Boty na jaro

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5204
16.3.14 11:55

My jsme moc spokojení s botičkama Pegres, jelikož naše slečna má zdravotní vložky a u Pegresu se dají ty původní vyndat a vyměnit za ty zdravotní. Takže letos máme koupeny již ty samé, jako jsme měli loni a nijak mi to nevadí, že jsou stejné.

Jinak chodíme u nás do ověřeného obchodu se zdravotní obuví…pán se tím živí celý život, takže je tím i známý a co jsem takhle od něj pochytila, tak že Fare jsou pro širší nožky…a minule jsme se bavili o botkách Santé a ty nedoporučoval, že je to Čína…on je hodně na ty české(ale tím pádem i dražší)výrobky.

Jsem zvědavá, jaké vybereme sandále, protože loni jsme měli právě zmiňované Santé, ale u nich nejde vyndavat va vložka, takže jsme museli mít botky zbytečně o číslo větší a naše slečna v tom dvě vložky:-(((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21509
16.3.14 13:51
@janicka006 píše:
My jsme moc spokojení s botičkama Pegres, jelikož naše slečna má zdravotní vložky a u Pegresu se dají ty původní vyndat a vyměnit za ty zdravotní. Takže letos máme koupeny již ty samé, jako jsme měli loni a nijak mi to nevadí, že jsou stejné.

Jinak chodíme u nás do ověřeného obchodu se zdravotní obuví…pán se tím živí celý život, takže je tím i známý a co jsem takhle od něj pochytila, tak že Fare jsou pro širší nožky…a minule jsme se bavili o botkách Santé a ty nedoporučoval, že je to Čína…on je hodně na ty české(ale tím pádem i dražší)výrobky.

Jsem zvědavá, jaké vybereme sandále, protože loni jsme měli právě zmiňované Santé, ale u nich nejde vyndavat va vložka, takže jsme museli mít botky zbytečně o číslo větší a naše slečna v tom dvě vložky:-(((

Sante je 100% Česká firma. Vlastni ji bratr moji kamarádky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
16.3.14 13:55

Santé je česká firma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1196
16.3.14 14:11

…jsou i české firmy, co si zadávají výrobu jinde :nevim:.
Ale to by mě zajímalo, kde je pravda. Chtěla jsem další boty zkusit právě santé :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68920
17.3.14 09:13
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1476
17.3.14 12:41

Santé vyrábí v Česku většinu svých bot, ale mají i dovozovou část. Rozdíl poznáte mj. podle ceny, ale kvalitní prodejce Vám to při prodeji řekne, kde byla bota vyrobena. Často se nás na to zákazníci ptají, a to je dobře ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
17.3.14 16:39

@evisa Botky Santé jsou opravdu kvalitní, také vybíráme tu českou výrobu, protože ten jejich dovoz za moc nestojí, bohužel. Tam jde kvalita těžce dolů, ale kdo chce levnější, musí s tím počítat.
Kde máte obchod?
Nejste třeba v Brně, že bysme vás měli někde po ruce :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1196
17.3.14 19:45

@evisa a jak podle ceny? jsou levnější? A je to přímo na těch botkách uvedeno? U nás je totiž prodávají v lékárně, a dost pochybuju, že by se tam holky zabývaly tím, jestli jsou ty konkrétní boty čeké výrovy či nikoliv ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1476
17.3.14 20:10
@lentilka79 píše:
@evisa Botky Santé jsou opravdu kvalitní, také vybíráme tu českou výrobu, protože ten jejich dovoz za moc nestojí, bohužel. Tam jde kvalita těžce dolů, ale kdo chce levnější, musí s tím počítat.
Kde máte obchod?
Nejste třeba v Brně, že bysme vás měli někde po ruce :mavam:

Bohužel. ;) Brno mám moc ráda, ale máme obchod v Praze. Letos ale snad spustíme i eshop. I když mám za to, že to je jen doplňkový prodej. Podle svých dětí a dětí, které jsme už u nás přezuli, zastávám názor, že botu je lépe raději ozkoušet. Často maminky přijdou s konkrétní představou a na místě zjistí, že takový střih, značka apod. jejich dítěti vůbec nesedí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1476
17.3.14 20:18
@Alka píše:
@evisa a jak podle ceny? jsou levnější? A je to přímo na těch botkách uvedeno? U nás je totiž prodávají v lékárně, a dost pochybuju, že by se tam holky zabývaly tím, jestli jsou ty konkrétní boty čeké výrovy či nikoliv ;)
česká bota je dražší. abych řekla pravdu, jestli je na krabici napsáno místo výroby, to si nejsem jistá. musím se zítra v obchodě podívat. ale myslím, že ano. dám vědět ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1196
17.3.14 20:47

@evisa jasně, předem děkuji ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1476
18.3.14 13:12
@Alka píše:
@evisa jasně, předem děkuji ;)

ahoj, sz ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
18.3.14 19:08

Já mám pocit, že to na krabici uvedeno je.
Ale i v lékárně by měly mít holky přehled co prodávají a jestli je to pravá česká výroba.
Bohužel prodej obuvi v lékárně není zrovna na úrovni, nejsou na to školení, neporadí s měřením, jakou velikost koupit. Chodím raději do pořádného obchodu s dětskou obuví speciálně, kde jsem si jistá, že pořídíme dobře.
Na Praze 10 to jistě funguje skvěle :D.
Tak třeba někdy zavítáme, ale bohužel tam jezdíme málo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1476
18.3.14 20:18
@lentilka79 píše:
Já mám pocit, že to na krabici uvedeno je.
Ale i v lékárně by měly mít holky přehled co prodávají a jestli je to pravá česká výroba.
Bohužel prodej obuvi v lékárně není zrovna na úrovni, nejsou na to školení, neporadí s měřením, jakou velikost koupit. Chodím raději do pořádného obchodu s dětskou obuví speciálně, kde jsem si jistá, že pořídíme dobře.
Na Praze 10 to jistě funguje skvěle :D.
Tak třeba někdy zavítáme, ale bohužel tam jezdíme málo.

na krabici je „pravá česká bota“ a kontakt na firmu do dřetovic. "dovozová krabice vypadá zpravidla jinak, říkal mi dnes zástupce santé, ale 100%tní to není.
Na Praze 10 nevím, tam to neznám.

Příspěvek upraven 18.03.14 v 20:49

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1476
18.3.14 20:25

Teď koukám do vedlejší diskuse, už chápu… :) ne, na praze 10 to fakt nejsme my ;) my jsme trochu severněji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková