Poradna duly
Jana Čurdová
Lilie-to mi dela, kdyz je fotka moc velka. Musis ji nejdriv zmensit do formatu, ktery je vhodny pro web stranky. To provedes v programu, kde normalne upravujes fotky.
Hlasim se po celovikendove absenci. Byli jsme u kamarada na navsteve. Manzel byl s kamosem 2 dny v lihu a ja cucala sodovku, takze to bylo fakt vydarene. Myslim, ze jen s vyparu z jeho dechu, co jsem nadychala v noci, jsem rano mela taky 2 promile ![]()
Copak je tu noveho?
Jen jsem postrehla, ze resite ultrazvuk…ja teda vsude, vsude cetla, ze to neskodi… a kdyz se nekdo boji, muze UZ odmitnout. Uklidnovali i v americkych zdrojich a tam jsou vestinou supervyplaseni ze vseho, takze bych se toho fakt nebala.
Ahojky, taky zdravím po víkendu - účastnili jsme se svatby našich kamarádů (moc jim to slušelo), přítel si dal trošku do nosu, tak jsem byla na džusu a vodě a pak ještě řídila domů ![]()
Koukala jsem, že tu řešíte velikost bříška, mně připadá, že ráno není skoro žádné, ale během dne se vyklene a večer už je obrovské. Jelikož hodlám chodit co nejdéle do práce, tak budu muset vyrazit na nákupy nějakého oblečení (hlavně kalhot a větší podrsenky) - připadám si jak Pamela Anderson ![]()
Přeji hezký pracovní den ![]()
SEZNÁMEK
JAHUDKA84 — 22 let — Praha — KO ZÍTRA — první mimi — TP 22.2.
DENDULKA — 28 let — sev. Čechy — KO 22.8. — třetí mimi — TP 1.3.
HONEY — 29 let — Kladno — KO 21.8. — první mimi — TP 1.3.
NOLY — 22 let — USA — KO 17.8. — druhé mimi — TP 2.3.
MARKETINKA — 22 let ---Brno — KO 31.8. — první mimi — TP 3.3.
EVITKA — 28 let — Plzeň — KO 22.8. — druhé mimi — TP 3.3.
LAU — 28 let — Středočeský kraj — KO 31.8. — první mimi — TP 4.3.
MÍŠA — 31 let — Zlín — první mimi — TP 6.3.
SUSANAX — 23 let — Ostrava — KO 23.8. — první mimi — TP 6.3.
PETT — 29 let — Středočeský kraj — KO 28.8. — druhé mimi ---TP 7.3.
SSUSSI — sev. Čechy — KO 23.8. — první mimi — TP 7.3.
JANA — 28 let — Karlovarský kraj — KO 16.8. — druhé mimi — TP 8.3.
ALOUSEK — 28 let — sev. Morava — KO 28.8. — první mimi — TP 8.3.
VALLI — 24 let — Vysočina --- KO DNES --- druhé mimi — TP 11.3.
TERKA — 29 let ---Praha — KO ZÍTRA --- druhé mimi — TP 11.3.
AMY — 32 let — Plzeň — KO 31.8. — první mimi — TP 11.3.
MIRCA — 27 let — Praha — první mimi — TP 13.3.
PETUL — 25 let — Středočeský kraj — KO 21.8. — první mimi — TP 15.3.
JOSEFINA — 30 let — Praha — KO ZÍTRA --- první mimi — TP 15.3.
LENKASO — 37 let — Praha 4 — KO 23.8. — druhé mimi — TP 15.3.
LITTLEMOUSE — 27 let — Zlínský kraj — KO 23.8. — druhé mimi — TP 18.3.
SARAAI — 29 let — Japonsko — KO 22.8. — první mimi — TP 19.3.
PETULDA — 28 let — sev. Čechy — KO 21.8. — druhé mimi — TP 19.3.
ALIA — 36 let — MA — KO ? — první mimi — TP 19.3.
SÝKORKA — 29 let — Brno — KO 8.9. — první mimi ---TP 20.3.
LENDULKA — 26 let — Praha — KO 21.8. — první mimi — TP 20.3.
VRONY — 30 let — Zlínský kraj — KO 22.8. — druhé mimi — TP 21.3.
ROZÁRKA — 28 let — Praha — KO 22.8. — druhé mimi — TP 21.3.
KOLBA — 26 let — Jihomoravský kraj — KO 24.8. — první mimi — TP 22.3.
CATE — 30 let — Olomoucký kraj — KO 16.8. — druhé mimi — TP 24.3.
ALEX — 29 let — Český Krumlov — KO 24.8. — první mimi ---TP 24.3.
LASIČKA — 30 let — Kralupy nad Vltavou — KO 28.8. — druhé mimi — TP 25.3.
LENULINKA — 27 let ---sev. Čechy — KO 25.8. — první mimi ---TP 26.3.
TRUBKA — 29 let — první mimi — TP 27.3.
LILIE — 22 let — Středočeský kraj — KO 4.9. — první mimi — TP 27.3.
JITI — 29 let — Brno — KO 11.9. — druhé mimi — TP 28.3.
MELIBEA — 31 let — vých. Čechy — KO 28.8. — druhé mimi — TP 29.3.
WONCA — 27 let ---Havířov — KO ? — druhé mimi — TP 31.3.
Dlouho nepsaly: PRVOSENKA, EVULA, BETULI, TYNA-V, TARRYNKA, EVULKA I, MALINKA, KACENA, JANDULKA.[/barva][barva=#444444][/barva][barva=#444444][barva=#444444][/barva]
Ahoj holky, jak se máte po ránu? Já se nacpala škvarkovou plackou a je mi skvěle ![]()
K bříškům - ráno v celku normál a celý den se nafukuje a nafukuje a večer mam břicho jako balón ![]()
Dendulko: Když si šahnu dolů na bříško - tak tam nahmatám takovou tvrdší bouly, máš to taky? (ptám se tě, protože jsme cca stejně těhu). Jinak příští týden mě čeká kontrola, tak už zase začínám mít bobky, aby to bylo dobrý. Nikdy už asi nezapomenu, jaký to je, když se člověk cítí fajn, ale doktor ho vyvede z omylu a fajn už není vůbec nic…
Každopádně pryč z takovýma myšlenkama, přeji krásný pondělek ![]()
Ahojky,
Tak už jsem zpátky, brali mi krev, mám rozbodaný obě ruce, ach ty moje žíly ![]()
Jo a mám průkazku ![]()
VALLI, pak se nám po kontrole určitě ozvi ![]()
HONEY, o tvrdší bouli nevim, mě se totiž to břicho jakoby slejvá dohromady ( to je blbej výraz
), prostě pas zmizel a je takové tvrdší celé, nevím jak to popsat
hlavně když stojím, je to znát.. Momentálně mě to tak tlačí na močák, až je to nepříjemný..ale přijdu na záchod a nic…
Jinak Dendulko, mam pocit, že přestávám mít těhotenský příznaky, už ani to bříško nebolí…co ty? Jsem zvědavá a taky vyplašená…
HONEY, u mě je to obráceně, já příznaky neměla ze začátku a ted to začíná být síla, prsa mě bolej hrozně, to jsem fakt nezažila a že to není moje první těhotenství.. a blbě mi začíná být ráno, třeba dneska,ale začínám ten pocit poznávat, takhle jsem se cítila, když jsem čekala staršího synátora, bylo mi furt na omdlení, měla jsem totiž hodně nízký tlak 80/50, a ted myslím, že je to stejně, a to mi minule trvalo do 6. měsíce,tak se mám na co těšit..takže ted popíjim kafčo, jinak to nepřežiju ![]()
Tak prsa mam obrovský a bolí jak kdy a sem tam mám žaludek na vodě. Ale podbřišek mě bolíval dost a teď o něm téměř nevím…tak si říkám, jestli je to normální. Ale snad jo ![]()
Jo a jeden velký těhotenský příznak…pořád doma uklízím, jsem snad dočista magor ![]()
Zdravím všechny a přeji slunečné pondělí.
Dendulko , gratuluji k průkazce!
Valli , koukám, že máš dnes KO. Tak napiš, kolik už měříte.
Honey , já to měla podobně v 1. těhotenství. Koncem 12. týdne ze dne na den jako mávnutím proutku nevolnosti odešly. A taky jsem si nahmatala v podbřišku bouli - to je zvětšující se děloha. Gratuluju, teď už bys měla mít kritické období 1. trimestru za sebou!
Honey , i tom se v literatuře píše - uklízení hnízdečka pro mláďátko. Užij si to!
Malibea: Myslela jsem si, že to je děloha…nikdy to tam nebylo a teď je podbřišek tvrdý - prostě jiný.
Děkuju za uklidnění, že by nejhorší mělo být za mnou, myslím, že jestli bude v pondělí UTZ v pořádku, budu brečet jako želva…
Holky, tak to jste asi kost a kůže, ne? Já mám na břiše i jakýsi špek, tak proto tu bouli asi necítím
Plochý břicho jsem neměla nikdy..
Dendulko, teď si mě pobavila
Já tedy byla taková normální, kost a kůže tedy né, ale myslím, že tak akorát a fakt tu bouličku cítím. Dřív jsme měla třísla jakoby propadlí a teď už tam právě je cítit tvrdá bulka…