Březňátka 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3301
9.8.06 14:17

Saraai, já taky sním o holčičce tak 3.200 ;-) Uvidíme.

Lasičko, tak třeba druhé dítko bude hodnější a nebo to aspoň nemůže být horší :wink: Miky byl hodňounký, do půl roku spával celou noc, od půl roku se to prudce zhoršovalo až se budil po hodině a půl.....tak já se teď bojím, že jestli bude druhé mimi „normální“ tak to bude velký nezvyk :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
9.8.06 14:18
Jahudka84 píše:
Krásné ráno,
začínám být pěkně nervozní, protože mi doktor ještě vůbec nic nedělal. Žádné odběry krve, ani moč, ani měření pánve… prostě nic… a ani nevypadá, že by se k tomu chystal :(

Janinko, nesmutni!!! Mě můj dr. od začátku těhu nedělal skoro nic:-(. Jen změřil tlak, zkontroloval moč a občas se podíval na UTZ, jak „rosteme“. Na krev mě posílal, to ano, ale vážně to měl jinak na „háku“. Teď ke konci těhu jezdím přímo do porodnice, a tam to samé vyšetření, co mi dělal dr., dělá sestra a paní doktorka kontroluje ostatní, třeba jak jsem otevřená apod.
Kdyby něco, tak se svého dr. zeptej!!!
Jinak na Tebe myslím, beruško!!! Písnu mailík, ale mám teď občas problémy s outlookem, tak musím psát maily přímo ze serveru a to mě moc nebaví:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2318
9.8.06 14:29

Jo, jo, to mě drží při životě, že to horší jsme si snad už vybrali a teď nás čeká hodné miminko :-)

Holky, znáte tuhle adresu: http://pregnancy.about.com/…llyindex.htm

Jsou tam mimo jiné fotky těhu bříšek. Občas je to docela sranda sledovat. Minulé těhu jsem si to prohlížela v práci a kolega se smál nad některýma břichama, že jsou to mužský pivasi, že to není možný :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4548
9.8.06 14:31

Kdepak mame dneska Dendulku ?
A co holky po kontrolach?
Pribudou nam do galerky svatebni fotecky?
Petul - ja bych taky byvala brala dvojcatka (asi za to prvni nevydarene tehu), ale uz je jasny, ze je tam jen jedno. No a pro zacatek to staci. Dvojcatka si necham na potom. :lol: Tak ty uz mas takovou velikou dcerku :) Takze o jmenech uz je rozhodnuto, rodinna rada se shodla? To je hezky…u nas jsem vybrala ja, navrhla, manzel vetsinu zamitnul a vysly z toho 2 jmena, kterych se drzim…mozna ze tehdy manzel svolil i proto, ze jsem byla po tom potratu, ale ted uz se zadna zmena jmen konat nebude. :lol: Aspon doufam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
244
9.8.06 14:35

No já se právě bojím, že to druhé nám to „osladí“. Když jsem byla těhotná s Ondrou, byla jsem smířená s tím, že se prostě pár let nevyspím a že mimino pláče často a bez příčiny. No a to jsem právě u Ondry nezažila. Nemůžu ani říct, že by vůbec byla nějaká noc, kdy bych se vůbec nevyspala. No a on nás tak pěkně namlsal, že pokud bude druhý jiný (= horší), tak z toho budu pěkně na větvi.
 Pett

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3301
9.8.06 14:37

pett, vystihla jsi to dokonale, sdílím stejné obavy :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
244

Saraai, víš co ti řeknu? Co se narodil Ondra, vůbec to neberu tak, že jsem o jedno mimi před ním přišla. Automaticky to beru tak, že Ondra se prostě trochu opozdil.
Prostě to krásně přebolelo a u tebe to bude určitě taky tak. :wink:
 Pett

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4548

Lasicko - koukala jsem na ta briska z 8 a 9 tydne a nektera tam vypadaji jak 5 mesic. To snad ani neni mozne 8O Ja teda nic takoveho nemam. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4548
9.8.06 14:44

Pett - ja vim, ze to preboli…zatim pretrvava jen strach a nervozita. No a rikala jsem si, ze dvojcatka by byl dobry zacatek, dohonit cas. S nima bych stihla i ty 3 deti, co jsem si naplanovala. :D Manza taky desne chtel dvojcatka. Tu ovulaci, z ktereho je nase zizalka jsem mela 2 folikuly, tak byla i sance, a kdyz jsem pak prisla s obrazkem jednoho, z legrace rikal " jenom jedno?"

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
9.8.06 14:48

chtela bych taky kouknouot na ty briska…napises me kde to je??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2318
9.8.06 14:50

SARAAI: tak, tak, taky mě to překvapilo. Já teda vypadám pořád stejně. Možná mám nafouklý břicho, ale jen jako bych se přejedla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
244
9.8.06 14:50

Já bych bývala taky brala dvojčátka, ale teď jsem se jich trochu bála. Už tak si vůbec nejsem jistá, jak oba ty cvrčky zvládneme. Ale zase si říkám, budou těžké 2-3 roky, a pak budou oba/obě z nejhoršího venku. Uvidíme.
Mám silný pocit, že čekám kluka, dnes jsem pro něj vymyslela i jméno (pokolikáté už?) - Tobiáš. Ale myslím, že není v kalendáři, tak kdy by chudák slavil svátek? 8O
 Pett

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4548
9.8.06 14:53

Illenko - koukni na predchozi stranku, tam je odkaz
Pett - v nejakem kalendari to urcite najdes a bude to slavit proste ten den, i kdyz to v ceskem nebude napsane. Tobias je moc hezke

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4548
9.8.06 14:56

Pett - uz to mam, podle starsiho kalendare ma Tobias svatek 12.9.
Původ: hebrejský
Význam: Bůh je dobrotivý, mým dobrem je Bůh

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
9.8.06 15:07

tak jsem koukala na ty briska…taky mam takovy nafoukly brisko…o neco mensi jak holka na te fotce (pata od vrchu..hned po te co tam ma 8tt az 40tt) v 8 tydnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí