Březen 2013 - kdo našel // ?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1767
24.3.13 16:17

@Honzuovka @atominnka
Toho 13.3. jsem byla 5+6 a byl pouze gest. váček, minulý týden 6+6 jsem byla na srdíčku a už tam bylo!!! :-) Teď mám jít až za měsíc, tak nevím jak to vydržím bez ujištění, že tam prcek je a roste… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10657
24.3.13 17:56

Už cítím zvětšenou dělohu, když ležím na břiše. Nic extra, jen je to nepříjemné, jako bych tam měla skrčenou mikinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
651
24.3.13 20:00

Ja nasla // 12.03. :) moje treti a moc si preju holcicku… No test jsem si delala 4 dny prem ms a byl pozitivni s tim ze napsal 1-2 tt :) Vsem tehulkam velkyyyyyy gratulace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3186
24.3.13 20:36

@atominnka a @baldurka Ahojte holkyy :mavam: Tak koukám, že nám to vyšlo, já našla // 20.3. :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1957
24.3.13 20:42

Ahoj, holky, tak se taky přidávám. // jsem našla 18.3. test jsem dělala vlastně jen proto, že jsem čekala MS, od neděle jsem měla klasicky bolesti a ikdyž normálně netestuju takto brzo (snažili jsme se přes rok), tak jsem si řekla, že test udělám, abych se celý den v práci nemusela nervovat, zda už jsem to dostala nebo ne. bylo to super překvápko, že to vyšlo. po měsících neúspěchů už jsem začala vzdávat, že nám to půjde samo.
dnes jsem 4+6. různé tlaky a lehké bolesti mám v podstatě od třetího týdne, ale nic hrozného. nevolnosti úplně jen tak zlehoučka po ránu - spíš takový žaludek na vodě, než že by se mi chtělo třeba zvracet. zatím zaháním obyčejnými cucacími bonbony a pomáhá to.
na potvrzení a kontrolu k dr. se teprv chystám. minulý týden jsem se snažila dovolat, ale asi měli dovolenou nebo co, protože mi to pořád nikdo nebral. tak snad budu mít tento týden víc štěstí.
gratuluju všem, které taky potkalo štěstí a těším se na zkušenosti a pokec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1767
24.3.13 21:02

No já měla takovou lehkou virózu a když už se mi to tahlo měsíc a opět jsem měla zvýšenou teplotu a celkově jsem se necítila dobře, tak jsem si zašla k obvoďačce a ta mi samo dala antibiotika, že to teď řádí hodně.. No co vám mám povídat, ani po týdnu léky nezabraly a já spala a spala,,, díky nemoci jsem samozřejmě měla zpožděnou MS… No prostě mi to trvalo… Vůbec jsem nevěřila svým očím, když jsem pak viděla ty dálnice na testech.. :-):-) S manželem jsme se snažili 9 měsíců a já nemohla pochopit, že je to tam!!! :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
24.3.13 21:05

@petulíína Týýýý jo, parááááda, mám radost a gratuluji :mrgreen: :hug: Budeme „těhulit“ spolu :dance: Tak se koukej pochlubit ve skupině ;)

@agabuska @maffi Taky moooc gratuluju.. Koukám březen (nebo u někoho únor) byl plodný :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3186
24.3.13 21:08

@atominnka Diky,diky :hug: Vidiš to, tobě taky mooc gratulujíí :potlesk: Je to supeeer :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3186
24.3.13 21:16

@atominnka Zažádala jsem o členství, nebo já odešla, tak mě tam šoupni zpět :mrgreen: Děkujuuu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
24.3.13 21:30

@petulíína ty jsi odešla joooooo??? jak to? já si toho ani nevšimla :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3932
25.3.13 08:41

Tak se k vám asi přidám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1027
25.3.13 09:14

@agabuska to gratuluji, a měla jsi před ms, nebo sis dělala test až v datum ms, já, že jsem si dělala testy před ms, protože mě děsně boleli prsa a bylo celkově divně, testovala jsem 3dny každý den z dušínka se stával silnější až nakonec to byl krásnej duch, ale zkusila jsem test zas druhý den a ráno druhá čárka nebyla vůbec:((((projelo mnou znovu ten pocit zklamání:(((tak jsem testla ještě dopolko druhá / už byla zas líp vidět ale stejně nic moc tak mám strach, dnes je to 28den od 1dne ms mívám to po revizi ted spíš dřív než déle, jeden měsíc po 25dnech, další 26dnech tak nevím jsem z toho :nevim: moc bych si přála být těhulka moc, moc ale nezbývá asi než jen čekat a čekat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
651
25.3.13 09:34

@ninuska100 neboj prdolka se ukaze ver to mu :kytka: no ja si koupila ten clearblue digital a testovala jsem se 4dny pred menstruaci protoze jsem vedela kdy jsme to zkusili a napsalo mi to pregnant 1-2 ( tehotna 1-2 tt ) a testovala jsem se 13.2. A posledni ms 17.02. Drzim palecky at se ti ty kouzelny dve carky konecne ukazaly :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3932
25.3.13 09:41

Tak já měla poslední ms 24.2. jenže poslední cyklus byl jen 19 dní, předchozí 24.Ted sem zhruba 31den, s tím, že byla ovulace později. Zhruba 10dc sem byla na utz a že sem neplodná bez ovulky a sliznice. První testík sem zkoušela v pátek a teprve dneska je to hezky vidět, ale pořád to je dušík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10657
25.3.13 10:35

Teď nám to vychází krásně na listopad, jsem si říkala, že bych nechtěla pozdějc, aby mi porod vyšel na Vánoce. Ne že by to nebyl hezký dáreček, ale už mám jednoho uličníka a chci s ním být v klidu doma a udělat mu hezkého Ježíška.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí