Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@beruska1788 Pro přítele tohle všechno? Já se jen ujištuju abych nemusela pít kafe ![]()
Ahoj holky jasan nadopuj chlapa energetákem a spermie bude F1
taky se na to chystám-ale vědět to nemusí ![]()
@Kacka001 jo je to pro chlapa, hlavně teplá voda je spomaluje
@nina83 jasně musí se to udělat, tak aby to ten chlap neprokouk ![]()
Ale jo normálně teplá jo ale ne že se naloží do vany ze které se kouří, sprcha nevadí. zase aby jsme nemuseli mít kolíčky na nose ![]()
Koupání mimo ovulaci no tak to až mu řeknu tak mě možná odveze rovnou na psychinu ![]()
@nina83 hele já už toho mám tak přečtenýho že snad dokážu poradit skoro každýmu, ale mě ty rady nepomůžou ![]()
@beruska1788 tyjo tak že bych taky zkusila? místo do vany naložím přítele do kafé
no snad to podstoupí a nebude brblat že po kafé nebude moct usnout ![]()
@beruska1788 jo taky jsem byla teď naštvaná že to nevyšlo :/ takže to nechám náhodě ![]()
@beruska1788 no taky jsem chytrá jak rádio, ale u sebe mi to nejak nezabírá ![]()
Můj oficiální první příspěvek na emiminu
(snad ne poslední) holky.. ani nevíte jak vám závidím, že víte kdy máte ovu… mé cykly, 37 dní a víc (minulý 52), pokaždé ovu jinak.. BT zatím neměřím, ale začnu (už mám nový teploměr, heč:)
Ale už jsem vycítila pravděpodobně příznaky ovu (bolest bradavek, a hlen sice vidět není, ale kalhotky jsou mokré, takže tam určitě někde bude..) - podle výpočtů z kalendářů mi to každý ukazuje různě, takže zkoušíme obden ode dne, kdy by to mohlo být nejdřív a pak až do MS
) pomalu kvůli tomu chodím i pozdě do práce, když přítel přijde později z noční abychom to stihli ![]()
HA neberu od května, červen jsme měli pauzu a pak jsme tomu dali volný průchod.. a snažíme, jakože fakt snažíme se asi poslední moje 4 cykly, a doufám, že tedy březen bude úspěšný;)o víkendu jsme měli výročí, udělali jsme si krásný víkend v praze, a zrovna mi nějak začínaly plodné dny, tak třeba se zadařilo ![]()
@Noisette Ahoj myslím si že se ti to ještě srovná zase to není tak dlouho co nebereš prášky já to měla po vysazení hodně dlouho taky tak dlouhé cykly.Tak bych nakupila ovu testy abys zjistla kdy ta ovu vůbec je ![]()