Snažilky 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2809
28.2.14 15:28

Ovu testy? A byl opravdu pozitivní? Bolest v podbřišku jsem mívala pár dní před ovulkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
552
28.2.14 15:37

Ano, byl pozitivní.. navíc bradavky mě nikdy jindy nebolí, jen při ovu.. známá taky měla ovulaci den před menstruací, mě by zajímalo, jen jestli i přes tohle je možné být těhotná.. minule jsem měla cyklus 52 dní a teď to vychází na 36

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10032
28.2.14 16:08

@Noisette někdo menstruuje i při ovulaci… aspoň co jsem četla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
28.2.14 16:59

@Noisette Ahoj třeba se ti upravuje cyklus, psala jsi že ho máš strašně dlouhy, tělo se musí po práškách srovnat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
552
28.2.14 18:27

@nina83 jj já to chápu, ale ptám se na to, jestli i přesto je nějaká šance, aby se nám zadařilo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
28.2.14 18:34

@Noisette Hm mate mě ta ms jestli jsi měla pozitivní ovu test :think: po uvu by ms měla přijit až za těch 14 dní, no nejsme stroje takže každá je jiná, nezbyva než par dní počkat a udělat tt test.Po pravdě mě spíš napadá že se ti zkracuje ten cyklus, ale nejsem dr.tak muj názor ber obrazně :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
552
28.2.14 18:42

@nina83 právě že znám holku, která měla ovu den před MS, a už je ve 20.tt jenže nevím, jak to fungovalo..jestli měla ms a pak přišla normálně MS a další měsíc zjistila že je těhotná… a jak píšeš.. Těchto pár dní ale počkat, to je to nejhorší:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
321
28.2.14 19:11

Holky mě asi hrabe nějak mě bolí bricho, ale nevím jestli to náhodou nemám vsugerovaný. nebo se mi to jenom zdá. prostě mi hrabe všude kolem mě těhule a já nevím jestli se mnou něco je nebo jestli si to jen nalhávám. hrabe mi. navíc jsem si uvědomila že jsem pěkně blbě objednaná k doktorce takže se musím přeobjednat a ještě zejtra první den v nový práci, tak snad mě to zaměstná a nebudu na to pořád myslet. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
28.2.14 20:56

@beruska1788 tak džím palce aby to bylo těhu ;),já si taky každy měsíc něco vsugerovávám a sama sobě nalhávám a když to dostanu tak brečim to jsem nikdy neměla takže regulérní máčo :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
1.3.14 00:58

No mně dneska bolelo břicho celý večer… Ale spíš tak, jako by to mělo přijít, ale ms nikde. Tak teda taky nevím.. Docela se těším na pondělí, až zajdu k dr a budu vědět víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
223
2.3.14 18:13

Máte některá doma dítko a chodíte do práce a chtěly byste další?
Já pořád tak nějak vnitřně bojuju sama se sebou, až jsem si protivná… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
2.3.14 19:23

Ahoj holky, můžu se k vám přidat? Já už mám po ovu a s přítelem jsme se snažili. tak už taky doufám, že nám to vyjde :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
2.3.14 19:32

@ivca.j
Vítej :) Budu držet pěsti, ať to klapne :) Jak dlouho se snažíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2043
2.3.14 19:45

@ivca.j Vítej! :kytka:
Já měřím a vypadá to že ovu přijde každým dnem..zatím se pravidelně snažíme tak snad to klapne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2043
2.3.14 19:47

@beruska1788 No vypadá to teda nadějně :) kdy bys mohla testovat těhu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí