Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
@vjerunqa píše:
@Ice79 Ano, koukám na shop, na prodejně netuším.
Hannah… u nás je mají v prodejně Hannahu
@jdukolem píše:
Hannah… u nás je mají v prodejně Hannahu
Jo, to je možné, ale my se bavily o Sportisimu.
@jannina1 píše:
Sandaly neJsou to polobotky s membranou, cena okolo 2500Kc.Jsou naimpregnovany a presto pri desti promaceny za chvili.
Taky mě to napadlo. Ale my tu řešíme sandály.
Tak do deště jsou snad jen gumáky, ne? Membrána není všechno.
@Ice79 píše:
Jo, to je možné, ale my se bavily o Sportisimu.
já vím ale tam je neměli..tedy loni.. ne originál měli jen alá Keen..podobný typ ale ne tuto značku.. jinak zakladatelka se ptala kde a tys byla první kdo mi s citací přišel „pod ruku“ no
![]()
@jdukolem píše:
já vím ale tam je neměli..tedy loni.. ne originál měli jen alá Keen..podobný typ ale ne tuto značku.. jinak zakladatelka se ptala kde a tys byla první kdo mi s citací přišel „pod ruku“ no![]()
@Ice79 píše:No, právě v kamenném Sportisimu mají jen „napodobeniny“, Keeny ne. Ty mají jen na eshopu, ale vyběr hodně slabý. Nej je vybrat přimo v Keen obuvi, popř. ještě ten Rockpoint.
a nebo Hannah… ten mi neber
![]()
@jdukolem píše:
a nebo Hannah… ten mi neber![]()
![]()
Ok.
Ale výběr je nejlepší v Keenu.
![]()
@Ice79 píše:
Ok.Ale výběr je nejlepší v Keenu.
![]()
to bez debat ![]()
@Ice79 píše:
Taky mě to napadlo. Ale my tu řešíme sandály.Tak do deště jsou snad jen gumáky, ne? Membrána není všechno.
To to promin, necetla jsem to cele.Jen jsem chtela napsat, ze Keeny zklamaly.Boty ma syn a tak muzu porovnat.Ja mam take kvalitni z membranou, po prochazce ci vylete v desti jsou naprosto suche, syna promacene. Takze kvalita je mizerna.
Dětské Keeny doporučuji vyzkoušet, ani jedné dceři tyhle nesedly střihem. Starší dcera má typ Moxie, je na uzší nohy (jsou oproti jiným typům lehoučké a ohebné skoro jako barefooty). Mladší jsou Moxie úzké a CNX by ji šířkou sedly, ale zaboha nedotáhneme kolem kotníku, vyzouvaly se jí, i když na délku byly akorát. Tak jsme Keeny museli oželet
Jinak já mám od Keen sandále i zimní a spokojenost maximální s oběma.
Jo a Loop ze Sportisima za 400 měla mladší dcera a jako jo, za tu cenu do školky dobré botky ![]()
@jannina1 To je zvláštní. Dcera je nosí do školky celoročně a neměla s nimi nikdy problém. A určitě máte s membránou? Některé jejich boty jí nemají. I když kdo ví. Letos bude mít dcera první juniorské, tak uvidíme, jak se jim ten model povedl.
@jdukolem nevíš jak je to s těmi Loap? Jestli mají také s výstelkou z gumy a z kůže nebo jen z gumy…
@Ice79 píše:
Možná v eshopu, ale na prodejně jsem je nikdy neviděla. Myslím originální Keeny.
Mají je tam. V regálech mezi ostatními botami, nejsou nijak vyčleněné
@ArumLily0 píše:
Hm a zkušenosti s Loap? Ty Keeny vypadají fakt dobře jenže co si budeme povídat ta cenakdybych nemusela kupovat i botsky, je mi to jedno
musíte to ozkoušet.. dcerka měla loap a nebyla to žádná sláva, ani ona je moc nosit nechtěla, loni měla keen a proběhala v nich celé léto. A to má hodně úzkou nohu a jen tak každá bota jí nepadne.
Starší kluk mívá loap každým rokem. Poslouží, ale v srpnu už mají co dělat, aby držely pohromadě ![]()