Poradna duly
Jana Čurdová
DENDULKO - náš doktor se s celým Centrem přestěhoval do větších prostor, je tam velká čekárna a z ní se jde rovnou do ordinací, kde se eventuálně vyslíká za plentou. Ordinace je obrovská, takže se tam určitě všichni 3 (teda vlastně 4!) vejdem. Už jsem tam tatínky s potomky viděla, když si hrdě odnášeli fotečky.
Porodnice - ještě, že máme v Brně tři. Posledně ale taky všichni strašili, jak bude plno a my jsme si v klídku vybrali nejlepší porodní boxík a tam jsme si s manžílkem vegetili (a dívali se na MS ve fotbale
). Doufám, že Milosrdní k nám budou i tentokrát milosrdní
a červík snad ke mě taky.
Teď mě napadlo, jak těm svým fazolkám říkáte ? My jsme měli minule Bublinku (a ženský rod jí zůstal), teď mě napadl Červík (tak to třeba taky vyjde a bude to mužský) ![]()
Jitka
Vítám nové těhulky a gratuluji k úspěšným kontrolám ![]()
Trubko: já mám zavádět 2 na noc a 2 ráno, tak poslouchám dr.
Ale vím, že to jde i polykat.....
Jiti já v minulém těhotenství miminku říkala mrňousek.. a narodil se kluk........
tak ted říkám Natálka a doufám, že to bude holčička ![]()
Gratulace k uspesnym kontrolam. Teda vsem to jde tak hladce… ![]()
VITAM novou ALex.
gratuluju ke kontrolam.
maly uz je vzhuru,ja mam hlad,ale je mi zase nejak soufl.
ja miminku rikam nijak-proste mluvim jako ze je to ono.a rikam si ze to bude holka.kamaradka vcera byla na ulzt a cekaji holku,tak doufam ze se pridam!
holky uz jen tak 9 tydnu(jak u koho) a budeme citit pohyby!!
Valli já už se na pohyby taky strašně moc těším…když já už se těším i na to mímo… ach jooooo… těch devět měsíců je moc dlouhých ![]()
Tak se také hlásím. Proběhla jsem celou firmu s fotečkou „tlakové níže nad střední Evropou“. Přišli jsme na to, že když tu fotku otočíme, tak to miminko vypadá jako taková ta plastová kačenka, co se dává dětem do vany na koupání… Fotku snad dnes přefotím a dám k dispozici. Byla jsem varována, abych si dávala pozor na přílišné osvícení, že bych místo fotky mohla mít černej flek… (takhle se to povedlo jedné kolegyni s fotkou jiné kolegyně, která je teď na mateřské…)
Srdíčko nám tluče, doktorka mi vypočítala taky 10+4 a TP 4.3., velikost prý tomu odpovídá, dostali jsme průkazku, na kontrolu jdeme 31.8., jsme posláni na „velký“ UZ do nemocnice, máme si dojít k obvodní doktorce, k zubaři, příště máme zase přinést moč. A to je asi všechno… I tak máme úkolů až nad hlavu…
O miminku většinou mluvím většinou jako o Julince, někdy o Matýskovi.
No jeste muzeme byt radi, ze nejsme slonice, ty nosi 2 roky, ze jo.
Ta moje je Zizalka, ale jen pro me, kdyby to vedel manzel, urcite by protestoval.Je velice oficialni a rika brisku „muj syn“
Dneska nam bribyly 2 tehulky, ze? Vitejte, tak mam pocit, ze nas je uz 44? Nebo se pletu?
Ja mam dneska naprosto ukrutnou naladu,nic me nebavi, vsechno me nasira (pardon), mam fnukavou a protivnou. Sama sebe nemuzu vystat. Desny.
Lau - gratuluju.
uz se tesim na fotecku.
Holky, ja vam vsem tak zavidim ty kontroly.
Vítám všechny nové těhule ![]()
SARI, je nás už 45
Lilii jsem přidala dneska, ale aktualizuju až ráno..
LAU, a kolikpak mimčo měřilo? Jsem zvědavááá ![]()
A gratuluju AMY a KOLBĚ ke kontrolám ![]()
holky já vám ty kontroly taky závidím… těším se na ně jak malá holka… já jdu až 22.8. … budou my brát krev, ale průkazku dostatnu asi až na další kontrole… ach jooo ![]()
když to tak čtu, tak každý gynekolog ke kontrolám přistupuje jinak, asi neexistuje univerzální seznam něco jako v tom a v tom týdnu se musí provést takové a takové vyšetření a tak, skoro každá to máme jinak, asi je to specifikou právě prvního trimestru, každý se na něj dívá jinak, někteří doktoři až do 12 t nepovažují těhotenství za jisté a tak vyčkávají, jiní zase udělají všechna vyšetření hned, ach jo a pak nás maminy matou, jestli je všechno ok a jestli se našim drobečkům dostává péče tak jak m, ale určitě ano v každém případě ať už probíhají kontroly různě ![]()
Rozaarko,
tuším, ze si to psala ty, že chceš rodit v Podolí? Už si tam rodila? Já jsem už na 75% rozhodnutá pro Podolí a na jejich webu jsem četla, že registrace probíhá už od 13 TT, což mi přijde hrozně brzy, je to vlastně za chvilku… ![]()
Ahoj,
ráda Vás tady čtu, taky mám stejné starosti jako vy. Doma už máme 4 letého kluka Honzíka, ten tedˇ tvrdí, že čeká psa (boxera). Taky mu nejde vysvětlit,že klukům se nic nenarodí.
I já bych ráda rodila v Podolí,ale je to ještě daleko, nejspíš určitě přes amnicentézu, protože už jsem dost stará matka.
Pozdravuje Lenka