Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak vítejte snažilky pro březen. Doufám, že nám to vyjde a nová diskuze bude Maminky 03/2014
![]()
Snad se konečně zadaří… jsem 10dc a kdoví jestli to tento měsíc dáme…
![]()
@Petulikk no a to si představ že jsi to tento měsíc nedostala a doktor ti nic neřekne takře nevíš ani ovulku tak holt se budem mazlit a snad už se to povede.
@beruska1788 to je divné a dr Ti na to nic neřekl?? a nedal Ti vyvolávačku??
Tak já jsem taky tady
tenhle měsíc začínám měřit i teplotu ale jsem z toho nějaká jalová
vůbec nerozumím tomu jaká by teda měla být ta teplota při ovulci.. Poradíte některá? ![]()
@Kacka001 při ovulaci je teplota nízká po ovulaci se zvedne nahoru a měla by se držet nahoře cca 14dní, záleží jak dlouhou máš lutearní fázi… takže kdy ovu proběhla se dozvíš cca 3dny po ovu… takže nejlepší je se snažit obden…
@Petulikk ahoj ne doktor mě poslal jen do špitálu tam mi dali 2× čípek na bolest a druhej den mě pustili s tím, že jsem v pořádku. No a to je je vše…
@Kacka001 ahoj podle toho co jsem se bavila s ostatníma holkama na jinejch diskuzích tam to vychází že normálně by jsi měla mít ihned jak se probudíš tak bez vstávání z postele naměřenou teplotu kolem 36,5 a při ovulce by se ti měla zvednout až nad 37, ale když prolezeš diskuze tak určo najdeš kde ti holky poradí.
@Petulikk @beruska1788 díky holky
budu k tomu dělat stejně ještě ovu testy tak snad to tentokrát vyjde ![]()