Brexit a teď Czechout?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
66815
28.6.16 15:30

@Dundee2 já tu jistotu mám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31940
28.6.16 15:37
@matkabagristy píše:
:lol: :lol: já jí mám a tak jí mají všichni, takže EU je v pohodě :pankac: :pankac: to je ale logika.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
28.6.16 15:42
@stock píše:
Je to pravda, ze Osborne řekl, že bude potřeba zvysit daně? A ještě jeden exit, mluvím o vcerejsim fotbalovem zapase :mrgreen:

O tech danich nevim, nezaznamenala jsem. Fotbal ano, ale pouze Anglie :mrgreen: Wales zustava :palec: a my fandime Walesu :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24748
28.6.16 15:53

Dopoledne, ve svem proslovu, se Niger Farage dovolával aktivování cl.50.aby rozhovory mohly začít. Nemyslím si, ze s tim strávíme spoustu času. Potom sdělil rozzurenym poslancům, že ted vi, že nikdo z nich neměl v zivote poradnou praci, pracoval v nějakém podniku nebo obchode, nebo vůbec něco vytvořil. Ale poslouchejte jenom poslouchejte. Po tehle slovech se někteří poslanci k němu otočili zády a Martin Schulz rekl, že takhle by Farage nemel mluvit, že je to chyba. Nato odpověděl Farage:Ano, máte pravdu pane Schulz, UKIP se používá na protest proti etablissemangetu, ted se etabluji protesty proti UKIP. Čili něco se muselo stát. To, co se stalo ve čtvrtek je pozoruhodný výsledek. Je to seismicky výsledek nejenom pro britskou politiku, ale i politiku v EU a možná že i pro politiku globální. Poslední roky byli normální občané utlacovani, viděli svuj životní standard jít dolu, zavrhováli multinacionalni podniky, zatracovali obchodní banky a odmítali a neprijimali tuhle politiku. Chceme svojí zemí nazpět, říkali. Chceme byt nezávislí a sámostatní. A to je to, co jsme udělali a co se musí stát. A tím jsme dali alespoň paprsek nadeje na demokracii Evropskému kontinentu. A dovolim si jednu véštbu: UK není poslední, ktery opustí EU./THE GUARDIAN

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24748
28.6.16 16:02
@Jana525 píše:
O tech danich nevim, nezaznamenala jsem. Fotbal ano, ale pouze Anglie :mrgreen: Wales zustava :palec: a my fandime Walesu :potlesk:

Když, tak já fakt taky Walesu. Já jen, ze se s těma exitamá roztrhl pytel :mrgreen:
Ale stejne nejvíc fandím Islandu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
28.6.16 16:03
@Nimie píše: :lol: :lol: já jí mám a tak jí mají všichni, takže EU je v pohodě :pankac: :pankac: to je ale logika.

vyvozuješ nesmysly, nebo svoje pravdy jako bábi. Si to holky užijte :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1967
28.6.16 16:07
@matkabagristy píše:

To bohužel nemáš nikdy. Ještě máme takové možnosti, jakože někdo začne stavět bez povolení a pak si to nechá dodatečně schválit. Ale to nejspíš nemá s EU co dělat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
28.6.16 16:18
@Lette píše:
To bohužel nemáš nikdy. Ještě máme takové možnosti, jakože někdo začne stavět bez povolení a pak si to nechá dodatečně schválit. Ale to nejspíš nemá s EU co dělat

tak to mám v okolí, jde o malé stavby. Jak píšu, bydlím v díře, kde lišky dávaj dobrou noc, není tu žádná volná plocha. Ale směšují se tu různé věci, v tom se shodneme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
28.6.16 16:18
@Dundee2 píše:
@Michelangelo
když chceš ale ukazovat jinou realitu - tak ji ale také nesmíš zkreslovat, byť na druhou stranu. Jinak se ti taky nebude věřit.

A Stalin? No mě stačí, že nechal ve 30.letech úmyslně zemřít minim. 3,5 mil Ukrajinců hlady (skromný odhad), nechal zabít 20 mil. lidí ve 2 sv. válce (z toho 9 mil. vojáků) atd.
A to i přesto, že
za a) věděl o připravovaném útoku ze strany Hitlera (to, že zprávy ignoroval byl problém v jeho hlavě)
za b) měl početní převahu (vojáků a techniky - jen tanků v době útoku na SSSR měl asi 3× více než Hitler) a přesto se nestavili až u Moskvy za neskutečnou cenu
a za c) jen za Leningrad a Stalingrad bych jej nechal popravit

a víc o tom tvorovi vědět nemusím

nikdy o tobě nikdo nelhal?, nestalo se ti, že se na tebe někdo pokusil ve svém zájmu něco svést? :think:, už jsem si uvědomila, jak lidi strašně lžou a nejhorší je, že i sami sobě… můj názor nevznikl na základě jednoho článku, těch informací je tolik, že ještě zdaleka nevím všechno… mnohokrát jsem viděla fresky ze starověkého Egypta a do určité doby mě vůbec nenapadlo, že ukrývají tolik tajemství, že ti lidi mohli zobrazit něco, co skutečně viděli… jak dokázali postavit pyramidu bez technických strojů? :roll: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
28.6.16 16:23
@stock píše:
Dopoledne, ve svem proslovu, se Niger Farage dovolával aktivování cl.50.aby rozhovory mohly začít. Nemyslím si, ze s tim strávíme spoustu času. Potom sdělil rozzurenym poslancům, že ted vi, že nikdo z nich neměl v zivote poradnou praci, pracoval v nějakém podniku nebo obchode, nebo vůbec něco vytvořil. Ale poslouchejte jenom poslouchejte. Po tehle slovech se někteří poslanci k němu otočili zády a Martin Schulz rekl, že takhle by Farage nemel mluvit, že je to chyba. Nato odpověděl Farage:Ano, máte pravdu pane Schulz, UKIP se používá na protest proti etablissemangetu, ted se etabluji protesty proti UKIP. Čili něco se muselo stát. To, co se stalo ve čtvrtek je pozoruhodný výsledek. Je to seismicky výsledek nejenom pro britskou politiku, ale i politiku v EU a možná že i pro politiku globální. Poslední roky byli normální občané utlacovani, viděli svuj životní standard jít dolu, zavrhováli multinacionalni podniky, zatracovali obchodní banky a odmítali a neprijimali tuhle politiku. Chceme svojí zemí nazpět, říkali. Chceme byt nezávislí a sámostatní. A to je to, co jsme udělali a co se musí stát. A tím jsme dali alespoň paprsek nadeje na demokracii Evropskému kontinentu. A dovolim si jednu véštbu: UK není poslední, ktery opustí EU./THE GUARDIAN

uz se tesim, az si ten jeho dnesni projev pustim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24748
28.6.16 16:24
@Dundee2 píše:
No přijde mi to tak. Stále čekám, že vystoupí nějaký lídr (pro angličtináře Leader :lol: ) a řekne: „Tak Britové, a následující kroky od teď budou za a) za b) za c) - bude nás to stát to a to a přinese nám to a to. a od Vás se očekává to a to.“A tak nějak nic takového neslyším, nevidím.
Podle mne je nyní toho třeba - aby se uklidnily emoce, aby finančníci přestali šílet a ruinovat libru, aby Britové viděli tu příležitost, jakou jim ta změna přináší; aby nepromarnili čas a energii a aby zavřeli Junckerovi a další hubu :lol:
A skutečně začali táhnout tu změnu - aby to nevypadalo, že je EU musí strkat a rádoby politici se na nich nebudovali psedopopuparitu

Ale jo, lídři říkají, ale sem se asi ty informace moc nedostanou. Bud jsou noviny liny :lol: nebo jim někdo hazi klacky pod nohy :mrgreen: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1967
28.6.16 16:25
@Nimie píše:
http://zpravy.aktualne.cz/…02590604f2e/Tyjo člověk má skoro pocit, jako kdyby se EU od Brexitu zoufale snažila přesvědčit svými činy všechny ostatní o tom, jak správnou volbu Británie udělala. Jinak si skutečně neumím vysvětlit ten náhlý příval naprosto stupidních novinek.

To je fakt stupidita

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24748
28.6.16 16:29
@Nimie píše:
Jo, chápeš to správně. Ono je totiž moc hezké si říct, jak je to ekologické. Ano, to auto samotné je úžasně ekologické. Problém je, že nikdo neřeší odkud se berou ty baterie, a co se s nimi děje po pár letech používání (a tedy nutnosti výměny) při větším počtu, a také co se děje s autama samotnýma, která se budou muset prostřídávat jako ponožky. Tak jak je ta koncepce postavená teď je špatně…

Mas pravdu, ale ja předpokládám, že každý majitel vrací použíte baterie a použita :) auta nazpět prodejci, který má povinnost je poslat do recyklace. To se snad děje i s normálníma bateriemá, nebo ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
28.6.16 16:37

@stock normální baterie včetně autobaterií se i v čr vracejí na vyhrazená místa. Oproti severu a západu to není až takovou samozřejmostí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.6.16 18:05
@Dundee2 píše:
já si nemyslím, že je to důležitý „marker“ (i když nevím co to ten marker v tomto kontextu je - já znám „market“ jako fixu nebo záložku do knihy - ale já vím, že toho hodně nevím :mrgreen: )já si myslím, že je to klukovský truc - ve stylu „kdo dočůrá dál“ nic víc

slovo:
marker

Upozornění:
vložil uživatel prof.PhDr.Rudolf Kohoutek, CSc.***** a ověřil editor

Význam:
identifikační znak (např. v medicině), zvýrazňovač textu

neregistrovaný 10.12.2013 18:03 » reagovat
marker = česky URČOVATEL - ze spojové techniky

Ja ho poznam plus minus v zmysle ‚identifikator‘

Inak, aj keby v pozicii ‚klukovskeho trucu‘, tak nam ukazuje, ze EU sa citi ponekud urazena a ze je mozne, ze naozaj chce anglosasom naznacit, ze ich nadradenost konci, a ze teraz budu (chcu) vladnut germani a po germansku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová