Bolest v podbříšku zřejmě při ovulaci

412
21.2.14 13:11

bolest v podbřišku zřejmě při ovulaci

Zdravím holky,

prosím o radu. Jsem 21.DC a už tak týden mě pobolívá v podbřišku. Přisuzovala jsem to zřejmé ovulaci. Jenže už mám dva roky takové problémy, že v ovulaci ani nevěřím, takže BT neměřím a tudíž jsem si ovulaci nemohla potvrdit. Bolest se vystupňovala tak, že když si jen rychleji sednu, tak mám pocit, že mi vaječníky vystřelí z těla. Chtěla jsem se zeptat, jestli s tím máte některá zkušenosti a co by to mohlo být?! Nechci se stresovat ještě kvůli tomu, když už tak mám starosti s tím, že se dva roky bezvýsledně snažíme o miminko…

Děkuji moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14637
21.2.14 13:14

@Deňulec Ovulace nebolí týden.
Zajdi k lékaři. A rovnou se zmiň o snažení o dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
21.2.14 13:22

No, mě je to divné… Ale nic vážného to nebude. U lékaře jsem byla před měsícem a jsem zdravá jako ryba, jen mi chybí progesteron, tak jsem jej brala(Duphaston). Teď už ho ale neberu a začala jsem pít bylinky na plodnost. Je to první měsíc, co čaj piju a výsledek je tohle. Ono to není zase tak úplně bolest jako spíše tlak, který už je po takové době nepříjemný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
21.2.14 13:27
@Deňulec píše:
Bolest se vystupňovala tak, že když si jen rychleji sednu, tak mám pocit, že mi vaječníky vystřelí z těla.

No nevím… Já bych to nepokoušela. Krátkodobé bolesti OK, ale týden už bych řešila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
21.2.14 13:30

Ok, děkuji za radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1567
21.2.14 13:50

Podobné bolesti jsem měla u cysty. Zajdi si k Dr.na UTZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
21.2.14 13:55

Zatím žádné pozitivní zprávy, ale děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
21.2.14 14:53

@Deňulec od porodu mám bolestivou ovulaci, jsem si jí jistá. Mám k tomu i ten čirý hlenovitý doprovázející výtok a bolavé bradavky (kojím). A bolesti mám 1 den (lokalizované víc na jednu nebo druhou stranu), kojení mně bolí 2-3 dny. Týden bolestí, to určitě nebude od ovulace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
22.2.14 21:29

Zkus si nechat udělat test na chlamydie to se tak muže projevovat.. To te trápí ty 2 roky vkuse? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.2.14 21:32

@Deňulec Měla jsem teď to stejné, 3 dny bolesti šílené, říkala jsem si že to je ovulace…na sonu to zatím vypadá na myom na děloze.

• Citovat
  • Upravit
144
6.3.14 18:21

@Deňulec Pokud tě bolí v pod bříšku a zvlášť na vaječníkách tak to může být cysta. Mně takhle bolelo furt při ovulaci až mi to bylo už divné šla jsem na gyndu a našli mi cystu, který tlačila a proto bolela :?
Raději jdi k doktorovy… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3703
27.9.14 19:44

Ahoj- obnovuji diskusi chci se zeptat. Brala jsem skoro 10 let antikoncepci, v létě jsem vysadila a snažíme se o mimi. No a včera jsem měla prudkou, bodavou bolest v podbrišku ( nikdy jsem to nezažila). Myslela jsem si, že se mi rozjíždí zánět močového měchýře. Usnula jsem, a dneska po bolesti ani památky. Jsem úplně v pohodě. Mohla to být ovulace? Nevím totiž, jaké ovulační bolesti jsou, navíc ani netuším, v jaké fázi cyklu jsem, protože jsem měla po vysazeni ATK totálně rozházený cyklus (jednou 18 dni, pak 46 dni). Předem díky za vaše názory. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
27.9.14 19:57

Ahoj jo muže to byt ovulace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3703
27.9.14 20:03

Díky, to by bylo fajn, pro jistotu jsme to ráno pojistili tulenim, tak uvidím :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
27.9.14 20:21

Ja to tak prave mívam :)drzim palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie