Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
mě říkal na chyrurgii, že akorát hlídat, jestli nezvrací.To by byl otřes mozku.pak do nem.Jinak , když půjdete k doktorovi, tak udělá rentgen hlavy a baterkou jí prohlídne očíčka.
NEBOJ jak jsem psala pokud je doted v pohodě tak už není co řešit,já mám zrovna ted na tváři modřinu (synátor mně praštil kostou tak šikovně že mi málem vyrazil oko
)a je krásně fialovočernozelenožlutá ![]()
Mě spíš mátlo to, že ta boule je pořád, že nemizí¨, jako když se praští třeba jinde… Ale pak mi moje máma(zdrav.sestra) říkala, že když je to na kosti, tak to trvá dlouho… Je fakt, že když já si narazila holen, mela jsem to taky dlouho bolavé a nateklé… Takže už jsem v klidu. Malé samo nic není a nebylo, to jen já plaším. Díky za uklidnění
martina75 píše:
Nemáš za co Krásné svátky![]()
Díky, Tobě také:-) Dodatečně ![]()
Ahojky,
pred vic jak dvema mesici se moje tehdy 7 mesicni dcerka asi nekde prastila a udelala se ji nad okem boule (nemodrala - skoro jsme si ji ani nevsimli). Vubec me to neznepokojovalo, jenze tak boule je tam az do ted, a to mi prijde divne. Ze by se tam drzela vic jak dva mesice!! A zase se mi zda malo pravdepodobne, ze by se porad bouchala do toho sameho mista.. to asi nee.
Muze to byt neco „vaznejsiho“, nez jen obycejna hrca???