Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@atominnka píše:
přesně tak@Sebinah Ahoj, tak jsi nakonec přišla? Vítej a ještě jednou gratuluji. Je nás tu ještě několik, které to nemáme potvrzené od dr, já jdu taky až příští týden(jestli vůbec)
No, áno nemohla so to vydržať a nakukla som sem. Tento týždeň na štvrtok sa skúsim objednať ku gynekológovi ale myslím si že sa nemýlim. Taktiež gratulujem vám všetkým ![]()
@petulíína píše:
Moc gratuluji, takový testík mám cca taky, jsem 16dpoTy jsi dnes kolik po oplodněni?
Jinak já jdu k Dr za 14dni nejspiš
Doteraz som nevedela, čo znamenajú tie skratky (dpo a tak)aspoň mi je to už jasné
nnetuším, týždeň možno dva neviem, a z intenzity čiarky to poznať nejde :/
@Bobby ďakujeeem ![]()
Ahoj ja se take pridam. jeste to tu neumim.ja nasla 21.3Mam dve holky. pred2lety tehu ukonceno pro VVV.Mam radost i strach.2 k doktorce.
Ešte aby som nezabudla - chlap má 34, ja 22 a máme už doma 8 - mesačnú prdelku (Kristínku)
žijeme v CZ, chlap je čech (tí sú najlepší)
![]()
@mirka86 píše:
Ještě bych potřebovala poradit, měla bych jít na tetanovku a mam strach, i z jehly i z toho aby to nějak neubližilo prckovi, hodně jsem přečetla na netu, někdo píše že radši ne, někdo že to nevadí, tak ja vubec nevím
jinak mne je 27 a tatkovi bude zanedlouho 28
Nesmí se očkovat, je to veké riziko. Mně doktor řekl, ikdyž jsem nebyla těhotná..Jestli počítáme ještě s druhým, tak mě očkovat nebude i te´d, že počká, až si odrodím a odkojím vše.
Není to sranda..očkování není jen „včelička“Je tam plno jedů.
Ahoj holky, tak jsem byla včera u doktora, podle PM jsem včera byla 4+6, podle UZ jsem 5+1, doktor našel krásný gestační a žloutkový váček, plůdek a srdíčko
![]()
Ahoj, tak jsem to zrovna doma řekla. Jsem kráva, husa, pitomá, debilní, naivní slepice, způsobím prej rozvod mých rodičů, likviduju život svýho syna. Takže jsem si to vyslechla a jdu s kámoškou na kafe.
@Honzuovka píše:
Ahoj, tak jsem to zrovna doma řekla. Jsem kráva, husa, pitomá, debilní, naivní slepice, způsobím prej rozvod mých rodičů, likviduju život svýho syna. Takže jsem si to vyslechla a jdu s kámoškou na kafe.
to je mi líto…ale uvidíš že to přejde. nejdřív se musí vyvztekat a pak to bude dobrý, ty sis to taky takhle neplánovala. měli by nadat někomu jinému, kdo za to může
@vendelin881 jé ty už máš
gratulace veliká, já furt nevím kdy tam jít, chci jít až déle, aby také bylo už
ale zas mám strach jsem totiž po zamlklém těhu tak chci jistotu, aby bylo vše ok ale říkám si kdy tam jít???Tak já měla posl. menzes 26.2.tak,že to je ještě brzo tak nevím pokud vydržím alespon do 15.4.byla bych ráda, nechci zas zažívat ten stres co byl předtím…
@ninuska100 píše:
@vendelin881 jé ty už mášgratulace veliká, já furt nevím kdy tam jít, chci jít až déle, aby také bylo už
ale zas mám strach jsem totiž po zamlklém těhu tak chci jistotu, aby bylo vše ok ale říkám si kdy tam jít???Tak já měla posl. menzes 26.2.tak,že to je ještě brzo tak nevím pokud vydržím alespon do 15.4.byla bych ráda, nechci zas zažívat ten stres co byl předtím…
to máš pravdu, čím dýl tím líp, ale já to prostě nemůžu vydržet, jsem rok po potratu v osmém týdnu a prostě to chci mít pod kontrolou. aspon poznam že se něco děje. ale každému vyhovuje něco jiného. doktor to srovnával s tím loňským těhu a říkal, že se to od začátku vyvýjí úplně jinak, snad lépe…takže 2.4 mě objednal na další ultrazvuk, to už to srdíčko uvidím snad i já ![]()
Tak jak tak koukam holky, tak sem z nas všech tady tehotna asi nejdyl ne? Posledni MS 3.2…:-)
@Ninuska 100 jinak gratulace k pozitivnímu testu, je to fajn pocit, objevit dvě čárky, viď?
@vendelin881 jo tak, že už jsi tam byla? A kdy na kolikátém tt? Já uvidím pokud budu v poho bez komplikací zkusím vydržet, ještě mě napadlo třeba po velikonocích zavolat jen musdr a zeptat se jestli mám počkat nebo jestli mi nedá léky na udržení, já měla zamklinku 7.12.revizi tak ví co to je-9tt tak, že ten strach je taky ale snažím se ho nepřipouštět