Poradna duly
Jana Čurdová
LENKASO, už jsem tě tam přidala
a věk tady neřešíme ![]()
A zítra udělám malé změny v seznámku, holky, které se dlouho neozvyly, hodím pod čáru a až se ozvou, zas je přidám ![]()
Ahoj PETUL, je pořád stejně, jen mě zmáhá pořád únava a navíc jsem se v noci moc nevyspala, otravovala mě ňáká moucha,furt mi bzučela u ucha a sedala na mě a přitom se každý večer koupu, tak nevím
Takže jsem před chvílí zalomila a hodku si pospala, venku prší, tak se spinká dobře…jo a nešpiním vůbec..
Dendulko, super zprávy ![]()
Vítám novou těhulku ![]()
Jiti, já si už večer k posteli chystám suchý rohlík a hned jak zazvoní budík, tak ho zbaštím…jinak bych asi ani nevstala.....
Pro rozárku: Kolik stojí nadstandart tedˇ nevím.
Jsem přihlášená u OZP a ta mi tehdy asi 4 dny platila a tuším , že za další dny se platilo 500 kč.
Ta pojišťovna i tedˇ myslím něco připlácí, ale tehdy to dělali automaticky.
Taky bych tedˇ ráda rodila v Podolí, byla jsem tam spokojená a už taky
vím co mě bude asitak čekat. Když máme stejný termín porodu, to by byla legrace se tam sejít.
Pozdravuje Lenka
já bych příští týden taky mohla… místo a čas je mi taky jedno.. přizpůsobím se ![]()
bylo by fajn, kdyby se nás sešlo co nejvíc ![]()
Nadstandard v Podolí nejlevnější stojí 500/den. Mají ovšem i za 1700/den. Ten si vzala moje kamarádka - byla jsem jí tam navštívit. Vybavení naprosto stejné, ale můžete pořádat taneční zábavy a máte výhled na Vltavu. My ho měli do zdi
Info mám z prosince 04.
Teda PETUL, medovník! mňam, ten bych si dala, pošli kusanec pro rozežranou Dendulu ![]()
Ahoj holky,
tak to tak pročítám a jsem ráda, že jsem z té naší dědinky. Porodnici mám naštěstí asi 10 km, ale myslím, že berou vždy - asi to nějak zkloubí. Při prvním těhu jsem byla objednaná na pondělí, že si přijdu lehnou a v úterý vyvolání. Naštěstí Markétka chtěla ven už v sobotu - byl tam klid a pohoda, rádio hrálo a nikdo nepopoháněl. V to úterý do bylo děsný - šlo to tam jak na drátkách. Tak doufám, že v tom březnu to bude stejná pohoda.
Byla jsem na klasickém pokoji, jen se mi tam vystřídaly 2 maminy, ale s tou druhou to bylo horší, protože byla po CR, tak po mě pořád něco chtěla přinést. Malej jí pořád plakal - měl chudák bolení.
Co se vitamínů týče, tak tomu nevěřím, jedla jsem je skoro celé těhu a malá se narodila přesně 3kg. Tak doufám, že to příští bude chlapeček a bude mít tak maximálně 3,5 kg (kluci jsou přece větší) ![]()
Mějte krásný a klidný víkend
Cate
díky vám za info o nadstandartních pokojích…500 denně není zas až tak hrozné… i když ještě nevím, jestli chci být sama nebo ne… mám to tak 50 na 50 ![]()
Ahoj holčiny, jsem další do party, berete mě?
Čtu si Vás dlouho, ale vzhledem k tomu, že jsem si prošla už dvěma nezdary, tak jsem si řekla, že s tím ještě nějakou dobu počkám… Takže nějaké info o mě - bydlím kousek od Kladna, 29 let, 1 mimi, TP 1/3/2007, příští KO 21/8 - v Motole. Budou si mě tam hlídat, tak Vám alespoň budu moct dát info, jak vnímám rozdíl mezi nemocnicí a svým gynekologem (a s ním jsem velmi spokojená). ![]()
Někdo se tu taky před časem ptal na Utrogestan, tak ho beru taky a navíc, protož mě pořád pobolívá podbříšek ( i když už druhý den to je lepší) tak beru Magnesium 250 a prášky No-Spa (snad dávají hlavně pro ty, co čekají víc miminek…) ![]()
Rozaarka: jestli půjdeš do Podolí, nemusíš to, myslím, moc řešit. Šance, že se rovnou dostaneš na nadstandard je malá, můžeš o něj požádat a bydlet na standardu. Pokud se uvolní nadstandard, zeptají se Tě, jestli o něj ještě stojíš, no a pak se rozhodneš. Já jsem to tak měla taky. Spolubydlící sice byla v pohodě a mimi měla na JIP, takže nijak nerušili, zato náš Mates od druhé noci pořád plakal, takže jsem měla nervy v kýblu a byla ráda, že se ke mně mohl na nadstandard přistěhovat manžel. A taky je rozdíl v přístupu personálu. Na standardu když je problém (u nás prdíky), musíš jít na sesternu, tam si nechat zavolat svoji sestru a něco po ní chtít. Připadala jsem si hrozně. Na nadstandardu máš číslo na svou sestru, která přijde kdykoliv zavoláš a je moc ochotná.
Ahoj HONEY
Tě tam přidám, ale seznam hodím až ráno, ty máš TP jako já, to je super, už jsi byla na UTZ?
lasičko díky za info ![]()
mám pocit, že už to tu někdo psal, že se sestry na nadstrand. chovají lépe… a kvůli tomu bych tam asi chtěla, jelikož jsme měli problémy s kojením a sestřičky nám musely hodně pomáhat.
Ale je pravda, že tam asi bude plno… a nevíš kdy bych si měla ten nadstand. zamluvit?
ahojky Honey.. vítám tě do naší stále se rozrůstající partičky ![]()
Rozaarka: dopředu nic zamluvit nejde. Prostě musíš počkat, co Ti přímo po porodu řeknou, buď maji nebo nemaj a pak se dostaneš na seznam čekatelů.