Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky, já čekám ovulku kolem 3-4března a snažit se můžeme dost protože máme dobré směny v práci
a rozhodla jsem se že to nějak řešit nebudu jako teď, prostě test udělám až tak po týdenním zpoždění
nebudu se zkoumat jestli mám nějaké příznaky nebo tak něco necháme to náhodě ![]()
@Petulikk Já ji čekala až příští týden tak v pondělí nebo v úterý a podle toho testu to vypadá že bude dřív
jsem ráda že jsem ho udělala už včera..taky jsem ji mohla prošvihnout ![]()
@Kacka001 ještě počkej, ta čárka musí být stejně silná nebo i silnějši než ta kontrolní. Já je mám po dnešním testu stejně silné a zítra bude ještě silnější. Aspoň já to takhle mám
@Jaňule8 Jojo to já vím
akorát že minulý měsíc to bylo celé nějak pomalejší a ovu byla asi později. Zajímalo mě jestli se může termín ovu každý měsíc lišit nebo by měl být pořád stejný.. ![]()
@Kacka001 tak já si ovulku sleduju tři měsíce a mám jí tak nějak stejně + -dva dny. Jinak já ji mám až kolem 17. DC, takže díky OT jsem přišla na to, že je ovu úplně jindy než jsem si myslela ![]()
Jejda, to já vůbec nevím, kdy mám ovulaci, ale při ob denním sexování je to asi jedno, ne? propásnout ji nejspíš nemůžu, sexujeme pravidelně i během menstruace. Celý minulý cyklus pravidelně, zhruba 4× týdně, jenže se ani přesto nezadařilo.
@Jaňule8 ovulace může být pokaždé jinak… já brala clostil a jednou byla 16dc podruhé 14dc a teď bez clostilu minulý měsíc 20dc a teď nejspíš nebude…
@Hedulee taky jsem se rozhodla, že se na to vykašlu, pak seš akorád zklamaná
@Jaňule8 Podle mě je dobrý vědět kdy asi tak je, protože třeba mně se nechce celý měsíc ob den ![]()
@Kacka001 hele kámoška do toho vlítla a to neměla sex o ovu ale 5 dní před a povedlo se jim to
@Kacka001 Kačí no to já taky, ale přej pomáhá hodinku před sexem kafe nebo energetickej nápoj. a co škodí je horká voda. Tak uvidíme jestli něco z toho pomůže.