Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Nimie píše:
No, jsem docela zvědavá co bude dál… zatím furt pokračují akorát pomluvy Britů
Asi zatím nic moc, kromě těch řeči a zmatku na burze, dokud Britové oficiálně neoznámí svuj odchod(rozvod) z/s
EU. A ještě jedna otázka, myslíš, že elektromobily jsou největší neekologicky hnus nebo to špatne čtu a tim padem spatne chapu?
@matkabagristy Hodně lidi to tehdy hoodně naštvalo. Změnili zákon o ochraně zemědělského půdního fondu. Jen tak z čista jasna. Někde jsem se dočetla, že rapidně ubylo zemědělské půdy (prý kvůli výstavbě solárním panelům), tak to takto razantně řešili. Podle bonity půdy nastavili částku za vynětí z půdního fondu mnohdy až astronomickou. Představ si, že jsi rodina, máš někde pozemek (třeba zděděny po prarodičích) a rozhodneš se stavět, peněz je málo, řešíš náklady, počítáš každou korunu a pak se dozvíš, aby jste mohli postavit, musíš zaplatit za vynětí z půdního fondu šílené peníze (mnohdy to převyšovalo hodnotu samotného pozemku). Souvislost s EU tam byla tedy kvůli těm solárním panelům a možná i ten ekologický aspekt byl nějak dle norem EU. Každopádně to NAŠTĚSTÍ v červnu podepsal prezident a mělo by se to snížit. Nicméně ta maximální částka mi přijde stále ještě poměrně vysoká.
A jak píše o těch platech - asi mě nečteš, popsala jsem přesně důvody, které bráni tomu, aby se tady ty platy zvedly a ekonomika se rozpohybovala… to, že se to moc nelepší, to je pravda. Ale mělo, mělo by se to konečně začít lepšit.. protože takovým stylem tady bude stále přibývat pracující chudoby (člověk pracuje, ale i tak je na hranici chudoby - nedosahuje určitého sociálního statusu, životní úrovně, který by každý pracující občan měl mít).
@matkabagristy píše:
@aquawoman já postaveno mám, vím, co to obnáší. Zase na druhou stranu mám jistotu, že mi vedle plotu nepostaví supermarket, bo zákony jsou, jaké jsou.Anarchie má taky svoje stinné stránky
edit- ono je lepší tolik nežrat novináře a zažít si to na vlastní kůži
Tak to se hodně mýlíš. Já začal stavět dům s tím, že vedlejší pozemek je obce a je to veřejná zeleň a jako veřejná zeleň to zůstane. Ani mi nedovolili, aby mi tam projel bagr na můj pozemek. A ejhle, neuteklo ani moc let a pozemek se stal soukromým a vzniklo tam něco jako autobazar + vrakoviště + skládka pneumatik - mám to přímo za plotem a je to v centru města!!! A to i přes vyhlášku, že nic takového se v intravilánu obce vyskytovat nesmí.
Moje protesty byly marné.
Tož to je svoboda a demokracie po česku
Zpátky s tématu:
zatím jediné, co mne překvapuje je, že oni (Britové) nemají žádný plán, co dál.
A tím nemyslím nesmyslné reakce finančních trhů - ostatně vždycky na nejistotu reagují přehnaně. ale to co teď finanční trhy předvádějí je těžce nenormální.
To skutečně nikdo v Británii nikdo nepočítal s tím, že by se mohlo stát, že odhlasují Leave?
@Dundee2 Na to jsem úplně zapomněla reagovat, že takový názor je bohužel poměrně naivní. Myslet si, že díky normám EU se nic takového nestane.
Nicméně EU za to v podstatě nemůže - tohle je o lidech, o tom, že jsou zkorumpovatelní. Obyčejnému smrtelníků házejí klacky pod nohy, všechno je problém, za všechno musí platit jak mourovatý, ale když je v tom velký projekt, hodně peněz, vyšší zájem, tak najednou jde všechno. Územní plány se mění podle větru asi ![]()
@Dundee2 Asi s tím počítali, ale samotný odchod z EU trvá 2 roky. Já myslím, že strany, které byly proti EU mají celkem plány, nebo je tak alespoň po celou dobu prezentovaly (Farage a spol.)? Ne? Ti, co chtěli v unii setrvat asi moc neplánovali ![]()
@aquawoman píše:
@Dundee2 Asi s tím počítali, ale samotný odchod z EU trvá 2 roky. Já myslím, že strany, které byly proti EU mají celkem plány, nebo je tak alespoň po celou dobu prezentovaly (Farage a spol.)? Ne? Ti, co chtěli v unii setrvat asi moc neplánovali
No já mám právě pocit, že ani ten N. Farage nemá žádný plán. Jako už bych čekal nějaké vystoupení, budeme dělat to a to (klidně bez časového plánu);
Dále pak prohlášení typu „zklidněte se všichni, zítra taky vyjde slunce
“
Ale mě nějak přijde, že i ti, co chtěli odejít se toho výsledku lekli a neví, nebo se jim nechce (neb to nebude lehké), co dál.
Teď by měl vystoupit nějaký státník a říci, „OK, jdeme do toho, začneme dělat tyto kroky“
Ale mě nějak přijde, že to „nemá tatínka“ - že to nikdo nevede
a má-li se situace uklidnit - tak lidi musí vidět, že to někdo řídí (lid to žádá
)
@Dundee2 píše:
Zpátky s tématu:
A tím nemyslím nesmyslné reakce finančních trhů - ostatně vždycky na nejistotu reagují přehnaně. ale to co teď finanční trhy předvádějí je těžce nenormální.To skutečně nikdo v Británii nikdo nepočítal s tím, že by se mohlo stát, že odhlasují Leave?
Ja nevim, ale kdyz v Britanii se nic nejak neresi kvapem. Oni jsou ohromne klidni a v pohode, at se deje, co se deje, vse ma svuj cas. ja uz si zvykla, takze ani ted me to neprekvapuje.
@Jana525 píše:
Ja nevim, ale kdyz v Britanii se nic nejak neresi kvapem. Oni jsou ohromne klidni a v pohode, at se deje, co se deje, vse ma svuj cas. ja uz si zvykla, takze ani ted me to neprekvapuje.
Je to pravda, ze Osborne řekl, že bude potřeba zvysit daně? A ještě jeden exit, mluvím o vcerejsim fotbalovem zapase ![]()
@Dundee2 píše:
Zpátky s tématu:
A tím nemyslím nesmyslné reakce finančních trhů - ostatně vždycky na nejistotu reagují přehnaně. ale to co teď finanční trhy předvádějí je těžce nenormální.To skutečně nikdo v Británii nikdo nepočítal s tím, že by se mohlo stát, že odhlasují Leave?
Diskuzi jsem dočetla, třeba si někteří uvědomí, že materialismus bylo jenom lákadlo a jde skutečně o život. EU byla založena fašisty a dnes ji řídí oni a jejich potomci. Informace jsou na internetu dostupné, vyšla i knížka v češtině „Nacistické kořeny EU“. Kdo jsou ti, kteří řídí naše státy a dostali se po sametovém podrazu k moci? Nebyla to žádná náhoda, ale desítky let připravovaná spolupráce fašistických kolaborantů, kteří byli i mezi komunisty, disidenty a stbáky. Informujte se, dokud je ještě čas.
Dnešní Paříž, katastrofa v přímém přenosu, která nemá obdoby
….. Zahraniční média mlčí, a neřeknou, co se v právě dnes odehrálo v Paříži. Policie ztratila kontrolu nad vším. V mediálních srač..metech se nedozvíte už dlouhou dobu nic. Přesto se dějí převratné události….
00:07
Ano, jak zní nadpis, katastrofa v přímém přenosu je zatím událostí dne 26.05.2016, nikde nekomentované. Stovky pařížanů byly napadeny a těžce zraněny rozzuřenými islámskými radikály. Rozbíjeli auta, házeli kameny, oštěpy, vybíjeli okna aut a zapalovali je. Jsou těžce zraněny stovky pařížanů.
Pořádková policie použila slzný plyn na hordy rozzuřených radikálů, ale neúspěšně. Někteří občané byli ukamenováni, řezáni robitými skeněnými lahvemi, biti bejsbolovými pálkami. Vypukl boj, který nemá v moderní Evropě obdoby.
Po celé Paříži se rozprostřel absolutní chaos a žádný z francouzských kanálů nezveřejnil ani jedno slovo o probíhajícím teroru ze strany muslimů.
tm dodává: jak jsem psal před krátkou dobou o Kardinálu Judasovi, který komentoval, jak má začít třetí světová válka, tak asi byly spuštěny roznětky k tomuto činu….
Níže uvidíte obrázky dnešní Paříže.
http://www.prvopodstata.com/…nema-obdoby/#…
tady máte jasný důkaz hajlujícího fašisty, stačí otevřít odkaz
Martin Schulz: Žádná další referenda nebudou!
A ten člověk v tom druhém länku, má dost osklive zvednutou ruku ![]()
Z diskusie inde ![]()
Všimli jste si, že po úspěšném Brexitu bylo ohlášeno, že angličtina už nebude oficiálním jazykem Evropské unie? Angličtina je též oficiálním jazykem NATO. Angličtina je prvním světovým jazykem. Rušil by někdo angličtinu, kdyby do budoucna s anglo-sasy v Evropě počítal? Myslím si, že toto je velmi důležitý marker, který nám usnadňuje pochopení, kterým směrem EU nakročila.
@Bábi Zlopočasná píše:
Z diskusie indeVšimli jste si, že po úspěšném Brexitu bylo ohlášeno, že angličtina už nebude oficiálním jazykem Evropské unie? Angličtina je též oficiálním jazykem NATO. Angličtina je prvním světovým jazykem. Rušil by někdo angličtinu, kdyby do budoucna s anglo-sasy v Evropě počítal? Myslím si, že toto je velmi důležitý marker, který nám usnadňuje pochopení, kterým směrem EU nakročila.
A taky bylo dost zábavny, když Juncker z toho všeho byl tak vedle, že predevcirem omylem? spustil „po nemecku“ misto „po anglicku“v Bruselu. ![]()