Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@nina83 No jo, jenže to se pak nedoplatím, když mi kalendáře říkají dobu +- 20 dní rozsah, a navíc spoustu holek mělo ovu až těsně před MS..
a navíc 10 měsíců se mi zdá dost, mít to takhle rozhozené :/
Příspěvek upraven 26.02.14 v 21:40
@Noisette a nebyla jsi u dr s dlouhým cyklem?? spousta holčin si chválí kontryhelový čaj, někomu to pomůže a myslím, že na tvé dlouhé cykly, by mohlo… mi to třeba cyklus rozhodil, měla jsem ho relativně pravidelný, ale pak hrůza a dávala jsem to dohromady skoro rok…
ale ty máš problém opačny…
@Noisette No já mám cyklus cca30-33 dní a uvu je kolem 20 dne, takže po ms netestuj já to dělám tak že až trochu uvidím hlen začnu. Tesně po ms uvu není. Kupuju je u Maxe je jich tam 7 a stojí necelých 90Kč tak kup 2 balení a máš to to není zas tak hrozny za mimi to stojí ne ![]()
@Petulikk jsem ten typ člověka, pro kterého je doktor až opravdu krajní řešení (kromě zubaře, tam chodím fakt pravidelně:D) takže vždy jako první babské zaručené rady a pak až doktor.. myslím, že jediné co by mi dala, tak stejně nějaké hormony.. to radši zkusím ten čaj..
@nina83 to určitě ne, maxe by nám tady měli co nejdříve otevřít
já teď koupila za kolem 90 kč 6ovu+2těhu, taky dobrý
bohužel, hlenu mám málo, takže občas na kalhotkách nějaký vidím, takže podle toho se orientovat nemůžu… ale když jsem brala HA tak jsem pomalu mohla nosit intimky aby mi neprotekl:D
@Noisette to máš pravdu, že by dal nějaké hormony… já chodím pravidelně k zubaři a na gyndu jinde už néééé
a když jsem nemocná, tak se léčím sama doma ![]()
@Petulikk já a můj první gynekolog - strašná zkušenost, od té doby mám z nich panickou hrůzu. a to fakt jako doslova, jednou jsem utekla i z převlíkárny jak jsem se bála! (ostuda jako prase, víckrát jsem tam nešla) ale kvůli mimču se překonám!
@Noisette Podle mě se ti to ještě srovná, já se tímto řídím v srpnu jsem podle ovu testu otěhotněla, ale bohužel jsem o to přišla, ale to už je jiná věc. Tak zkouším znova a myslím že ovu testy super vynález. Já jsem třeba líná měřit BT a někam to zapisovt ![]()
@Noisette taky mám špatnou zkušenost se svou bývalou gynd… v necelé půlce těhu jsem od ní utekla k současnému a jsem spokojená
tam chodím zase ráda ![]()
@nina83 toho se bojím nejvíc a to nejsem ani těhotná. Mám náročné zaměstnání (které početí určitě neprospívá), takže když otěhotním, musím okamžitě na nemocenskou…
@Noisette měla jsem ms po práškách rozhozenou skoro 2 roky tak bud v klidu ![]()
A vy jste na tom jak holky? Strašně mi vadí fora, kde si chcou pokecat snažilky a montují se do toho těhule, chlubí se tam // a fotkama z ultrazvuku.. ano, je to hezké, ale ať si jdou plkat na své fórum, mě to akorát tak stresuje, že někteří se „snaží“ měsíc a hned to přijde, jiní déle a pořád nic..
@Noisette na práci se určitě vykašli ta ti za strátu mimi nestojí fakt ne, nemužeš takhle přemyšlet jestli se něco stane nebo ne.Bude to dobry nboj
,u mě doufám že taky jsem zdravá ale prostě život není vždycky hodnej ![]()
@Noisette Já těhotná nejsem, jsem snažilka. Těhotny at si tlachaj jinde, neboj brzy tam budem taky
@nina83 v to doufám:) teď jsem si to počítala, a ovu mám až kolem 33-34.dne cyklu, celkem mazec, když většina lidí ani tak dlouhý cyklus nemá:D