Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Zdravím, poradíte něco na bolest za krkem a mezi lopatkama. Po mateřské jsem týden v práci a je to prace, kde jsem celý den na nohou, ale stojím na místě a koukám na stůl. Vím že je to o zvyku, ale nesu si zvyknu, tak prosím o radu jak si od bolesti nějak ulevit? Nějaká masticka nebo pomůcka, zkusím cokovil, protože to opravdu neskutečně bolí. Děkuji
Jednoznačně cvičení.
Mně pomohl na krční páteř zdravotní polštář. Doporučila bych navštívit fyzioterapeuta, jestli nemáte bloknuto. Jinak cvičit, buď joga nebo na netu jsou cviky na krční páteř.
Jedině cvičení, nic jiného bohužel fungovat nebude. Podpořit to můžeš masážemi, ale samotné masáže to nevyřeší, úleva by byla jen chvilková
Zdravím, poradíte něco na bolest za krkem a mezi lopatkama. Po mateřské jsem týden v práci a je to prace, kde jsem celý den na nohou, ale stojím na místě a koukám na stůl. Vím že je to o zvyku, ale nesu si zvyknu, tak prosím o radu jak si od bolesti nějak ulevit? Nějaká masticka nebo pomůcka, zkusím cokovil, protože to opravdu neskutečně bolí. Děkuji