Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Zdravím, jsem cca 7-8 dpo, včera lehké špinění, nejdřív světle růžové poté hnědé, přikládala jsem to nidaci protože jindy nikdy nešpinim, no dnes od rána silnější bolesti jak při ms a opět se mi rozjelo spineni, ale dnes už silnější a i s trochou červené.. ms mám mít až za 6 dni a mám ji přesnou jak hodinky, nikdy nechodí dřív.. tak se chci zeptat kdo stim má zkušenosti, moc jsem se toho nikde nedocetla, je možné aby to stále byla nidace a bolesti břicha by mohli být také k tomu? Nebo spíše doufat moc nemam.. děkuji za odpovědi![]()
Muze to byt cokoliv… nidace, prichazejici MS, hormony… ovulaci mas zjistenou jak? Nekdy se stat muze, ze je nejaka zmena v cyklu. Klidne i kvuli blbymu nachlazeni…
@Caridina ovulaci mám potvrzenou od gynekologa i testy potvrdili.. Dám tomu pár dní a uvidí se no, zatím z toho asi stejně nic nezjistím, ale jde mi hlavně o to zdali se třeba muže stále jednat o nidaci či vůbec, někde píšou slabé spineni, někde ze si to ženy zaměňují za ms, pak ze to nemá bolest a jinde zase ze to muže bolet více než samotná ms.. 😄 🙈
Zdravím, jsem cca 7-8 dpo, včera lehké špinění, nejdřív světle růžové poté hnědé, přikládala jsem to nidaci protože jindy nikdy nešpinim, no dnes od rána silnější bolesti jak při ms a opět se mi rozjelo spineni, ale dnes už silnější a i s trochou červené.. ms mám mít až za 6 dni a mám ji přesnou jak hodinky, nikdy nechodí dřív.. tak se chci zeptat kdo stim má zkušenosti, moc jsem se toho nikde nedocetla, je možné aby to stále byla nidace a bolesti břicha by mohli být také k tomu? Nebo spíše doufat moc nemam.. děkuji za odpovědi