Brát manželovi peníze?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4624
19.7.13 08:50

Peníze bych mu nebrala, i když pokud jste manželé, jsou to i tvoje peníze. A fakt má na tebe vyživovací povinnost, měla bys mít od něj více peněz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
19.7.13 08:50

Bože moj..píšeš ako sa snažíš udržať manželstvo a chceš ho okrádať..to je na mna po ranu moc.. :poblion: :poblion: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1504
19.7.13 08:51

Pockej, ona nepise, ze se snazi udrzet manzelstvi, naopak, cti i posledni komentar zakladatelky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4624
19.7.13 08:52
@miisenka píše:
Bože moj..píšeš ako sa snažíš udržať manželstvo a chceš ho okrádať..to je na mna po ranu moc.. :poblion: :poblion: :poblion:

Okrádat? Peníze jsou i její! Manželé musí mít stejný standart. Že je hovado a nechává si je pro sebe, to už je jiná. A manželství rozhodně udržet nechce. Kdyby došlo k soudu, mohla by říct, že celý výdělek nepřiznává. Jinak má na ni vyživovací povinnost i po rozvodu. Pokud nemají předmanželskou smlouvu.

Příspěvek upraven 19.07.13 v 08:53

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7797
19.7.13 08:53
@Seizdra píše:
A není jednodušší něco loupnout chlapovi? :nevim:

Jasný, než dělat za minimální mzdu, tak si ji vzít z peněženky :think: :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ve-ru
19.7.13 08:56
@Seizdra píše:
A není jednodušší něco loupnout chlapovi? :nevim:

Pravda :think: Hned jak přijde z práce, narvu si kapsy a půjdu si koupit něco hezkého na sebe :mrgreen:

Příspěvek upraven 19.07.13 v 08:56

• Citovat
  • Upravit
Anonymní

Ráda bych šla do práce ale nemám jak. když budu malou vozit do města do soukromé školky za 8tis, a vydělám při štěstí 14tis čistého, tak nenašetřím nic. když přičtu benzín na dopravu do práce..navíc mi přestane dávat peníze úplně. a z čeho pak našetřím? půjčku mi nikdo nedá, ani nevím jak bych to pak splácela..

• Citovat
  • Upravit
colafit

A ty peníze jsou jeho nebo z práce? To je důležité rozlišit.

• Citovat
  • Upravit
21848
19.7.13 08:58

Ženský já to opravdu nechápu. Jak sebou může někdo nechat takhle zametat a jak některý dokážou být tak hloupý a vrážet do cizího, kde moje jméno nefiguruje jinde než na zvonku. :roll: opravdu, přestaňte být tak hloupý a naivní, že VÁS přece nikdy neopustí a když jo, tak vás určitě vyplatí, je to gentleman ne? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.7.13 08:59

Peníze jsou jeho…nemá vůbec přehled kolik a za co utratí.

• Citovat
  • Upravit
4624
@Anonymní píše:
Ráda bych šla do práce ale nemám jak. když budu malou vozit do města do soukromé školky za 8tis, a vydělám při štěstí 14tis čistého, tak nenašetřím nic. když přičtu benzín na dopravu do práce..navíc mi přestane dávat peníze úplně. a z čeho pak našetřím? půjčku mi nikdo nedá, ani nevím jak bych to pak splácela..

Jste manželé? Pokud ano, tak ti musí dávat peníze. Zajdi si za právníkem, dá se to soudně upravit. I když by jste bydleli spolu, soud by mu určil, kolik ti má dávat na dítě a kolik tobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701

Ja bych to nedokazala. Ale pochopila bych, ze to nekdo v nouzi udela.

• Citovat
  • Upravit
4624
@Anonymní píše:
Peníze jsou jeho…nemá vůbec přehled kolik a za co utratí.

Máš tam trvalé bydliště?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ve-ru
@Anonymní píše:

Proč benzin? Co třeba jezdit MHD? Já nevím, dělej, jak uznáš za vhodné, je to tvoje věc :nevim: Ale myslím, že tohle není jediné řešení, ale spíš nejpohodlnější. Já osobně bych na toto neměla žaludek :roll:

• Citovat
  • Upravit
colafit
19.7.13 09:00
@Philippe píše:
Okrádat? Peníze jsou i její! Manželé musí mít stejný standart. Že je hovado a nechává si je pro sebe, to už je jiná. A manželství rozhodně udržet nechce. Kdyby došlo k soudu, mohla by říct, že celý výdělek nepřiznává. Jinak má na ni vyživovací povinnost i po rozvodu. Pokud nemají předmanželskou smlouvu.Příspěvek upraven 19.07.13 v 08:53

S tím výživným na rozvedenou manželku bych to neviděla tak růžově. Možná by to chtělo začít tou prací. Až se totiž rozvedou, dostane výživné na dítě a o zbytek se bude muset postarat sama. Přibudou jí platby za nájem, služby spojené s nájmem + to, co zřejmě platí už teď

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky