Boty Keen

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
49159
26.3.18 14:25
@vjerunqa píše:
@Ice79 Ano, koukám na shop, na prodejně netuším.

Hannah… u nás je mají v prodejně Hannahu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2659
26.3.18 14:29
@jdukolem píše:
Hannah… u nás je mají v prodejně Hannahu

Jo, to je možné, ale my se bavily o Sportisimu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2659
26.3.18 14:32
@jannina1 píše:
Sandaly ne :lol: Jsou to polobotky s membranou, cena okolo 2500Kc.Jsou naimpregnovany a presto pri desti promaceny za chvili.

Taky mě to napadlo. Ale my tu řešíme sandály. :nevim: Tak do deště jsou snad jen gumáky, ne? Membrána není všechno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
26.3.18 14:33
@Ice79 píše:
Jo, to je možné, ale my se bavily o Sportisimu.

já vím ale tam je neměli..tedy loni.. ne originál měli jen alá Keen..podobný typ ale ne tuto značku.. jinak zakladatelka se ptala kde a tys byla první kdo mi s citací přišel „pod ruku“ no :lol: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2659
26.3.18 14:38
@jdukolem píše:
já vím ale tam je neměli..tedy loni.. ne originál měli jen alá Keen..podobný typ ale ne tuto značku.. jinak zakladatelka se ptala kde a tys byla první kdo mi s citací přišel „pod ruku“ no :lol: :kytka:
:D No, právě v kamenném Sportisimu mají jen „napodobeniny“, Keeny ne. Ty mají jen na eshopu, ale vyběr hodně slabý. Nej je vybrat přimo v Keen obuvi, popř. ještě ten Rockpoint.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
26.3.18 14:39
@Ice79 píše: :D No, právě v kamenném Sportisimu mají jen „napodobeniny“, Keeny ne. Ty mají jen na eshopu, ale vyběr hodně slabý. Nej je vybrat přimo v Keen obuvi, popř. ještě ten Rockpoint.

a nebo Hannah… ten mi neber :lol: :mrgreen: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2659
26.3.18 14:40
@jdukolem píše:
a nebo Hannah… ten mi neber :lol: :mrgreen: :jazyk:

Ok. :mrgreen: Ale výběr je nejlepší v Keenu. ;) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
26.3.18 14:41
@Ice79 píše:
Ok. :mrgreen: Ale výběr je nejlepší v Keenu. ;) :mrgreen:

to bez debat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2659
26.3.18 14:43
@jdukolem píše:
to bez debat :mrgreen:
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
26.3.18 15:30
@Ice79 píše:
Taky mě to napadlo. Ale my tu řešíme sandály. :nevim: Tak do deště jsou snad jen gumáky, ne? Membrána není všechno.

To to promin, necetla jsem to cele.Jen jsem chtela napsat, ze Keeny zklamaly.Boty ma syn a tak muzu porovnat.Ja mam take kvalitni z membranou, po prochazce ci vylete v desti jsou naprosto suche, syna promacene. Takze kvalita je mizerna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
26.3.18 18:14

Dětské Keeny doporučuji vyzkoušet, ani jedné dceři tyhle nesedly střihem. Starší dcera má typ Moxie, je na uzší nohy (jsou oproti jiným typům lehoučké a ohebné skoro jako barefooty). Mladší jsou Moxie úzké a CNX by ji šířkou sedly, ale zaboha nedotáhneme kolem kotníku, vyzouvaly se jí, i když na délku byly akorát. Tak jsme Keeny museli oželet :nevim: Jinak já mám od Keen sandále i zimní a spokojenost maximální s oběma.

Jo a Loop ze Sportisima za 400 měla mladší dcera a jako jo, za tu cenu do školky dobré botky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1080
26.3.18 18:17

@jannina1 To je zvláštní. Dcera je nosí do školky celoročně a neměla s nimi nikdy problém. A určitě máte s membránou? Některé jejich boty jí nemají. I když kdo ví. Letos bude mít dcera první juniorské, tak uvidíme, jak se jim ten model povedl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1461
26.3.18 18:38

@jdukolem nevíš jak je to s těmi Loap? Jestli mají také s výstelkou z gumy a z kůže nebo jen z gumy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56278
26.3.18 20:29
@Ice79 píše:
Možná v eshopu, ale na prodejně jsem je nikdy neviděla. Myslím originální Keeny. :nevim:

Mají je tam. V regálech mezi ostatními botami, nejsou nijak vyčleněné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56278
26.3.18 20:31
@ArumLily0 píše:
Hm a zkušenosti s Loap? Ty Keeny vypadají fakt dobře jenže co si budeme povídat ta cena :roll: kdybych nemusela kupovat i botsky, je mi to jedno

musíte to ozkoušet.. dcerka měla loap a nebyla to žádná sláva, ani ona je moc nosit nechtěla, loni měla keen a proběhala v nich celé léto. A to má hodně úzkou nohu a jen tak každá bota jí nepadne.
Starší kluk mívá loap každým rokem. Poslouží, ale v srpnu už mají co dělat, aby držely pohromadě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková