Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojte, potřebovala bych poradit s bratrem, asi i se mnou.
Brácha je o 2 roky starší (25).A je opravdu zvláštní osobnost. Já bohužel taky (jsem paranoidní, manipulativní, sobecká atd… plus to všechno skrývám za eleganci) ![]()
Bratr je nepředvídatelný (nemá soudnost, kdyby na něj někdo mířil pistolí bude si z něj dělat srandu atd…).Je trochu psychopat a maniak. A s rodinou jsme se neviděli od mých 17-ti. S bratrem jsme pořád spolu. Bydlíme spolu, pracujeme spolu všechno spolu. ![]()
Lidi se nám vyhýbají, mají strach. Pidle všech jsme zlí spratci. ![]()
Mám tady toho všeho plný zuby, chci se s bratrem odstěhovat. Prosím neraďte psychologa.Fajn je že si to umíme přiznat ne
.
Jen se potřebuju vypsat.
Radu pls…
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Anonymní píše:
Brácha je o 2 roky starší (25).A je opravdu zvláštní osobnost. Já bohužel taky (jsem paranoidní, manipulativní, sobecká atd… plus to všechno skrývám za eleganci)
Bratr je nepředvídatelný (nemá soudnost, kdyby na něj někdo mířil pistolí bude si z něj dělat srandu atd…).Je trochu psychopat a maniak. A s rodinou jsme se neviděli od mých 17-ti. S bratrem jsme pořád spolu. Bydlíme spolu, pracujeme spolu všechno spolu.
Lidi se nám vyhýbají, mají strach. Pidle všech jsme zlí spratci.
Mám tady toho všeho plný zuby, chci se s bratrem odstěhovat. Prosím neraďte psychologa.Fajn je že si to umíme přiznat ne![]()
![]()
.
Jen se potřebuju vypsat.
Radu pls…
Jste zlí spratci - konstatování faktu.
Na nic se neptáš ![]()
A? To snad trochu zavání tím že jste psycho a maniaci, divní oba dva a možný i nastavající incest k tomu. Ježiši fakt si najdi odbornou pomoc, protože i to psaní působí tak, že by jste (spolu) někoho odkrádlovali až vás nasere ![]()
@Anonymní píše:
Brácha je o 2 roky starší (25).A je opravdu zvláštní osobnost. Já bohužel taky (jsem paranoidní, manipulativní, sobecká atd… plus to všechno skrývám za eleganci)
Bratr je nepředvídatelný (nemá soudnost, kdyby na něj někdo mířil pistolí bude si z něj dělat srandu atd…).Je trochu psychopat a maniak. A s rodinou jsme se neviděli od mých 17-ti. S bratrem jsme pořád spolu. Bydlíme spolu, pracujeme spolu všechno spolu.
Lidi se nám vyhýbají, mají strach. Pidle všech jsme zlí spratci.
Mám tady toho všeho plný zuby, chci se s bratrem odstěhovat. Prosím neraďte psychologa.Fajn je že si to umíme přiznat ne![]()
![]()
.
Jen se potřebuju vypsat.
Radu pls…
Lidé o Tobě říkají, že jsi paranoidní atd…?
Z čeho usuzujes, že bratr je psychopat a maniak?
Proč se vás lidé boji?
Chceš se odstěhovat od bratra, nebo s bratrem?
Fajn by bylo si přiznat, že je to celý nesmysl.
Tohle je zřejmě hodně dáno povahou. Může se stát, že všude se vám lidé budou vyhýbat.
Chceš se tady pochlubit jaký jste podivínský tandem? Tak to jsi na blbým místě, tady vaši jinakost nikdo neocení. Zní to celé jen hrozně hloupě.
@stock
Chci se odstěhovat s bratrem, bez něj ani náhodou.
A usuzuji protože se tak chová (a přiznal si to)
@Anonymní píše:
@stock
no a v čem chceš poradit?
@Anonymní píše:
@stock
Tak se odstehuj s bratrem.
Takova normalni (psycho) rodinka
. Obavam se, ze se vam budou vyhybat v jakemkoliv bydlisti, pokud se sebou neco neudelate, tj. nezacnete na sobe s pomoci odborniku pracovat.
@Karamba2020
Tak hlavně nějaký trik, jak vypadat normálně.
Najít nějaké kamarády.
Doteď jsme si bohužel pořád říkali:„že jsme jenom my proti celému světu“.
Ještě bych doplnila.
S bráškou jsme si odchytili jednu holku (z našeho okruhu lidí). Ptali jsme se jí proč, na všechny tak působíme. Řekla že je to i o tom jak se na ostatní díváme, mluvíme. Prý to vypadá jako by jsme chtěli všechny zamordovat. ![]()
A asi i tím že většinou mluvíme sarkasticky. (Vážná situace je pro nás jenom vtip). ![]()
A tím že všude chodíme spolu
.
@Nora4
Být s bratrem mi úplně stačí. (nemilujeme se, to vážně ne
)
Dík moc za radu.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat