Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kacka001 píše:
Snad nám to VŠEM vyjde!
snad jo u některých z nám u by bylo načase…např. JÁ
Ahoj holky, tak se taky hlásím. Snažíme se o druhé, tak ať se nám brzy zadaří ![]()
@Jaňule8 píše:
Ahoj holky, tak se taky hlásím. Snažíme se o druhé, tak ať se nám brzy zadaří
My se taky snazime o druhe, uz od leta minuleho roku
Tak snad brezen bude uspesny ![]()
@Ellenie Tak my jsme začali teprve minulej měsíc. Sice jsme začali už v září, ale pak jsem musela ze zdrav. důvodů snažení přerušit.
@beruska1788 co že?
tak vám by se to teda fakt už podařit mělo..
@Kacka001 jo to by se mělo… v lednu jsme byli konečně na spermiogramu a k tomu nám taky nic neřekla doktorka akorát, že budeme muset ještě jednou. Takže nevím už jsem z toho vyčerpaná, každej měsíc doufám a zatím pořad nic. tak snad teď to vyjde…já teď beru vitamíny a přítel taky tak uvidíme. Víme, že jsou tu zdravotní problémy ale tak snad to vyjde.
Ahojky vsem ![]()
po dvou potratech v poslednim roce jsme se v unoru zacali snazit ale MS ma dorazit v pondeli a vim, ze bohuzel dorazi… Tak snad to vyjde v BREZNU? a doufam, ze to bude nas mesic s velkym M ![]()
@beruska1788 Věřím že jsi z toho po 4 letech vyčerpaná..ale už vám to určitě vyjde ![]()
@Kacka001 no nejvíc mě štve doktorka, občas mi přijde jako by jí to nezajímalo. Jak kdybych byla posedlá tím že chci aby s tím něco dělala.
Jo už jsem o tom uvažovala a rozhodla jsem se, že jí změním vyměním ženskou za chlapa. Uvidíme v březnu až po tom co to dostanu tak se objednám a uvidíme co mi řekne.