Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ovu testy? A byl opravdu pozitivní? Bolest v podbřišku jsem mívala pár dní před ovulkou.
Ano, byl pozitivní.. navíc bradavky mě nikdy jindy nebolí, jen při ovu.. známá taky měla ovulaci den před menstruací, mě by zajímalo, jen jestli i přes tohle je možné být těhotná.. minule jsem měla cyklus 52 dní a teď to vychází na 36
@Noisette někdo menstruuje i při ovulaci… aspoň co jsem četla…
@Noisette Ahoj třeba se ti upravuje cyklus, psala jsi že ho máš strašně dlouhy, tělo se musí po práškách srovnat
@nina83 jj já to chápu, ale ptám se na to, jestli i přesto je nějaká šance, aby se nám zadařilo ![]()
@Noisette Hm mate mě ta ms jestli jsi měla pozitivní ovu test
po uvu by ms měla přijit až za těch 14 dní, no nejsme stroje takže každá je jiná, nezbyva než par dní počkat a udělat tt test.Po pravdě mě spíš napadá že se ti zkracuje ten cyklus, ale nejsem dr.tak muj názor ber obrazně ![]()
@nina83 právě že znám holku, která měla ovu den před MS, a už je ve 20.tt jenže nevím, jak to fungovalo..jestli měla ms a pak přišla normálně MS a další měsíc zjistila že je těhotná… a jak píšeš.. Těchto pár dní ale počkat, to je to nejhorší:(
Holky mě asi hrabe nějak mě bolí bricho, ale nevím jestli to náhodou nemám vsugerovaný. nebo se mi to jenom zdá. prostě mi hrabe všude kolem mě těhule a já nevím jestli se mnou něco je nebo jestli si to jen nalhávám. hrabe mi. navíc jsem si uvědomila že jsem pěkně blbě objednaná k doktorce takže se musím přeobjednat a ještě zejtra první den v nový práci, tak snad mě to zaměstná a nebudu na to pořád myslet. ![]()
@beruska1788 tak džím palce aby to bylo těhu
,já si taky každy měsíc něco vsugerovávám a sama sobě nalhávám a když to dostanu tak brečim to jsem nikdy neměla takže regulérní máčo ![]()
No mně dneska bolelo břicho celý večer… Ale spíš tak, jako by to mělo přijít, ale ms nikde. Tak teda taky nevím.. Docela se těším na pondělí, až zajdu k dr a budu vědět víc.
Máte některá doma dítko a chodíte do práce a chtěly byste další?
Já pořád tak nějak vnitřně bojuju sama se sebou, až jsem si protivná… ![]()
Ahoj holky, můžu se k vám přidat? Já už mám po ovu a s přítelem jsme se snažili. tak už taky doufám, že nám to vyjde ![]()
@ivca.j
Vítej
Budu držet pěsti, ať to klapne
Jak dlouho se snažíte?
@ivca.j Vítej! ![]()
Já měřím a vypadá to že ovu přijde každým dnem..zatím se pravidelně snažíme tak snad to klapne ![]()
@beruska1788 No vypadá to teda nadějně
kdy bys mohla testovat těhu?