Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
@Hermio děkuji za povzbuzení
Potom už to holt vyležím s práškami na bolest ale jde mi o to aby to nebolelo při tom výkonu…jelikož já velkou bolest nevydržím to jí radši rafnu
![]()
@Lentilkaaa83 a horní nebo dolní? jak dlouho to trvalo? Byli zuby v normální pozici? ![]()
@wiki čiki píše:
@Hermio děkuji za povzbuzeníPotom už to holt vyležím s práškami na bolest ale jde mi o to aby to nebolelo při tom výkonu…jelikož já velkou bolest nevydržím to jí radši rafnu
![]()
promiň, ale musela sem se svou troškou do mlýna. ale ostatní komentáře jsou pozitivní ![]()
@wiki čiki píše:
@Hermio děkuji za povzbuzeníPotom už to holt vyležím s práškami na bolest ale jde mi o to aby to nebolelo při tom výkonu…jelikož já velkou bolest nevydržím to jí radši rafnu
![]()
při výkonu tě to určitě bolet nebude, budeš jen vnímat tlak a cejtit, že se tam něco děje, ale bolest rozhodně ne…a když jí rafneš tak dostaneš železnej prst
![]()
Hlavně měj doma ledovací pytlíky a bude to dobrý
Příspěvek upraven 14.06.16 v 16:12
Umrtví ti to, nebude tě to bolet..teda jestli tam nemáš zánět
@wiki čiki trhali mi oboje..už mám jen jednu..už je to pár let, takže v jaké pozici byly si nepamatuji. A co se délky týče, tak jsem přišla, píchnul injekci a čekalo se na účinek pár minut a pak během 5 minut byly venku…už mám za sebou i trhání kořene, kde už nebyl zub a původní dr mi tam cpala korunku, která neustále padala..taky jsem to zvládla bez problémů.
Tak podle toho OPG máš půl korunky zubu pryč, ale ta levá osmička má ty kořeny víc zahlé…neboj se, dr. si s tím určitě poradí…
@wiki čiki já bych být Vámi hlavně řešila ty velké kazy, co máte patrne na snímku. A ty previsle výplně také hrůza. K zubaři, co Vám ty výplně dělal bych chodit nechtěla ![]()
@sediza na všech kazech mám plomby kromě té osmičky co mě bolí tam mi zrovna vypadla. Nedokážu práci zubařů posoudit ![]()
@Malaga ano osmicka je asi zkažená a ta druhá je také nacata. proto musí ven. Nevím k čemu takové zuby vůbec rostou ![]()
Holky děkuji za povzbuzeni. Snad to dám a zachovám si důstojnost tedy nebudu rafat ![]()
@wiki čiki píše:
![]()
umrtví ti to, takže nic bolet nebude, to se neboj.. vždycky mi i říkala, že kdyby to bolelo, mám si říct, a připíchne mi tam, takže bolesti při zákroku se opravdu bát nemusíš
@ixule super. V tom jste mě uklidnili. Ze to nebude asi příjemné pár dní po zákroku je mi jasné. Předepisovali vám něco silnějšího na bolest? Nebo pouze ibalgin 400…měl by být ještě 600 na predpis
@wiki čiki po tom trhání jednoho zubu fakt jen ibáč a večer už prakticky potřeba nebyl, další dny vůbec, po šití celé pusy, jsem dostala nějaké prášky, bral se jeden denně a bylo to jak proti bolesti tak i slabší ATB, aby se tam nic nedostalo a stačilo to, chtělo to hodně chladit, aby to neotékalo, nic víc.