Březňátka 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
145
11.8.06 09:30

Alex : my mame stafika, ktery nevykazuje zadne znamky stafordi hrdosti, spis naopak je to takovej trouba, ze si na nej pravidelne troufa i jorksir od vedle :)) ale to je dobre chteli jsem aby to byl mazlik a to se povedlo :)

uz od narozeni muj muz tvori stranky a dodnes je nedodelal, takze jsou tam jen fotky a to letos tam zadnou jeste nepridal, ach jo, tady presne plati, ze kovarova kobyla chodi bosa neb se tvorbou webu kdysi zivil, nebo snad proto, ze by ho to uz nebavilo :) http://rasty.xtr.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.8.06 09:32

Dendulko, asi neumím napsat své jméno: Lendulkaxxx (ale Ty to určitě víš líp než já :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
11.8.06 09:33

Taky si nemyslím, že je souvislost mezi vitamínama v těhu a porodní váhou, i když jsem četla hodně diskuzí, kde matky tvrdily opak. Já jsem brala Maternu dost dlouho (pak jsem přešla na levnější druhy) a porodní váhu jsme měli 3070g. Teď mám Calibrum babyplan (bere se do konce 1.TM), pak přejdu na Calibrum Mami.

Jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
11.8.06 09:38

Lenduklko já měla posl.menstr. 14.6. a termnín porodu mám 21.3.07…takže ty bys měla mít 13.6.
jinak v Pddolí jsem už byla a byla jsem na dvoulůžáku…a je pravda, že jsem si kvůli pláči a jinému spacímu režimu sousedů říkala, že si příště zaplatím nadstandart… ale ted nevím… furt je asi lepší si mít s kým pokecat.. i když klid tam asi moc nebude… no nevím.. ještě uvidím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
11.8.06 09:41

Amy - tak jsem si prohlídla stránky - je krásný, má moc hezkou barvu srsti, pěkný chlapák :D

k vitamínům : já jsem brala už měsíc před otěhotněním kyselinu listovou a beru jí zatím pořád, piju Magnesii a budu muset do sebe nějak dostat jód - mám alergii na ryby, takže ho asi budu muset brát v tabletkách. taky nejsem moc pro umělé vitamíny, tělo si je pak zvykne brát v téhle podobě a jako provitamín z čerstvého ovoce a zeleniny si pak vitamín neudělá (vše dle naší dr. na výživu na škole)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4548
11.8.06 09:41

No ja bych bez vitaminu asi nemela vapnik, protoze mlecne vyrobky krome syru ted zrovan nejak nemusim a stejne je to s listovou zeleninou kvuli listovce.
Vitamin A - jeho prebytek skodi, ale potreba je. Z jedne porce polevky s jatrovymi knedlicky se urcite nikdo nepredavkuje. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
11.8.06 09:42

LENDULKO, napsala jsem tě tam jako Lendulka, jiná tu není, tak budem vědět o koho jde :wink: A TP máš 20.3.

Já myslím, že mezi vitamínama a porodní váhou není nějaká souvislost, už jsem myslím jednou psala, že jsem nebrala vůbec nic a starší měl 4,5kg a mladší 3,8kg..ani dědit to nemají po kom..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
11.8.06 09:42

Teda Lendulko promin …jednak jsem ti zkomolila jméno.. omlouvám se :)
a termín porodu bys měla mít 20.3.07… jsem dnes asi nějak mimo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.8.06 09:49

Rozárko, jé, tak to je velká šance, že se v Podolí možná uvidíme, když máme poslední MS jen o den. Jednolůžák se mi nechce kvůli tomu, že budu nezkušená prvorodička a ráda si třeba popovídám s jinou mamčou. Tebe v tom případě chápu, že chceš jednolůžák. Jen se hrozím toho, abych nebyla v pokoji se třemi a více mamčami, jejich dětmi a jejich návštěvami, což určitě musí být záhul pro každého :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
11.8.06 09:51

rozaarko nic si z toho nedelej - ja jsem pred chvilkou dala vyprat pradlo bez prasku na prani a protoze mam jen tekuty prasek do vnitr pracky budu muset pockat az cely proces probehne a zopaknout ho, ale pry je to v tehu normalni, ze obcas clovek blbne :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4548
11.8.06 09:54

Pomalu se mi blizi konec pracovni doby, tak papa vecer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.8.06 09:57

TP: Děkuji věštkyním Dendulce a Rozaarce za TP - v březnu uvidíme, jak jste se sekly :D . No nejvíc z toho budu překvapená asi já. :)

Jod: Jelikož nejím umělé vitamíny a chtěla bych si přirozenou stravou ten jod zajistit, tak se ptám - jakou potravou si ho doplňovat? Věřím, že v Japonsku asi není o ryby nouze :P . No já nanejvýš udělám 1× měsíčně kapří řízky (táta rybaří), dnes po této diskusi asi dojde na rybí polévku. Normálně solím. Ale asi to není dostatek. Dáte mi tip na nějaké běžné jídlo s jodem? Díky těhulky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
11.8.06 09:57

Amy děkuju :) …jsem ráda, že v tom nejsem sama..
Lendulko to by bylo fajn, kdyby jsme se potkaly :) a z jaké jsi Prahy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
11.8.06 09:59

Sarai ahojky… večer se tu snad taky objevím a snad už konečně s metříkem.. doufám, že se mi to podaří :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2318
11.8.06 10:00

Lendulka: myslím, že jód je pouze v mořských rybách

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie