Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Noisette No je to dlouho, jediné co mě ještě napadá zkus pít Kontryhelovy čaj. Já ho pila po revizi nevěděla jsem kdy to dostanu a bála jsem se že budu čekat dlouho a ono to zabralo přišla mi ms normálně, prodávaj iKontryhelovy kapky ty jsem měla taky to když jsem neměla chut na čaj a je to pohodlnější a je to přírodní
tak snad ti to zkrátí cyklus hodně lidem to pomohlo a musím říct že mě taky ![]()
Ahojky holky, potrebuju od vas poradit a zaroven se k vam pridat, jestli muzu ![]()
Byla jsem vcera u dr na kontrole, byla jsem asi 4-5 dni po OVU a videla na ultrazvuku zvetsene vajicko.
Myslite, ze je mozne, ze bylo zvetsene tim, ze uz je oplodnene? Omlozvam se za blby dotaz, ale vubec tomu nerozumim a dr mi na to rekla jen, ze pravdebodobne ovu teprve probehne. Pritom ja jsem si ji potvrdila pred 5-ti dny, podle hlenu, bolesti a ovu testu. V obdobi ovu jsme se dost snazili, tak me napadlo, zda uz to nemuze byt putujici oplodnene vajicko. Nevite nekdo jak to s tim je a jak to vsechno probiha.?Ja jsem si to zase vylozila po svem ![]()
@Dadiinka Ahoj ty jo taky by mě to zmátlo, ovu testum věřím, no já myslím že pokud své tělo znáš a ovu jsis potvrdila tak spíš byla 5dní rozdíl je celkem dost, zkus dělat podle ty dr.ovu testy schválně
,no a za ttech 12 dní bych zkusila tt test tak držím palce at to vyjde ![]()
@nina83
Ahojky, díky za reakci
taky jsem z toho vedle, hlavně mě překvapilo, jak si byla dr. nejistá, když jsem se jí na to začala vyptávat. Vůbec mi nedokázala říct, jestli teda ovu byla nebo ne
Tak jsem si schválně včera dělala ovu test - negativní
zkusím udělat i dnes.No holt mám asi nezkušenou doktorku ![]()
@Dadiinka No oni i dr. nekdy ujedou žensky jsou tam jak na běžícím páse takže někdy plácaj kraviny
pokud jsi si jistá že ovu byla tak asi byla
tak ti držím palce aby to bylo oplodněné vajíčko, ted ti nezbývá než čekat ![]()
@nina83
Já myslím, že určitě byla
naučila jsem se jí už docela dobře rozpoznat
Teď jen to čekání..to jsou vždy nejdelší dny v měsíci
A jak jsi na tom ty, taky se snažíte? Já zatím dítko ještě nemám a mohe první těhu skončilo revizí, tak mám celkem strach jak to dopadne když zase otěhotním..doufám, že se to nebude opakovat ![]()
@PerlaMarina
Tak to jsem ráda, že nejsem jediný magor, který má sex 3-4× do týdne ![]()
@rainucha
@PerlaMarina
Holky určitě nejste sami
my se taky tulíme holně často ![]()
@Dadiinka no pokud ti řekla, že tam vidí větší vajíčko, tak nevím, ael asi bych to raději jistila
protože já třeba ovu testům nevěřím… ale každý má svou zkušenost.. když pojistíte, tak tím určitě nic nezkazíte
![]()
@ivalinka
My se tulíme denně
Ale to není to samé
No uvidíme, zatím se k vám přidávám, i když tento měsíc jsem to nedostala a čekám, jestli něco přijde po vyvolávačce
Od pondělí ale zatím nic. V krvi jsem HCG měla pozitivní, ale bohužel nevím hodnotu. Nic mě nebolí, jen jsem pořád kaput a spala bych
Takže půjdu k dr až v pondělí, třeba tam něco bude ![]()
@rainucha
Tak držím palce
. Já mám mít teďka někdy ovu, tak na tom pracujeme ![]()
Jinak bych si přála aby to tento měsíc klaplo. Máme oba s přítelem narozeniny, tak by to byl kráásný dárek. No necháme se překvapit.
Dneska se mi zdálo, že mám pozitivní test
Už z toho zase začínám magořit…Musím si najít nějakou aktivitu a nemyslet na to… ![]()
@ivalinka
Díky, já tobě taky!! Tak to by byl skvělý dárek
Můj má narozeniny až v květnu, takže na překvápko mám ještě čas, ale já bych chtěla rodit v zimě, takže březen/duben by byly fajn měsíce na početí ![]()
Tak takovéhle sny naštěstí ještě nemám a pevně doufám, že to nepřijde
Máš pravdu, hlavně na to nemyslet, zabavit se jinak. Já třeba píšu články a doma na stole mám rozestavěné puzzle ![]()
@Petulikk
No to víš, že to radši pojistíme..jistota je jistota
A jsem zvědavá, jak to dopadne..10. března čekán MS, tak to budu zas do té doby úplně šílit ![]()
@rainucha
no já teď o zábavu budu mít postaráno. O víkendu nám přijede rodinka a příští týden nám má rodit kočka, tak se budu starat
A chtěla bych od příštího týdne začít cvičit tu mojžíšovku, hrozně často mě bolí za krkem, ramena a hlava a dočetla jsem se, že to může pomoct…A toto cvičení se použivá i při snažení o miminko. Ve středu mám konzultaci s fyzioterapeutem, tak uvidimím co vymyslíme ![]()
No a jinak se snažím zabavit studiem angličtiny. byla jsem rok v zahraničí, tak to nechci zase zapomenout
tak překládám a poslouchám…
Můžu se zeptat jak dlouho se snažíte o mimi?