Březen 2012 a máme //

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6574
6.4.12 08:12

@Hoope na dnešek držím palec ať je Lilianka v pořádku :srdce: :srdce: :srdce: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2346
6.4.12 08:24

Hoope,moc na tebe myslim!drz se holka a napis. Ja jsem v praci :-(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2885
6.4.12 08:27

@Hoope mooccc držim pěstičky ayby vše bylo jak ma… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2885
6.4.12 08:28

jinak dobré ráno přeji, u nás je ošklivo prší… asi bych ted ani nebyla vzhuru kdyby tady popeláři neodváželi popelnice… Ale co stejnak skočim alspon se psama… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6574
6.4.12 08:31

já mám taky dnes hodně práce :pocitac: cezet, petrulko23 :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2885
6.4.12 08:34

já dnes jen něco málo vyřídim a šup zase domuu… už aby to bylo.. :D
:lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
6.4.12 08:38
@ABRILL píše:
@Hoope na dnešek držím palec ať je Lilianka v pořádku :srdce: :srdce: :srdce: :hug: :hug: :hug:

Prosim, muzete drzet palce i mne, at je Lilianka v poradku? Prave vyrazim … a vtipny je, ze taky chci Lilianu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
6.4.12 08:39

Jinak co se porodnice tyce, zvazuju momentalne Podoli a Slany …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2885
6.4.12 08:40
@Milli_Š píše:
Prosim, muzete drzet palce i mne, at je Lilianka v poradku? Prave vyrazim … a vtipny je, ze taky chci Lilianu :mrgreen:

taky držíme pěstinky… :hug: at je vse v poradku.. :-) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6574
6.4.12 08:41

@Milli_Š držím všechny palce co mám :hug: :hug: :hug: vše bude určitě tak jak má :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1090
6.4.12 08:44

@olinka11 Moc gratuluji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6574
6.4.12 08:46
@olinka11 píše:
Ahoj holky, tak dnešní UTZ ok :-) .. nakonec bude mimi jen jedno, druhá dutinka je nějaký defekt na děloze. Ale vše v pořádku, krásná dutinka se žloutkovým váčkem :-) a dostala jsem těhu průkazku :dance: :dance: :dance:

Tak že dvojčátka to nejsou ale i tak je to super :dance: :dance: :dance: a to že máš už průkazku tak to je tady fofr :palec: já jí dostanu nejdříve po genetickém scriningu tak že nekdy ve 11-13tt dříve ne :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6410
6.4.12 08:52

Ahoj holky :mavam:
Oběma Liliankám a jejich maminkám hodně štěstí na dnešní návštěvě dr. :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1090
6.4.12 08:58

Taky jsem včera byla na ultrazvuku, akorát poslední den 5tt.
Jelikož mám dost zakloněnou dělohu (v retroverti-flexi), byla vidět jen ta splácnutá děloha a uprostřed dutinka a šmouha. Fotku jsme zatím nedělali, na kontrolu jdu přespříští pondělí, kdy už by mělo být vidět srdíčko. To by snad měla být poslední kontrola v CARu a pak mě přesunou do těhotenské poradny, hurá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1218
6.4.12 08:59

Dobré ráno holky! :mavam: teda to počasí je opravdu úděsný.. tak na kontrolu jdu nakonec dneska dopolko, tak doufám, že bude vše v pořádku a že tam bude jen jedno :lol: o dvojčátka opravdu nestojíme 8) moc se těším!! Je to naše první kontrola!! Myslíte, že už tam bude něco vidět? A že by mi Dr.udělala 1.fotečku? Rozhodli jsme se, že to doma řekneme už takhle brzy, ale nevíme jak.. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí