Snažilky 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4425
24.7.16 21:33

@asmodis Gratuluju k miminku! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1641
25.7.16 12:52

@And-y ahoj :mavam: nepamatuješ si prosím jak se má brát ten indický ženšen co jsem ti radila ještě když jsme obě byly "snažilky? " Nemůžu se nikde na netu dohledat, a ani si to nepamatuju :zed: :zed: Snažíme se o druhé opět s clostylem a chtěla bych to trochu podpořit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1265
26.7.16 08:33

@misicka0137 Ahoj :mavam: Pamutuju si, že to byla 1 kapka na 1 kg tělesné hmotnosti. Třeba na 60 kg 60 kapek denně ale rozdělit na 3 x, takže ráno, odpoledne a večer :) Přeju ať se co nejdřív zadaří :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1641
26.7.16 08:43

@And-y mooc děkuju :* :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3862
29.9.16 21:19

Ahoj holky! Uz sem moc nechodime, co? Nojo, deti nas dost zamestnavaji. Ja mam termin za chvilku, uz 21.10. Takze uz jsem nervozni, taska do porodky sbalena a hl.si pripadam jak velryba. Jsem uz dost bolava- zada furt, ted uz i spodek, uz se telo pomaloucku pripravuje. Odpocivat vsak s holkama nestiham. Ta mladsi je dablik, kterej se nezastavi. Starsi zacla letos chodit do skolky, moc se ji nechce, ale zvlada to. No a my se stihli jeste 10.9. vzit :D Uz o tim mluvime roky a tak jsme to dali ted nez abysme zas museli vyrizovat na matrice pro mimi prijmeni. Byla to jen rychla svatba se svedkama, pak obidek i s rodicema a pak jeste posezeni u nas, bylo fain.
Jinak jeste porad dodelavame neco na baraku, zrovna vcera jsme vybetonovali terasu, z cehoz mam nejvetsi radost :dance: Na jare uz na ni jen polozime dlazbu a koupime proutenej nabytek :dance:
No a jak vy se vsichni mate???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
816
1.10.16 20:08

@Líza 1 Tééda vy jste výkoní :lol: Tolik toho stihnout. Je to ale supr jak člověk buduje to svoje hnízdečko. No s tím příjmením je to otrava. Zrovna dnes jsme byli na svatbě tak jsem říkala příteli, že už jsem s kamarádek jediná svobodná a to jsme spolu nejdéle (skoro 11 let).Takže Vám gratuluji ke svatbě a společnému příjmení pro celou rodinu :kytka: Taky už by se mohl ten můj rozhoupat, když začínáme uvažovat nad druhým dítkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3862
2.10.16 20:58

@ivulunka dekuji :D My po 13 letech a skoro 3 detech uz jsme se konecne rozhoupali :D
Tak i vam to preju. Je to super krok. Jsem moc rada, ze jsme k tomu dosli :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3862
17.10.16 20:31

Holky, vcera tj. 16.10.2016 se nam ve 14:49 narodila Simonka s vahou 3320g. Takze mame tri holcicky :mrgreen: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
18.10.16 09:13

@Líza 1 Moc gratuluju k malé princezně, ať hezky roste a je zdravá :kytka: Tak u vás mají holky defintivně převahu :D Já mám termín 7.11. s druhým klukem, tak u nás budou zase vládnout chlapi, budeme to mít krásně opačně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3862
22.10.16 22:25

@asmodis dekuju. Preju at to mas rychle zasebou, uz to mas co nevidet :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1265
24.10.16 14:27

@Líza 1 Ahoj :mavam: Gratuluju k Simonce :kytka: My jsme se brali 6.8. po osmi letech a dvou dětech :mrgreen: Taky jsme měli malou svatbu, 13 lidí. Tento rok jsem si strašně užívala tůry a hlavně kolo, downhill a freeride bylo to super :D Využívám tchýni na hlídání :lol: mamča nemůže protože se zase vyvrátila, tak má strach být s Damiánem sama, protože na tom zdravotně není nejlíp. Jinač Damián je ďábel, vnoci nespí a s jídlem je to hrůza, sní jen pomixované :zed: A ještě sám nechodí, kolem nábytku lítá jak drak ale nepustí se :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí