Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Honzuovka @mamka.92 já ty chlapy nechápu… kamarádka byla vdaná, měli dcerku, on ji¨í pořád opakoval, jak chce druhé, tak si ho udělali a on jí ve 4.měsíci zdrhnul za jinou… dězi nevídá, neplatí na ně, s tou holkou ted cekaji mimino, ona chlasta a huli,.. parada, ne?
nastesti kamaradka se ma fajn, ma 2,5letou dceru a 6m chlapecka a ted si nasla pritele
@janees tak to smekam
ja mam bratra, kteremu bude letos 24 a vubec si ho nedokazu predstavit jako otce ![]()
@mamka.92 píše:
@Honzuovka bouhžel budu sama, ten můj by byl nejradši kdybych šla na potrat jinak že odejde.
Ach jo, že tohle ti chlapy vůbec dokážou říct z úst ![]()
Ten můj díě hrozně chtěl, pak zdrhnul a když jsem mu napsala, že jsem těhu, tak se nehlásí. zmetek to je.
@Honzuovka třeba mu to dojde a vrátí se…chlapi to dochází pomalu
Se to tady pěkně rozjíždí. jsem vás teď snad hodinu (s pauzama) dočítala. to mi nedělejte, jestli to bude takto každý den, tak nebudu stíhat nic jiného ![]()
No buď mu to dojde nebo ne, chlapy jsou nečekané názory nu..
Co k tomu dodat, vlastně ani nevím co bych dělala kdyby se na mě můj vykašlal, jestli bych měla vůbec odvahu ho pak vzít zpět kdyby přišel… Já nevím.. ![]()
@atominnka píše:
@magda82 Ahojky, vítej a gratuluju.. teď už to určitě vyjde
děkuju
Tak jsem dnes byla u dr. na ultrazvuku, už podruhé, minulý týden říkal něco gs 7(podle mě to bude asi váček 7 mm ne?:D) a dneska sem koukla na tu obrazovku a nameril tam asi neco 1,23 cm, je to možný nebo sem koukala nekam nák špatně?:D
@zdendik a ktery jsi tt? na netu se da najit vyvoj plodu, jak je ve kterem tydnu velky ![]()
Tady jsou nejake odkazy, co se prave deje s nasim mimi ![]()
http://www.maminkam.cz/…den-po-tydnu
http://www.babyweb.cz/…-po-tydnu-34
@mamka.92 to me moooooc mrzi, je to peknej hajzl, jak muze byt nekdo tak sobeckej to nechapu :'( ale zase si na jednu stranu rikam, ze si vas stejne nezaslouzi rikas ze ignoruje tvoji dcerku a ze ti pripada jako by Ji nemel rad, tak co s takovym chlapem, kdyz vis, ze nema rad tvoji dcerku. Je to sobec, kterej by potreboval ukazal co proto. Ach jo, holky zivot neni lehkej, ale tohle je fakt hnusny. Neboj do cesty se ti postavi clovek, ktery si vas bude vazit a bude milovat vas tri.
@pita.klingerka píše:
@zdendik a doktor ti neříká co tam vidí??![]()
![]()
no a ani moc ne, jen že vyrostlo že se minule bál že to bude špatný a ted už to prej vypadá dobře, za dva týdny jdu na ultrazvuk jestli už bude srdíčko ![]()
@Mikejla_a píše:
@zdendik a ktery jsi tt? na netu se da najit vyvoj plodu, jak je ve kterem tydnu velky
podle posledni MS asi 7+1, ale musela sem mit ovulaci nejak dyl jelikoz i testy sem mela pozitivni az dyl po vynechani menstruace (zhruba tyden, tak nejak:-))