Březen 2008

• Fotoalbum (58)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5450
31.10.07 07:45

Ahoj

Tak jsem koukala na OP a já tam nemám nic napsané. Ale na výšce fundu mám 2p, takže už si i doktor všimnul mého pupku. :lol:

Misurdo takže jste pomlouvali, no co to je taky občas potřeba.

Ale to letí, zase posledný den v měsící, ani se nenazdáme a bude konec února. Dnes jsem měla sen, že jsem rodila, samozřejmě předčasně. Jenom si pamatuji jak jsem říkala, že musí ještě nějaký týden vydržet. No hrozný sen. Doufám, že se to nestane realitou. A proto vám to musím napsat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
31.10.07 09:06

dobre rano!!!!

ja mam tiez asi 2p (je to riadne nacmarane :lol: ) v kolonke fundus :wink:

neboj, mne sa tiez furt snivaju vselijake bykoviny, to je tym ze na to tolko myslime a ze sa bojime :lol: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
450
31.10.07 09:08

Dobre rano :)

taky mi to nedalo, otevrela jsem tu tehotenskou prukazku a nic takoveho tam nenasla, mno ale pri te prilezitosti jsem si vsimla ze mam jit na kontrolu uz 5.listopadu (sem myslela ze as patnactyho :lol: zase, ale 14. mam jit na dalsi screening takze jsem se tak moc zase nemylila :D) . Teda ten muj Dr. je moc hodny a peclivy, ale proc mam chodit na dva screeningy, to nevim, to uz me mohl usetrit toho stresu. Ale tak snad to bude v poho.

Stejfo - z toho si nic nedelej ja uz mam asi tyden nocni mury noc co noc, uz se vecer bojim i usnout protoze to jsou fakt horory, jako treba bouracky kdy se neco stalo Milisovi a tak proste sileny, kazdopadne u Milise sem tak hrozny sny nemela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
31.10.07 09:32

gissele ty si pripad!!!! http://www.sirmi.ic.cz/smajl/98.gif /> teda asopn myslim ze si to bola ty co si uz raz prepasla tu poradnu, alebo sa mylim? :lol:
mala by si si ten datum poradne dat tu do podpisu, a keby si zabudla tak by sme ti to pripomenuli my :wink: ,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
450
31.10.07 10:43

Jj jsem to ja osobne :D si to napisu radsi na lednici tam mam jistotu ze koukam od rana do noci :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1346
31.10.07 10:44

Zdrawím,
tak jsem koukala,a zatím to vypadá v březnu na převahu kluků :) Byla jsem dnes u doktora a vše v pořádku.Malej má už půl kila a cca 25 cm.Toto letí.Abych pravdu řekla,těším se čím dál víc a začínám být nedočkavá.....Jinak jsem koukala do průkazky na to OP a taky tam mám + někdy i nějaký číslo,ale to nemůžu rozluštit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
31.10.07 10:51

gissele ja mam tiez na chladnicke termin 3D UTZ , ale vcera som si vsimla ze mi to nesedi s tym terminom, co mam napisny tu 8O 8O 8O a to som si to pisala hned po tom co som sa objednala . no uplny magor :oops: :oops: :oops:

werco tak to je supr!!! ze pul kila, tak to sa tesim na to uteri co nameraju nam :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1346
31.10.07 10:58

A ještě takový detail,nad mým metříkem je stránka kde je seznámek,ale dala jsem tam rovnou i odkaz na tu stránku aby to bylo rychlejší :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
31.10.07 11:00

werco si hlavicka !!! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1905
31.10.07 11:21

Tak gratulace a zavist ke vsem objevenym chlapeckum, ja to budu zachranovat s ruzovkou :lol: :lol: :lol: chjo. Jeste porad dva tydny.. jo a pohyby pord jeste necitim :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
31.10.07 11:25

no ja viem ze som prvorodicka, ale uz mi tahne na 23tt a tiez to este stale nie je take jednoznacne s tymi pohybami :roll: :?
janno, ked tomu dobre rozumiem tak vy chcete radsej chlapecka? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1905
31.10.07 12:03

Misurda: ja chci :lol: :lol: Prijde mi to s nimi jednodussi, a hlavne nepreju zadne holce, aby vypadala jak ja, 180cm, 80kg normalni vaha, do lomu a lamat kamen, nebo zparahnout do pluhu :lol: :lol: S klukama je to jednodussi, i kdyz neni pekny, muze byt vtipny, atd :lol: :lol: :lol: Ale hlavne at jsme zdravy a ok, ja uz si nejak zvyknu(kdyz budu muset.. :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
31.10.07 12:13

no teda janno ja tiez nesrcim nejakou krasou, som dost nespokojna, ale teda toto by ma nenapadlo , ze zaprahnut do pluhu http://www.sirmi.ic.cz/smajl/522.gif to si ma teda pobavila , ved na tych fotkach vyzeras dobre, tak nechapem 8O :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
31.10.07 13:45

Janno co ty víš, možná bude hezká a vtipná po tátovi. :wink:

Misurdo to je fakt asi na to moc myslíme.
Jak je možné, že jenom já tam nemám nic napsané. Asi žádné ozvy plodu neskoumal. Je pravda, že srdíčko jsme neposlouchali.

Werčo tak to bude pořádnéj chlap. Gratuluji.
Gissel tak to si budeeš muset víc hlídat, když ti to dělá takové problémy. Já mám pocit, že na nic jiného ani nemyslím, jak na termíny u doktora.Cítim se taky jak magor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1905
31.10.07 19:14

To je zensky ta nespravedlivost. U nas v rodine jsou chlapi po tatikovi, viz moji dva vyzabli bratri, konzumujici cokoliv jak ziraviny a neustale se pohybujici vahove na hranici podvyzivy, a zenske po mame. Tj., pravy selsky chov. Silne ruce, silny trup, velky prsa, ruce jak lopaty jo a hrb, jak se snazime vypadat mensi :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: des bes. Muj tata mi v puberte jednou rekl, ze jediny cas, kdy ma sanco nekoho klofnout, je az budu tehotna. No mel pravdu, tehotneni mi slusi, ale potom.......... (a on je nas tata desnej ftipalek, tak to nebrat do slova…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí