Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@And-y ahoj
nepamatuješ si prosím jak se má brát ten indický ženšen co jsem ti radila ještě když jsme obě byly "snažilky? " Nemůžu se nikde na netu dohledat, a ani si to nepamatuju
Snažíme se o druhé opět s clostylem a chtěla bych to trochu podpořit ![]()
@misicka0137 Ahoj
Pamutuju si, že to byla 1 kapka na 1 kg tělesné hmotnosti. Třeba na 60 kg 60 kapek denně ale rozdělit na 3 x, takže ráno, odpoledne a večer
Přeju ať se co nejdřív zadaří ![]()
Ahoj holky! Uz sem moc nechodime, co? Nojo, deti nas dost zamestnavaji. Ja mam termin za chvilku, uz 21.10. Takze uz jsem nervozni, taska do porodky sbalena a hl.si pripadam jak velryba. Jsem uz dost bolava- zada furt, ted uz i spodek, uz se telo pomaloucku pripravuje. Odpocivat vsak s holkama nestiham. Ta mladsi je dablik, kterej se nezastavi. Starsi zacla letos chodit do skolky, moc se ji nechce, ale zvlada to. No a my se stihli jeste 10.9. vzit
Uz o tim mluvime roky a tak jsme to dali ted nez abysme zas museli vyrizovat na matrice pro mimi prijmeni. Byla to jen rychla svatba se svedkama, pak obidek i s rodicema a pak jeste posezeni u nas, bylo fain.
Jinak jeste porad dodelavame neco na baraku, zrovna vcera jsme vybetonovali terasu, z cehoz mam nejvetsi radost
Na jare uz na ni jen polozime dlazbu a koupime proutenej nabytek ![]()
No a jak vy se vsichni mate???
@Líza 1 Tééda vy jste výkoní
Tolik toho stihnout. Je to ale supr jak člověk buduje to svoje hnízdečko. No s tím příjmením je to otrava. Zrovna dnes jsme byli na svatbě tak jsem říkala příteli, že už jsem s kamarádek jediná svobodná a to jsme spolu nejdéle (skoro 11 let).Takže Vám gratuluji ke svatbě a společnému příjmení pro celou rodinu
Taky už by se mohl ten můj rozhoupat, když začínáme uvažovat nad druhým dítkem.
@ivulunka dekuji
My po 13 letech a skoro 3 detech uz jsme se konecne rozhoupali ![]()
Tak i vam to preju. Je to super krok. Jsem moc rada, ze jsme k tomu dosli ![]()
Holky, vcera tj. 16.10.2016 se nam ve 14:49 narodila Simonka s vahou 3320g. Takze mame tri holcicky
![]()
@Líza 1 Moc gratuluju k malé princezně, ať hezky roste a je zdravá
Tak u vás mají holky defintivně převahu
Já mám termín 7.11. s druhým klukem, tak u nás budou zase vládnout chlapi, budeme to mít krásně opačně ![]()
@asmodis dekuju. Preju at to mas rychle zasebou, uz to mas co nevidet ![]()
@Líza 1 Ahoj
Gratuluju k Simonce
My jsme se brali 6.8. po osmi letech a dvou dětech
Taky jsme měli malou svatbu, 13 lidí. Tento rok jsem si strašně užívala tůry a hlavně kolo, downhill a freeride bylo to super
Využívám tchýni na hlídání
mamča nemůže protože se zase vyvrátila, tak má strach být s Damiánem sama, protože na tom zdravotně není nejlíp. Jinač Damián je ďábel, vnoci nespí a s jídlem je to hrůza, sní jen pomixované
A ještě sám nechodí, kolem nábytku lítá jak drak ale nepustí se ![]()