Březen / Duben 2011

• Fotoalbum (16)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2803
28.1.11 13:06

ADAMA MÁM TAKY MEZI KANDIDÁTY! LÍBÍ SE MI STRAŠNĚ VÍTEK, ALE VÍT ZNÍ HROZNĚ! :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
28.1.11 13:12

JÁ MÁM TAKY TERMÍNY HNED PO SOBĚ 30. 31. 3. PŘEMÝŠLÍM O NĚJAKÉ PODLOŽCE NA PŘEBALOVÁK! TAK SI ŘÍKÁM, JESTLI NEVZÍT NĚCO TAKOVÉHO
http://www.kocarkydavidek.cz/detail.php?…
JEDNO DO KOČÍKA, NA PŘEBALOVÁK A V POSTÝLCE MŮŽOU BÝT KLIDNĚ TAKY, AT JE TO TAKOVÉ ČUČAVĚJŠÍ!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
28.1.11 13:13

A VIDÍM, ŽE MÁŠ ASI RÁDA MILENU! PODLE IKONKY! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
28.1.11 14:58

Ty modré plenky jsou moc hezké! Hned si píšu do mého řídkého seznámku, aspoň budu mít za co utrácet, což mě strašně baví :mrgreen: Já měla obyčejné bílé, ještě po mně a pak takové „lepší“ - bílý podklad a na tom růžové a modré ovečky, ale když si je teď vybavím, tak jsou oproti těmto hrozně škaredé :lol:
Kdy budete chystat tašku do porodnice? S prvním jsem chodila na předporodní kurs, takže jsem měla všechno tak nějak zmáklé, kdy, co a jak mít hotovo,seznam.věcí do porodnice, atd., ale teď nějak netuším. Sice mám mít plánovaného císaře, ale tak nějak si říkám, kdyby mě to třeba zaskočilo dřív…
Taky ještě nemám nic nachystaného, všechno je odložené u tchýně na baráku a já čekám, až mi bratranec dodělá šatnu a pak teprv začnu převážet, prát a třídit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weruuunka
28.1.11 15:59

Tak tašku do porodnice budu chystat asi az zacatkem brezna, jeste ani nevim co vsechno mam zabalit, tak doufam ze to na me neprijde driv. :-D
Plenky jsou nadherny taky pridavem do svyho seznamu. :dance:

• Citovat
  • Upravit
2803
28.1.11 16:28

JÁ JSEM SI TAŠKU, U PRVNÍHO, CHYSTALA AŽ TO NA MĚ PŘIŠLO A KROM OSUŠKY JSEM NA NIC NEZAPOMNĚLA :mrgreen: TENTOKRÁT SI JI NACHYSTÁM DŘÍV :dance: JEŠTĚ JSEM NAD TÍM NEPŘEMÝŠLELA, ALE DO BŘEZNA FAKT JEŠTĚ ČASU DOST! DNES MI EXLA ŽEHLIČKA A TO JSEM JEŠTĚ ANI POŘÁDNĚ NEZAČALA :lol: ZÍTRA BUDU MÍT NOVOU, TAK BUDU POKRAČOVAT!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
31.1.11 07:00

Tak je to takové stylové, Milena k Mileně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
31.1.11 09:01

Ahoj, jsem tu nová, tak snad mohu mezi vás… :wink: . Termín mám 30.3. a měla by to být Natálka :-) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
31.1.11 09:08

JÁ TO MÁM TAKY TAK NA KONCI BŘEZNA! ZÍTRA MĚ ČEKÁ PORADNA! CELÝ VÍKEND SE MI MRNOUS V BŘICHU TETELÍ!!! :mrgreen: ZASE SE HRABU V KOČÁRCÍCH! ASI Z TOHO ZEŠÍLÍM! KAŽDÝ RADÍ, ALE STEJNĚ MUSÍM VYBRAT PODLE SEBE..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
31.1.11 09:32

My už kočárek máme, v podstatě už máme nachystané vše :-D - no jo, natěšená prvorodička :wink: . Jen ještě musíme pořídit autosedačku a pár drobností…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
31.1.11 09:37

CO JSTE VYBRALI? JÁ KOUPÍM JEN HLUBOKÝ-PROSTORNÝ! NA ČTYŘECH KOLECH, HOUPACÍ.. A HLAVNĚ S POLOHOVACÍ OPĚRKOU ZAD! AUTOSEDAČKU MÁM Z DRUHÉ RUKY Chicco Synthesis XT +!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
31.1.11 10:12

Autosedačku dostanu, ještěže máme ty známé a rodinu :lol: A kočárek už je někde na cestě, doufám že dorazí v pořádku. Jinak už jenom nějaké drobnosti, které jak se znám budu odkládat na poslední chvíli :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
31.1.11 10:28

Nakonec jsme pořídili kočár Roan Marita - taky jsem chtěla prostorný, houpací a klasická čtyři kola, což tento splňuje. Navíc se mi hrozně líbí takové ty retro kočáry, ale ta cena :roll: . Tak toto je takový kompromis… :-D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
31.1.11 10:44

TEN JSEM MĚLA U PRVNÍHO :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weruuunka
31.1.11 10:50

Jazune konečně taky holčička. :dance: Jinak jsou tady samý kluci. :lol: