Bolest ruky v zápěstí pad postele

Anonymní
29.5.22 15:39

Bolest ruky v zápěstí pad postele

Ahoj maminky spadla mi postel na ruku byla jsem s tim na chiurgii a doktor rekl ze to zlomene neni ale me ta ruka boli jako blazen natekle a modré pracuji na pocitaci takže absolutne nwm jak s tim mam pracovat dal mi ortezu ale vubec to nepomaha. Nevite zda mohu k jinemu chiurgovi?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2439
29.5.22 16:21

Dělal doktor rentgen?
Jinak když se ti to nezdá, zajdi jinam. Určitě můžeš jít k jinému doktorovi pro posouzení a druhý názor. Proč by ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36177
29.5.22 16:57

Narazenina bolí víc jak zlomenina. Rentgen ti delal? Na počítači asi jen druhou rukou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65446
29.5.22 17:25
@Anonymní píše:
Ahoj maminky spadla mi postel na ruku byla jsem s tim na chiurgii a doktor rekl ze to zlomene neni ale me ta ruka boli jako blazen natekle a modré pracuji na pocitaci takže absolutne nwm jak s tim mam pracovat dal mi ortezu ale vubec to nepomaha. Nevite zda mohu k jinemu chiurgovi?

jestli dělal rentgen a řekl, že to zlomení není, tak to prostě musíš vydržet s ortézou, Ono se to nezlepší tím, že se vyřkne diagnoza. Prostě to chce čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
29.5.22 17:26

Muzes, ale presne, ono i narazene/pohmozdene muze bolet jak svin. Pokud nemuzes pracovat, tak si dojdi pro neschopenku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
563
29.5.22 18:53

Měla jsem vyklubena obe zápěstí, jedno se lecilo dva měsíce s ortezou. Neměla jsem teda takový otok a to znehybeni bylo fakt hodně ulevny. Kromě ortézy to zkus chladit a doktor ti měl předepsat něco na bolest. Mně dal tenkrát Nimesil, ale prakticky jsme to nebrala, ale měla by sis o něco říct. I nějaký mazání na ten otok. Klidne bych zašla za jiným lékařem pro druhý názor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8700
29.5.22 18:58

Zlomeniny v zápěstí se často projeví na rtg až za pár dní, nějaké naštípnutí tam určitě být může, pokud se to nebude lepšit, šla bych znovu, nebo jinam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.5.22 19:17

@Amalthea mam jit v patek k lékaři skube v tom jako blazen natahnout ruku je nereálné tak premyslim ze to vydrzim mam to uz od 22. 5 a zatim se to nelepsi ani otok nesplaskava jenze jsem mela u tamtoholekare neschopenku nemohu jit jinam nemam s tím zkusenosti zitra jsem chtela neschopenku ukoncit a jit v utery do prace ale nedokazu s tím pracovat

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák