Poradna duly
Jana Čurdová
Saraai, já taky sním o holčičce tak 3.200
Uvidíme.
Lasičko, tak třeba druhé dítko bude hodnější a nebo to aspoň nemůže být horší
Miky byl hodňounký, do půl roku spával celou noc, od půl roku se to prudce zhoršovalo až se budil po hodině a půl.....tak já se teď bojím, že jestli bude druhé mimi „normální“ tak to bude velký nezvyk
![]()
Jahudka84 píše:
Krásné ráno,
začínám být pěkně nervozní, protože mi doktor ještě vůbec nic nedělal. Žádné odběry krve, ani moč, ani měření pánve… prostě nic… a ani nevypadá, že by se k tomu chystal
Janinko, nesmutni!!! Mě můj dr. od začátku těhu nedělal skoro nic:-(. Jen změřil tlak, zkontroloval moč a občas se podíval na UTZ, jak „rosteme“. Na krev mě posílal, to ano, ale vážně to měl jinak na „háku“. Teď ke konci těhu jezdím přímo do porodnice, a tam to samé vyšetření, co mi dělal dr., dělá sestra a paní doktorka kontroluje ostatní, třeba jak jsem otevřená apod.
Kdyby něco, tak se svého dr. zeptej!!!
Jinak na Tebe myslím, beruško!!! Písnu mailík, ale mám teď občas problémy s outlookem, tak musím psát maily přímo ze serveru a to mě moc nebaví:-(
Jo, jo, to mě drží při životě, že to horší jsme si snad už vybrali a teď nás čeká hodné miminko ![]()
Holky, znáte tuhle adresu: http://pregnancy.about.com/…llyindex.htm
Jsou tam mimo jiné fotky těhu bříšek. Občas je to docela sranda sledovat. Minulé těhu jsem si to prohlížela v práci a kolega se smál nad některýma břichama, že jsou to mužský pivasi, že to není možný ![]()
Kdepak mame dneska Dendulku ?
A co holky po kontrolach?
Pribudou nam do galerky svatebni fotecky?
Petul - ja bych taky byvala brala dvojcatka (asi za to prvni nevydarene tehu), ale uz je jasny, ze je tam jen jedno. No a pro zacatek to staci. Dvojcatka si necham na potom.
Tak ty uz mas takovou velikou dcerku
Takze o jmenech uz je rozhodnuto, rodinna rada se shodla? To je hezky…u nas jsem vybrala ja, navrhla, manzel vetsinu zamitnul a vysly z toho 2 jmena, kterych se drzim…mozna ze tehdy manzel svolil i proto, ze jsem byla po tom potratu, ale ted uz se zadna zmena jmen konat nebude.
Aspon doufam.
No já se právě bojím, že to druhé nám to „osladí“. Když jsem byla těhotná s Ondrou, byla jsem smířená s tím, že se prostě pár let nevyspím a že mimino pláče často a bez příčiny. No a to jsem právě u Ondry nezažila. Nemůžu ani říct, že by vůbec byla nějaká noc, kdy bych se vůbec nevyspala. No a on nás tak pěkně namlsal, že pokud bude druhý jiný (= horší), tak z toho budu pěkně na větvi.
Pett
Saraai, víš co ti řeknu? Co se narodil Ondra, vůbec to neberu tak, že jsem o jedno mimi před ním přišla. Automaticky to beru tak, že Ondra se prostě trochu opozdil.
Prostě to krásně přebolelo a u tebe to bude určitě taky tak. ![]()
Pett
Lasicko - koukala jsem na ta briska z 8 a 9 tydne a nektera tam vypadaji jak 5 mesic. To snad ani neni mozne
Ja teda nic takoveho nemam. ![]()
Pett - ja vim, ze to preboli…zatim pretrvava jen strach a nervozita. No a rikala jsem si, ze dvojcatka by byl dobry zacatek, dohonit cas. S nima bych stihla i ty 3 deti, co jsem si naplanovala.
Manza taky desne chtel dvojcatka. Tu ovulaci, z ktereho je nase zizalka jsem mela 2 folikuly, tak byla i sance, a kdyz jsem pak prisla s obrazkem jednoho, z legrace rikal " jenom jedno?"
chtela bych taky kouknouot na ty briska…napises me kde to je??
SARAAI: tak, tak, taky mě to překvapilo. Já teda vypadám pořád stejně. Možná mám nafouklý břicho, ale jen jako bych se přejedla…
Já bych bývala taky brala dvojčátka, ale teď jsem se jich trochu bála. Už tak si vůbec nejsem jistá, jak oba ty cvrčky zvládneme. Ale zase si říkám, budou těžké 2-3 roky, a pak budou oba/obě z nejhoršího venku. Uvidíme.
Mám silný pocit, že čekám kluka, dnes jsem pro něj vymyslela i jméno (pokolikáté už?) - Tobiáš. Ale myslím, že není v kalendáři, tak kdy by chudák slavil svátek? ![]()
Pett
Illenko - koukni na predchozi stranku, tam je odkaz
Pett - v nejakem kalendari to urcite najdes a bude to slavit proste ten den, i kdyz to v ceskem nebude napsane. Tobias je moc hezke
Pett - uz to mam, podle starsiho kalendare ma Tobias svatek 12.9.
Původ: hebrejský
Význam: Bůh je dobrotivý, mým dobrem je Bůh
tak jsem koukala na ty briska…taky mam takovy nafoukly brisko…o neco mensi jak holka na te fotce (pata od vrchu..hned po te co tam ma 8tt az 40tt) v 8 tydnu