Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky taky se k vám přidávám
nevyšlo nám to teď, tak snad v březnu ![]()
@beruska1788 No tak když to s tebou neřeší tak je na čase ji změnit
a třeba se pak už konečně zadaří a nebo se zadaří už tedka ![]()
Ahoj holky, taky bych se ráda přidala. My se snažíme od nového roku. Bylo by fajn, kdyby nám to vyšlo v březnu. Máme oba s přítelem narozeniny, tak by to byl krásný dárek…no uvidíme. Všem přeji hodně štěstí
![]()
Ahoj holky,
nevím, jestli se „snažíme“, ale je fakt, že se nechráníme a jedeme naostro už od ledna, teď druhý cyklus. Sice si říkám, že tomu necháme volný průběh, protože to určitě nebude hned, ale stejně bych byla radši, kdyby to přišlo až nějak v létě, třeba v srpnu
abych si léto ještě patřičně užila. Ale když bude dřív, nevadí…alespoň to nijak nesleduji, nepočítám žádné dny a nedělám žádné testy, prostě sexuju a vyhodila jsem gumy
to je vše, co pro to dělám a řekla bych, že by to snad mělo stačit ![]()
@Kacka001 Kačí tenhle měsíc to sama moc nadějně nevidím protože jak jsem to minule „měla“ tak nevím nevím. Začím šílet švagrová do toho vlítla po 10 měsících od vynechámí anťáku. takže tady všichni šílí miminko, a já si koušu nechty
![]()
@PerlaMarina přeju ti ať ti to vyjde a stačí, že jsi vyhodila gumy
já si to ze začátku myslela taky. Doufám že vám to vyjde rychleji než nám
@beruska1788 To že švagrová čeká ti taky moc nepřidá na psychice tím jak okolo ní všichni skáčou
a u vás se ví jak dlouho se snažíte?
Ahoj holky jestli smím tak se k vám přidám. Jsem po potratu v lednu a přestože jsme se mohli snažit hned, tak tento měsíc to vůbec na úspěch nevypadá. Jinak co se týká snažení, tak se snažíme již od října 2012 a krom toho jednoho nepovedeného těhotenství v lednu zatím nic. Doufám, že už se na nás taky konečně usměje štěstíčko.
@s.evinka Vítám tě
a přeju štěstí at se vám po tom potratu zadaří a máte miminko ![]()
@Kacka001 jo ví to všichni ale vůbec si to neuvědomujou. PRostě prcek a to je téma. jenom mě taky s… že čekaj že budu nadšená a budu jim pomáhat nakupovat výbavičku- @s.evinka tobě držím palečky ať ti to jde
Přidávám se kvám děvčata snad to vyjde v březnu jinak už začnu šílet ![]()
@nina83 ahoj tak to se k tobě kdyžtak přidám a sejdeme se někde jinde ve slušívých bílých kabátkách
![]()
Kéž by byly by jsme ty nejštasnější žensky na světě o víkendu na to hupnu a pak uvidíme, o jedno mimi jsem v říjnu přišla tak snad jsem si tu smulu už vybrala ![]()
@beruska1788 Tak to je blbý
měli by se trošku probrat a nebýt jak ovce ke všemu ostatnímu..