Snažilky 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
310
27.2.14 07:45

@Noisette No je to dlouho, jediné co mě ještě napadá zkus pít Kontryhelovy čaj. Já ho pila po revizi nevěděla jsem kdy to dostanu a bála jsem se že budu čekat dlouho a ono to zabralo přišla mi ms normálně, prodávaj iKontryhelovy kapky ty jsem měla taky to když jsem neměla chut na čaj a je to pohodlnější a je to přírodní :) tak snad ti to zkrátí cyklus hodně lidem to pomohlo a musím říct že mě taky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
27.2.14 08:11

Ahojky holky, potrebuju od vas poradit a zaroven se k vam pridat, jestli muzu :)
Byla jsem vcera u dr na kontrole, byla jsem asi 4-5 dni po OVU a videla na ultrazvuku zvetsene vajicko.
Myslite, ze je mozne, ze bylo zvetsene tim, ze uz je oplodnene? Omlozvam se za blby dotaz, ale vubec tomu nerozumim a dr mi na to rekla jen, ze pravdebodobne ovu teprve probehne. Pritom ja jsem si ji potvrdila pred 5-ti dny, podle hlenu, bolesti a ovu testu. V obdobi ovu jsme se dost snazili, tak me napadlo, zda uz to nemuze byt putujici oplodnene vajicko. Nevite nekdo jak to s tim je a jak to vsechno probiha.?Ja jsem si to zase vylozila po svem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
27.2.14 08:58

@Dadiinka Ahoj ty jo taky by mě to zmátlo, ovu testum věřím, no já myslím že pokud své tělo znáš a ovu jsis potvrdila tak spíš byla 5dní rozdíl je celkem dost, zkus dělat podle ty dr.ovu testy schválně :?,no a za ttech 12 dní bych zkusila tt test tak držím palce at to vyjde ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
27.2.14 09:08

@nina83
Ahojky, díky za reakci :) taky jsem z toho vedle, hlavně mě překvapilo, jak si byla dr. nejistá, když jsem se jí na to začala vyptávat. Vůbec mi nedokázala říct, jestli teda ovu byla nebo ne :D Tak jsem si schválně včera dělala ovu test - negativní :D zkusím udělat i dnes.No holt mám asi nezkušenou doktorku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
27.2.14 09:12

@Dadiinka No oni i dr. nekdy ujedou žensky jsou tam jak na běžícím páse takže někdy plácaj kraviny :roll: pokud jsi si jistá že ovu byla tak asi byla :) tak ti držím palce aby to bylo oplodněné vajíčko, ted ti nezbývá než čekat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
27.2.14 09:19

@nina83
Já myslím, že určitě byla :) naučila jsem se jí už docela dobře rozpoznat :D Teď jen to čekání..to jsou vždy nejdelší dny v měsíci :D A jak jsi na tom ty, taky se snažíte? Já zatím dítko ještě nemám a mohe první těhu skončilo revizí, tak mám celkem strach jak to dopadne když zase otěhotním..doufám, že se to nebude opakovat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
27.2.14 09:31

@PerlaMarina
Tak to jsem ráda, že nejsem jediný magor, který má sex 3-4× do týdne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1736
27.2.14 09:34

@rainucha
@PerlaMarina
Holky určitě nejste sami :-) my se taky tulíme holně často :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10032
27.2.14 09:35

@Dadiinka no pokud ti řekla, že tam vidí větší vajíčko, tak nevím, ael asi bych to raději jistila :think: protože já třeba ovu testům nevěřím… ale každý má svou zkušenost.. když pojistíte, tak tím určitě nic nezkazíte :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
27.2.14 09:42

@ivalinka
My se tulíme denně :) Ale to není to samé :D No uvidíme, zatím se k vám přidávám, i když tento měsíc jsem to nedostala a čekám, jestli něco přijde po vyvolávačce :nevim: Od pondělí ale zatím nic. V krvi jsem HCG měla pozitivní, ale bohužel nevím hodnotu. Nic mě nebolí, jen jsem pořád kaput a spala bych :lol: Takže půjdu k dr až v pondělí, třeba tam něco bude :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1736
27.2.14 09:53

@rainucha
Tak držím palce :palec:. Já mám mít teďka někdy ovu, tak na tom pracujeme :-D
Jinak bych si přála aby to tento měsíc klaplo. Máme oba s přítelem narozeniny, tak by to byl kráásný dárek. No necháme se překvapit.
Dneska se mi zdálo, že mám pozitivní test :-D Už z toho zase začínám magořit…Musím si najít nějakou aktivitu a nemyslet na to… :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
27.2.14 09:56

@ivalinka
Díky, já tobě taky!! Tak to by byl skvělý dárek :) Můj má narozeniny až v květnu, takže na překvápko mám ještě čas, ale já bych chtěla rodit v zimě, takže březen/duben by byly fajn měsíce na početí :D
Tak takovéhle sny naštěstí ještě nemám a pevně doufám, že to nepřijde :D Máš pravdu, hlavně na to nemyslet, zabavit se jinak. Já třeba píšu články a doma na stole mám rozestavěné puzzle :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
27.2.14 09:56

@Petulikk
No to víš, že to radši pojistíme..jistota je jistota :D A jsem zvědavá, jak to dopadne..10. března čekán MS, tak to budu zas do té doby úplně šílit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1736
27.2.14 10:07

@rainucha
no já teď o zábavu budu mít postaráno. O víkendu nám přijede rodinka a příští týden nám má rodit kočka, tak se budu starat :-) A chtěla bych od příštího týdne začít cvičit tu mojžíšovku, hrozně často mě bolí za krkem, ramena a hlava a dočetla jsem se, že to může pomoct…A toto cvičení se použivá i při snažení o miminko. Ve středu mám konzultaci s fyzioterapeutem, tak uvidimím co vymyslíme :-)
No a jinak se snažím zabavit studiem angličtiny. byla jsem rok v zahraničí, tak to nechci zase zapomenout :-D tak překládám a poslouchám…
Můžu se zeptat jak dlouho se snažíte o mimi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10032
27.2.14 10:13

@Dadiinka neboj to uteče :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie