Bratr a náš vztah

116
18.3.23 00:01

Bratr a náš vztah

Ahojte, potřebovala bych poradit s bratrem, asi i se mnou.
Brácha je o 2 roky starší (25).A je opravdu zvláštní osobnost. Já bohužel taky (jsem paranoidní, manipulativní, sobecká atd… plus to všechno skrývám za eleganci) :roll:
Bratr je nepředvídatelný (nemá soudnost, kdyby na něj někdo mířil pistolí bude si z něj dělat srandu atd…).Je trochu psychopat a maniak. A s rodinou jsme se neviděli od mých 17-ti. S bratrem jsme pořád spolu. Bydlíme spolu, pracujeme spolu všechno spolu. :zed:
Lidi se nám vyhýbají, mají strach. Pidle všech jsme zlí spratci. :cert:
Mám tady toho všeho plný zuby, chci se s bratrem odstěhovat. Prosím neraďte psychologa.Fajn je že si to umíme přiznat ne :think: :think: :nevim:.
Jen se potřebuju vypsat.
Radu pls…

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Reakce:

Velikost písma:
22044
18.3.23 00:36
@Anonymní píše:
Brácha je o 2 roky starší (25).A je opravdu zvláštní osobnost. Já bohužel taky (jsem paranoidní, manipulativní, sobecká atd… plus to všechno skrývám za eleganci) :roll:
Bratr je nepředvídatelný (nemá soudnost, kdyby na něj někdo mířil pistolí bude si z něj dělat srandu atd…).Je trochu psychopat a maniak. A s rodinou jsme se neviděli od mých 17-ti. S bratrem jsme pořád spolu. Bydlíme spolu, pracujeme spolu všechno spolu. :zed:
Mám tady toho všeho plný zuby, chci se s bratrem odstěhovat. Prosím neraďte psychologa.Fajn je že si to umíme přiznat ne :think: :think: :nevim:.
Jen se potřebuju vypsat.
Radu pls…

Jste zlí spratci - konstatování faktu.

Na nic se neptáš :nevim:

• načítám...
557
18.3.23 01:48

A? To snad trochu zavání tím že jste psycho a maniaci, divní oba dva a možný i nastavající incest k tomu. Ježiši fakt si najdi odbornou pomoc, protože i to psaní působí tak, že by jste (spolu) někoho odkrádlovali až vás nasere :mavam:

• načítám...
24724
18.3.23 05:50
@Anonymní píše:
Jen se potřebuju vypsat.
Radu pls…

Lidé o Tobě říkají, že jsi paranoidní atd…?
Z čeho usuzujes, že bratr je psychopat a maniak?
Proč se vás lidé boji?
Chceš se odstěhovat od bratra, nebo s bratrem?
Fajn by bylo si přiznat, že je to celý nesmysl.

• načítám...
18.3.23 06:25

Tohle je zřejmě hodně dáno povahou. Může se stát, že všude se vám lidé budou vyhýbat.

• načítám...
LiduNe
18.3.23 07:42

Chceš se tady pochlubit jaký jste podivínský tandem? Tak to jsi na blbým místě, tady vaši jinakost nikdo neocení. Zní to celé jen hrozně hloupě.

• Upravit
116
18.3.23 09:32

@stock
Chci se odstěhovat s bratrem, bez něj ani náhodou.
A usuzuji protože se tak chová (a přiznal si to)

• načítám...
Aleriga
18.3.23 09:41

Další magor… :pankac:

• Upravit
4164
18.3.23 09:54
@Anonymní píše:
@stock
A usuzuji protože se tak chová (a přiznal si to)

no a v čem chceš poradit?

• načítám...
21388
18.3.23 09:58
@Anonymní píše:
@stock
A usuzuji protože se tak chová (a přiznal si to)

Tak se odstehuj s bratrem.

• načítám...
ontarova.stara
18.3.23 10:00

Takova normalni (psycho) rodinka ;). Obavam se, ze se vam budou vyhybat v jakemkoliv bydlisti, pokud se sebou neco neudelate, tj. nezacnete na sobe s pomoci odborniku pracovat.

• Upravit
116
18.3.23 11:02

@Karamba2020
Tak hlavně nějaký trik, jak vypadat normálně.
Najít nějaké kamarády.
Doteď jsme si bohužel pořád říkali:„že jsme jenom my proti celému světu“.

• načítám...
116
18.3.23 11:10

Ještě bych doplnila.
S bráškou jsme si odchytili jednu holku (z našeho okruhu lidí). Ptali jsme se jí proč, na všechny tak působíme. Řekla že je to i o tom jak se na ostatní díváme, mluvíme. Prý to vypadá jako by jsme chtěli všechny zamordovat. :nevim:
A asi i tím že většinou mluvíme sarkasticky. (Vážná situace je pro nás jenom vtip). :cert:
A tím že všude chodíme spolu
:srdce:.

• načítám...
116
18.3.23 11:26

@Nora4
Být s bratrem mi úplně stačí. (nemilujeme se, to vážně ne :mrgreen: )
Dík moc za radu.

• načítám...
10881
18.3.23 11:28

Odstěhuj se s bratrem na pustý ostrov a tam založte rodinu.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová