Březen 2013 - kdo našel // ?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5112
4.9.13 17:41

Ahoj Caspino, to jsem ráda, že jste v pořádku :palec:
Mě vlastně ohledně té placenty ani nic neříkala, ale neměla vlastně žádný aktuální ultrazvuk. Na ten mám jít den před další kontrolou. Jinak jsem si vzpomněla, že na 3D utz (ten dělají jinde než chodím normálně)mi doktor řekl, že mám 2 placenty. Ptala jsem se co to pro mě znamená a prej že jen se to musí pohlídat při porodu, aby odešli obě dvě. Tak jsem zvědavá jestli mi to potvrdí i doktor na utz, kam chodím na kontroly…
Tak ať mimi rostou, pa :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1767
5.9.13 16:23

@caspino Vcera na kontrole 30+6 takze ukonceny 31tt :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
5.9.13 17:42
@Klairs píše:
Ahoj holky, :mavam:
už jsme zpátky po dovolené - návrat do práce tedy hrůza… :zed:

jinak jsme dnes byly na velkém UTZ a holčička už je hlavičkou dolů a má 1,7kg :srdce: :dance: [/citacAhojky, tak nás čeká kontrola 18.9 tak uvidíme kolik ta naše slečna má :lol: jinak hlavičkou už je také otočená dolu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
5.9.13 17:46
@magda82 píše:
Ahoj holky, tak kon trola nic moc, minule byl stav hrdla stejný 28mm a dnes jen 19mm. má prý necelé 2 kila a je hlavičkou dolů v průkazce mám že jsem 29+3tt a termín 19.11. podle I. a II. screeningu byl termín 12.11.to fakt nechápu, že by tak velká a pozdější termín :think: :think: :think: :think: ale hlavní je že je v pořádku.

Ahojky, tak to malá bude asi pěknej kousek :D to my uvidíme az 18.9 kolik váží :D Jinak já spíše věřím termiínu co mi řekli na genetice než u doktora :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
caspino
6.9.13 09:54

3d utz

Holky nevíte od kterého týdne se dělá ten 3d utz? Já jsem psala na fb do Vítkovické nemocnice, že bych na něho chtěla objednat a sestra mi napsala, že se musí zeptat Mudry, jestli už prý není pozdě. Jsem 26+2tt.
Díky :mavam: 0

• Citovat
  • Upravit
120
6.9.13 10:53
@caspino píše:
Holky nevíte od kterého týdne se dělá ten 3d utz? Já jsem psala na fb do Vítkovické nemocnice, že bych na něho chtěla objednat a sestra mi napsala, že se musí zeptat Mudry, jestli už prý není pozdě. Jsem 26+2tt.
Díky :mavam: píše: Více

Mě říkala doktorka že se dělá do 26tt, pak už je mimísek asi moc velkej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5112
6.9.13 11:15
@caspino píše:
Díky :mavam: píše: Více

Zase všude jinak :D…V Trutnově to dělají OD 25tt :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
caspino
6.9.13 11:21
@dundunda píše:
Mě říkala doktorka že se dělá do 26tt, pak už je mimísek asi moc velkej

aaaaaaaa, škoda :-(

• Citovat
  • Upravit
1103
6.9.13 12:29
@caspino píše:
Díky :mavam: 0

U nás v Praze v Podolí ho dělají až od 26tt :? Já na něm byla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
caspino
6.9.13 12:32
@Verunka8 píše:
@caspino píše:
Díky :mavam: 0U nás v Praze v Podolí ho dělají až od 26tt :? Já na něm byla

fíha, tak všude jinak, no jsem zvědavá, co mi napíše ta sestřička…

• Citovat
  • Upravit
caspino
7.9.13 22:39

Tak sestřička už odepsala…
Dobrý večer, mluvila jsem s paní doktorkou, 26. týden je už docela pozdě, ale paní doktorka se vynasnaží udělat Vám pěknou fotečku. Objednejte se, prosím v pondělí Počítejte s tím, že Vás upozorní, že už je docela pozdě.
A přítel dnes našel na netu tohle
Pro optimální snímaní dat 4D USG sondou je důležitý dostatek plodové vody, relativní klid a příznivá poloha plodu. Proto tuto vizualizaci doporučujeme provádět v době od 23. týdne do konce 30. týdne těhotenství, kdy je poslední možnost pořídit kvalitní snímek. Ideálním obdobím pro snímkování je 26. týden těhotenství.

http://www.sante.cz/…ogie/4d-sono

tak :nevim:..uvidíme, když tak mi ho aspoň změří a zváží..když už nic jiného :jazyk:
Sisi Ty už jsi byla na tom 3d? V kolikátem tt? :mavam:

• Citovat
  • Upravit
5112
8.9.13 00:14

Ahoj Caspino, já byla na rovných 26tt a doktor mi řekl, že je docela brzy, že nic třeba nebude vidět…No ono by nakonec bylo něco vidět, jen ten prďola měl před bličejem hromadu pupečníku, do kterého si navíc kousal :mrgreen: tak jsme viděli jakorat tak prd :lol: Tak jsme nakonec nic neplatili, pokud nám prej nemůže udělat dobrou fotku obličeje, a že máme přijít jindy a zkusí to znovu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
8.9.13 19:59
@caspino píše:
Tak sestřička už odepsala…
Dobrý večer, mluvila jsem s paní doktorkou, 26. týden je už docela pozdě, ale paní doktorka se vynasnaží udělat Vám pěknou fotečku. Objednejte se, prosím v pondělí Počítejte s tím, že Vás upozorní, že už je docela pozdě.
A přítel dnes našel na netu tohle
Pro optimální snímaní dat 4D USG sondou je důležitý dostatek plodové vody, relativní klid a příznivá poloha plodu. Proto tuto vizualizaci doporučujeme provádět v době od 23. týdne do konce 30. týdne těhotenství, kdy je poslední možnost pořídit kvalitní snímek. Ideálním obdobím pro snímkování je 26. týden těhotenství.

http://www.sante.cz/…ogie/4d-sono

tak :nevim:..uvidíme, když tak mi ho aspoň změří a zváží..když už nic jiného :jazyk:
Sisi Ty už jsi byla na tom 3d? V kolikátem tt? :mavam:

Tak já mám fotky z 3D už ze 13tt a z 20tt a mimísek je hezky vidět :lol: Tak nevím proč je to všude jinak :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
12.9.13 11:24

Tak holky už se nám to krátí :lol: Už jste přemýšleli co sebou do porodnice? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.9.13 11:33

@dundunda jj už se nám to krátí, já si to zatím moc nepřipouštím, ale na druhou stranu se strašně těším :-). A co do porodnice, myslím že vložky, jednorázový kalhotky, průkazku těh., občanku, oddací list, přezůvky, ručník a dál nevím. Někde na netu jsem četla seznam, tak se na to musím ještě mrknout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí