Snažilky 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
552
26.2.14 21:34

@nina83 No jo, jenže to se pak nedoplatím, když mi kalendáře říkají dobu +- 20 dní rozsah, a navíc spoustu holek mělo ovu až těsně před MS..
a navíc 10 měsíců se mi zdá dost, mít to takhle rozhozené :/

Příspěvek upraven 26.02.14 v 21:40

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10032
26.2.14 21:39

@Noisette a nebyla jsi u dr s dlouhým cyklem?? spousta holčin si chválí kontryhelový čaj, někomu to pomůže a myslím, že na tvé dlouhé cykly, by mohlo… mi to třeba cyklus rozhodil, měla jsem ho relativně pravidelný, ale pak hrůza a dávala jsem to dohromady skoro rok… :cert: ale ty máš problém opačny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
26.2.14 21:43

@Noisette No já mám cyklus cca30-33 dní a uvu je kolem 20 dne, takže po ms netestuj já to dělám tak že až trochu uvidím hlen začnu. Tesně po ms uvu není. Kupuju je u Maxe je jich tam 7 a stojí necelých 90Kč tak kup 2 balení a máš to to není zas tak hrozny za mimi to stojí ne 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
552
26.2.14 21:44

@Petulikk jsem ten typ člověka, pro kterého je doktor až opravdu krajní řešení (kromě zubaře, tam chodím fakt pravidelně:D) takže vždy jako první babské zaručené rady a pak až doktor.. myslím, že jediné co by mi dala, tak stejně nějaké hormony.. to radši zkusím ten čaj..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
552
26.2.14 21:47

@nina83 to určitě ne, maxe by nám tady měli co nejdříve otevřít :D já teď koupila za kolem 90 kč 6ovu+2těhu, taky dobrý :) bohužel, hlenu mám málo, takže občas na kalhotkách nějaký vidím, takže podle toho se orientovat nemůžu… ale když jsem brala HA tak jsem pomalu mohla nosit intimky aby mi neprotekl:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10032
26.2.14 21:50

@Noisette to máš pravdu, že by dal nějaké hormony… já chodím pravidelně k zubaři a na gyndu jinde už néééé :mrgreen: a když jsem nemocná, tak se léčím sama doma :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
552
26.2.14 21:52

@Petulikk já a můj první gynekolog - strašná zkušenost, od té doby mám z nich panickou hrůzu. a to fakt jako doslova, jednou jsem utekla i z převlíkárny jak jsem se bála! (ostuda jako prase, víckrát jsem tam nešla) ale kvůli mimču se překonám!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
26.2.14 21:54

@Noisette Podle mě se ti to ještě srovná, já se tímto řídím v srpnu jsem podle ovu testu otěhotněla, ale bohužel jsem o to přišla, ale to už je jiná věc. Tak zkouším znova a myslím že ovu testy super vynález. Já jsem třeba líná měřit BT a někam to zapisovt :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10032
26.2.14 21:54

@Noisette taky mám špatnou zkušenost se svou bývalou gynd… v necelé půlce těhu jsem od ní utekla k současnému a jsem spokojená :palec: tam chodím zase ráda :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
552
26.2.14 21:56

@nina83 toho se bojím nejvíc a to nejsem ani těhotná. Mám náročné zaměstnání (které početí určitě neprospívá), takže když otěhotním, musím okamžitě na nemocenskou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
26.2.14 21:57

@Noisette měla jsem ms po práškách rozhozenou skoro 2 roky tak bud v klidu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
552
26.2.14 22:01

A vy jste na tom jak holky? Strašně mi vadí fora, kde si chcou pokecat snažilky a montují se do toho těhule, chlubí se tam // a fotkama z ultrazvuku.. ano, je to hezké, ale ať si jdou plkat na své fórum, mě to akorát tak stresuje, že někteří se „snaží“ měsíc a hned to přijde, jiní déle a pořád nic..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
26.2.14 22:02

@Noisette na práci se určitě vykašli ta ti za strátu mimi nestojí fakt ne, nemužeš takhle přemyšlet jestli se něco stane nebo ne.Bude to dobry nboj :),u mě doufám že taky jsem zdravá ale prostě život není vždycky hodnej :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
26.2.14 22:05

@Noisette Já těhotná nejsem, jsem snažilka. Těhotny at si tlachaj jinde, neboj brzy tam budem taky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
552
26.2.14 23:47

@nina83 v to doufám:) teď jsem si to počítala, a ovu mám až kolem 33-34.dne cyklu, celkem mazec, když většina lidí ani tak dlouhý cyklus nemá:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí