Bolest vaječníku 4DPO

20.1.19 23:51

Mohla by to být třeba i cysta ze stresu…víš jistě, že jsi PO? Nemohla se O opozdit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
73
21.1.19 00:01

@MarketinkaKopretinka no právě podle BT to vim na 99% že jsem po ovulaci :think: a na gynde jsem byla naposledy na začátku prosince, nevim za jak dlouho se může udělat a projevit cysta? :think: nikdy jsem ji neměla tak vůbec nevim :nevim: jasný že když to neprejde třeba za dva, tri dny tak se objednám na gyndu.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.1.19 00:17

@Ajovka tak třeba jsi v tom ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
21.1.19 00:27

@MarketinkaKopretinka no to mě upřímně na chvíli taky napadlo, ale to mi přijde moc brzy na to, abych neco cítila :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.1.19 08:36

@Ajovka to asi jo, no nezbývá nic než čekat popř.doufat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
21.1.19 10:02
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1806
21.1.19 10:18

Ahoj, mě bolel levý vajecnik 4,5a6 dpo, když jsem na nej zatlacila pichlo mě v něm. Všichni strasili se zánětem, cystou, mimodeloznim tehu. Normálně nikdy vajecnik necitim ani při ovu, nikdy. No a teď jsem v 15tt. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
21.1.19 11:35

@Venesí páni, tak to jsem vůbec netušila, že jde něco cítit takhle brzy :think: tak uvidime 8) dnes teda naštěstí už nic :dance: jinak gratuluji a držím palce at je vše v pořádku :potlesk: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1806
21.1.19 12:07

@Ajovka děkuji :) já jsem totiž asi dost citlivá :lol: 10 dpo už se mi navalovalo, o tyden později už jsem začala zvracet :poblion: a těhu celodenní nevolnosti pretrvavaji doteď :lol: taky držím palce, ať ti to brzy dopadne :srdce: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí