Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No, bud se vam podarilo nebo dojde MS. Tohle ti fakt nikdo nerekne. Priznaky se daji kraaasne vsugerovat. Pockej na MS a kdyz nedojde, zkus test ![]()
@Kukacka123 o to mi ani tolik nejde jestli jo nebo ne. Je mi jasné, že dokud nebudu moct udělat test, tak bude každý vědět kulový
ale spíš jestli někdo nemá zkušenost s těmi bolestmi takhle po ovulaci. Protoze jak říkám. Měla jsem ji poprvé, tak vím houby, jak se může tělo po té ovulaci chovat.
Dříve mi přišlo, že ovulaci normálně mám. Ale doktor mě pak utvrdil v opak, že u mě žádná neprobíhá, takže až budu chtít mít děti, tak budeme ovulaci vyvolavag a nakonec se tak stalo samo ![]()
@Nikol_Feldy ja treba ovulaci citim a bolesti mam tak dva dny…den predem lehke a v den ovulace jak pri MS - v podbrisku (pri MS bolesti ani tlak nemivam). Kdyz jsem otehotnela poprve, zjistila jsem to az z testu. Tehotenstvi teda skoncilo v 17tt. Kdyz jsem pak otehotnela s dcerkou, tak jsem mela tlaky v podbrisku az do MS a ta nedosla. Pak jsem udelala test a byl zretelny duch. Tak jsem zvedava u pripadneho dalsiho tehotenstvi…pokazde uplne jine ![]()
Tak preju, at se zadarilo/zadari brzy ![]()
@Kukacka123 takže vlastně je to cítit jako při MS. Teda asi jak u koho, ale u mě to tak asi je. A dál to pokračuje protože se mi asi už blíží termín. Děkuji moc za odpověď.
No třeba ano, zatím se snažíme krátce, tak z toho zatím nesilim
![]()
@Nikol_Feldy ono to muze byt i cyklus od cyklusu no…ja prave pri MS tlaky ani bolesti nemam, ale ovulaci citim, takze nedokazu porovnat, jak to pred ci pri MS boli no ![]()
Chapu…a kdy mas mit MS? Ono je lepsi se predcasne neradovat. Ja poprvne mela //, po tydnu dosla MS. Pak ZT v 17tt a az pak se zadarilo. Ale uz jsem mela strasny strach se radovat…
Tak drzim palce ![]()
@Kukacka123 MS bych měla mít za 5 dní, tak uvidím no. Předčasné se radši neraduju byla by velká náhoda, kdyby to na poprvé vyšlo. Jen mě moje tělo nějak mate
já den před MS mám jen šílený bolesti v podbřišku, tak už vím, že se ráno proberu a bude. Občas bolí i ty prsa, ale teď teda šíleně bolí právě týden po ovulaci no. Kdo se v tom má vyznat. Každopádně si trpělivě počkám 😃
Tak alespoň, že se ti nakonec zadařilo ![]()
@Nikol_Feldy jo, to testovat pred MS name cenu. Vse vyslo vzdy na poprve, takze jsme nikdy „necekali“. Jen na to spravne tehotenstvi. Ja teda nemela nikdy problem s cyklem. Jen pri kojeni byl nepravidelny, ale ted uz zas jak hodinky
i tak pak budu brat gynex. Mela jsem po nem moc dobre pocity a bylo mi dobre ![]()
Tak drzim palce a dej pak echo, 5 dni utece… ![]()
@Kukacka123 to já právě neměla měsíčky 3 roky a pak chodila na vyvolavacky a brala proveru na srovnání. Říkali mi, že nebudu mít moc času na to děti mít, že to nevypadá dobře, ale z ničeho nic se to začalo docela srovnávat, ale myslím, že jeste vyhráno úplně není. Tak fakt by to bylo štěstí, kdyby to takhle pěkně vyšlo
a ten gynex je na co?
Dám echo.
Třeba se zadařilo
![]()
@Nikol_Feldy tak treba jooo ![]()
Ten gynex je moc fajn. Mrkni: https://www.energy.cz/…enu2_x7248x/
Tady to koukam nemaji, ale priznive ovlivnuje i drahu poceti ![]()
Tady jsou rozesany i ty bylinky: https://www.benu.cz/energy-gynex?…
Mne po nem hlavne bylo celkove dobre, byla jsem i takova plna energie. Mamka ho mela pri nepravidelne a silne MS a taky ji to rovnalo cyklus, ale ona to ne kazdy mesic brala pravidelne no…
Z okoli mam jen dobre zkusenosti s nim, ale cetla jsem, ze i cyklus rozhodil
ale osobne jsem to neslysela a dost kamaradek a zen z rodiny ho bralo a same pozitivni zkusenosti ![]()
@Kukacka123 tak děkuji moc 😊 ono to je asi individuální a na každého to třeba působí jinak no ![]()
Každopádně hlásím, že jsem to nevydržela. Nemohla jsem už ani spát, i když jsem byla hrozně unavená a když už, tak mě probudilo takové pálení bradavek a bolest prsou i podbřišku, takže jsem si následující ráno udělala test. Dnes a viditelný duch na testu, tak to vypadá, že je to tam
testovat budu ještě jednou po vynechání a uvidím
přítel o tom ještě neví počkám na vynechání a ráda bych mu to nějak originálně oznámila
@Nikol_Feldy jo, urcite bych minimalne do MS pockala
ja bych to manzelovi teda rekla hned, ale chapu.
Tak dej pak vedet
drzim palce, at je to v poradku vse ![]()
@Kukacka123 uvidím, ještě to může odejít spolu s MS, tak se nechci zbytečně radovat a hned to říkat příteli právě. Až si budu jistá, tak ano. ![]()
Ahojky
Mám dotaz. Dala jsem to do tématu snažení, jelikož si myslím, že s tím někdo bude mít zkušenost. Poprvé v životě jsem měla ovulaci, do dnes jsem nevěděla, co to je pořádně.
zjistila jsem to čistě náhodou, protože jsme se rozhodli s přítelem, že se začneme snažit o miminko, al mě zatím tak, že to ponecháme náhodě a nebudeme se tím moc zabývat, protože se znám a začala bych se strašně prohlížet apod. Zkrátka byla jsem u doktora, aby mi poradil co a jak a zjistili jsme, že u mě proběhla ovulace, přitom jsem byla bez ovulace. Myslela jsem si, že dostanu dříve MS, ale nakonec tomu bylo jinak. Jenže po ovulaci asi týden, mě neskutečně začali bolet prsa a sem tam mě bolí podbřišek. Bolest je šílená, Hlavně když jdu ze schodů, ale bolí mě i při běžném pohybu a já to nikdy neměla. Odezní ta bolest příchodem MS nebo se nám to podařilo na poprvé?
jen se v tom ještě moc nevyznám. Děkuji