopak bránila vyvrcholení.