Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Mikejla_a No právě, dnes jsem teda extrémě unavená a bez kávy nevím jak to dám..jak jsem psala u syna jsem ji pila celé těhu až do konce, tak jako obvykle silnou i počet a všechno v úplném pořádku, říkali mi všichni, když ti chutná, ta ji pij a je fakt, že jsem to neřešila..Já mám i hodně nízký tlak a co si pamatuji na gyndě, tak mi sestřička říkala u syna, že jinak si tlak nezvednu, takže jakmile jsem šla na kontrolu, vypila jsem kávu a měla tlak ukázkovej
Já si říkám, to by se nesmělo vůůbec nic, takže to asi nebudu řešit stejně jako u syna, prostě si dám a bude ![]()
@Pumpkin01 píše:
Já jsem taky celkem vášnivý „kafař.“ Z mého super silného turka jsem přesídlila na jednu lžičku instatní kávy 2× denně… doufám, že je to v pohodě, ale taky si nejsem úplně jistá. Zeptám se zítra doktorky..
Jojo zeptej se zítra a napiš
Já kafe miluju, takže myslím, že se ho nedokážu vzdát, pokud mě nepřestane chutnat ![]()
@petulíína Vidíš, to je fakt. Já mám vlastně taky nižší tlak… tak jsem klidná ![]()
@petulíína taky mam nizky tlak
no ja ani neresim jestli mi chutna, ale spis, ze asi neni dobre fazolku dopovat kofeinem
at pak nemam hyperaktivni deti ![]()
@petulíína Jak já ti rozumím! Kafe je můj neoblíbenější nápoj
. Zeptám se a dám vědět, co ona na to.
Taky jsem byla silna kafarka 4 Kay denne do toho 2 redbully a ted co jsem tehu mi kafe vubec nechutna, tak jak jsem nemela rada caje, tak ted je piju po litrech
redbully jsem samozrejme prestala pit
@Mikejla_a píše:
@petulíína taky mam nizky tlakno ja ani neresim jestli mi chutna, ale spis, ze asi neni dobre fazolku dopovat kofeinem
at pak nemam hyperaktivni deti
Hele s tou hyperaktivitou apitím kávy
Tohle na to vůbec nemá vliv, já si to taky říkala a malej je od malinka kliďas, spával mi 8hodin v kočáře..právě se říká, že jakmile piješ v těhu kávu, tak je to pravý opak a u syna to teda sedí ![]()
@Pumpkin01 @petulíína holky, kafíčko bych si klidně dala a naprosto bez obav. Jenom se musí s mírou, myslím, že jedno dvě děnne mimču neublíží.. Já teda kafe teď nepiju, protože mě po něm bolí žaludek, ale u malé jsem ho pila, v prvních 9tt i 3-4denně, jeikož jsem o malé nevěděla, byla jsem v práci a vstávala jsem brzo, tak aby mě něco nakoplo ![]()
V cem je tedy muj velky problem je koureni, proste mi ani v jednom tehu neprestalo chutnat
takze jsem desna mama a prokourila obe tehu a ted to treti asi taky, ale chlapaci jsou zdravi, tak mam aspon jednu vymluvu
@agabuska píše:
Taky jsem byla silna kafarka 4 Kay denne do toho 2 redbully a ted co jsem tehu mi kafe vubec nechutna, tak jak jsem nemela rada caje, tak ted je piju po litrechredbully jsem samozrejme prestala pit
jezis redbull, nedelej mi chutě mňam!!! To jsem si nedala už asi rok a půl a další minimálně dva roky si nedám, vzhledem k tomu, že jsem v kuse furt těhotná nebo kojím
nebo obojí… ![]()
Holky mě už je z těch nealko nápojů blivno, jsem se těšila na změnu a ono nic. Ach jo ![]()
@petulíína píše:
@Mikejla_a Já jsem dnes 4+6 a zatím se k tomu jaksi nemám![]()
já jsem 4+5 ![]()
@atominnka píše:
@Pumpkin01 @petulíína holky, kafíčko bych si klidně dala a naprosto bez obav. Jenom se musí s mírou, myslím, že jedno dvě děnne mimču neublíží.. Já teda kafe teď nepiju, protože mě po něm bolí žaludek, ale u malé jsem ho pila, v prvních 9tt i 3-4denně, jeikož jsem o malé nevěděla, byla jsem v práci a vstávala jsem brzo, tak aby mě něco nakoplo
Noooooo to jsme potřebovali slyšet
![]()
@vendelin881 píše:
já jsem 4+5
Já se teď divila, že jsme všichni tak nějak podobně s těma týdnama
Taky aby ne, když se ta diskuze jmenuje březen a //
![]()