Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kacka001 vis co jenze to chapem jen mi. Ty co to mame stejne, ale ty co proste tohle neresi tak jsou prave jak ovce. Jeste ze jim div nemam schanet kocarek na to jsem se vyprdla, ze se prej mam poptat po kamaradkach mam pocit ze jeste par dni a na nekoho bouchnu a vybere to za vsechny.
@beruska1788 Dobře jsi udělala..určitě jsou dost starý aby si sehnali výbavu a pokud opravdu potrebujou pomoct tak maji za zadkem předpokládám cely zbytek rodiny takže ty se můžeš s klidem soustředit na sebe ![]()
@Kacka001 Oni predpokladaj ze jsem z toho taky pos…na, jenze ja jsem spis naopak.
Taky jsem behem noci premyslela, jestlii tento mesic muzu mit ovu, kdyz jsem to vlastne
mela- nemela. Navic jsem si na netu nasla doktora co ma ordinaci u nas I v usti a dokonce
jsem se dozvedela ze by snad mel delat primare na gynde v usti v nemocnici.
tak uvidim jestli me vezme, tak se tam koncem brezna po ms objednam a uvidim.
Ahoj holky, jak se dneska máte? U nás je náádherně
Sluníčko a docela aji teplo.
Holky já přesně nevím kdy mám ovu (ale podle nějakých kalkulaček, by to mělo být někdy během týdne), ale včera jsem spolehlivě začali pracovat
, tak uvidíme. Holky myslíte, že je lepší mít sex ob den nebo klidně i každý den? ![]()
@ivalinka ahoj hele podle informací co jsem sehnala na netu je lepší ob den protože se prý tak často neutvoří nový spermíci. ![]()
@beruska1788 Já myslím že bys ji mohla klidně mít..zkus ji naměřit
já budu měřit koncem týdne tak snad se povede.
@Kacka001 no podle kalkulačky co mám v mobilu jsem jí měla mít v sobotu. tak uvidíme, ale dneska mě bolí pravej bok a nevím proč. Možná že jsem se jen blbě hnula, ale uvidíme mám to dostal 8.3 tak snad se tak nestane.
@beruska1788 No tak uvidíš
já bych jí měla mít až někdy kolem 3.-4., ještě ji chci naměřit at to vím přesně.
Ahoj holky, tak já čekám ovulku každým dnem, dneska začnu s OT, abychom ji neprošvihli. Manžel má zrovna odpolední, tak to na nějakej sexuální maraton nevypadá ![]()
Určitě stačí obden, ať se stihnou pořádně utvořit spermoše
@Jaňule8
Tak držím palce ať to vyjde…Měl by měla taky někdy ke konci týdne dorazit, tak už na tom raději pracujeme
OT zatím dělat nebudu
Holky děláte některá ovu testy? já ho zkusila včera jen tak z nudy a že jich mám dost a v porovnání s minulým měsícem mi vyšel test co jsem dělala včera (11DC) o dost silnější. První test minulý měsíc jsem si dělala až 12DC a byl o dost světlejší. Myslíte že to znamená že bych mohla mít ovulaci tenhle měsíc dřív? ![]()
@Kacka001 ovulace se Ti nejspíš blíží, já třeba takové testy mám skoro celý měsíc a to u mě ovu ani třeba neproběhne… tak testuj dál ![]()