Březňátka 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3301
10.8.06 09:21

Dendulko, mám fotku, dostala jsem ji zadara, jako „náplast“, že mi ještě nedala průkazku :-) Vážně moc hodná dr. :-)
Dám ji večer do alba, teď jsem v práci a včera jsem to nestihla, byla jsem úplně KO

Tak jsem si vzala Utroš a pěkně se mi motá kebule :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lau
248
10.8.06 10:03

SARAAI: Já jsem nic nebrala a stále nic neberu. Dr. říkala, že to necháme na přírodě. Dnes jdu za hoďku na kontrolu, tak pak všem poreferuju (manželovi, mamce, ségře, vám…).

A jakpak asi válčí Míša v nemocnici? Snad proběhlo vše OK.

A jen tak na okraj - ta moje známá Míša, co si vzali 3měsíčního hošíka, posílala fotky. Je strašně roztomilej. Ségra dokonce říkala, že na fotkách kroutí pusinku úplně stejně jako Míša, tak snad jim t obude všem třem dobře fungovat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2318
10.8.06 10:05

Teda Dendulko, hrozně Ti závidím ten 12. týden. Já se ho snad nedočkám…

Těhudemence: u sousedů na zahradě stálo cizí auto. Snažila jsem se zavést rozhovor se sousedem, tak říkám, není to auto nějaký divný? Že má řízení na opačné straně. Vykulil oči - vždyť ho má tam co všechny auta. Oops.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lau
248
10.8.06 10:14

HOLKY, asi stupidní dotaz, ale nevím si s ním rady: nesu k dr. vzorek moči. Mám ho podepsat, že patří mě? Nebo to udělá sestřička??? Já jsem ji nikdy nikam nedávala, tak nemám zkušenost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3301
10.8.06 10:16

Já sem přidám taky humornou příhodu, ale ne mou - mého synka. Má 3,5 a moc se těší na miminko. Tak jsem mu včera ukazovala fotečku z UZV a říkala, že budeme mít miminko. Jásal, že už ho mám v bříšku. :) Abych se netěšil předčasně, tak jsem se mu snažila vysvětlit, že se narodí až za dlouho až na jaře, takže nejdřív bude podzim, opadnou lístky, pak zima, bude sníh a budeme lyžovat no a pak bude jaro, bude mít narozeniny a narodí se miminko.....tak začal protestovat, že ne, že se miminko narodí v zimě, aby s ním mohlo lyžovat :lol: :lol: :lol:
Snažila jsem se mu objasnit, že bude malinké a jen plakat, spinkat, papat a nebo čůrat do plínek, nebude nic umět, ani chodit ani mluvit, tak on že to nevadí, že ho bude hlídat v ručičce a naučí ho to :lol: :lol: A budou spolu lozit na strom :lol: :lol: :lol: Mám se na co těšit :wink:
A máme velký problém, Miky chce taky mimi do bříška a nechce si nechat vysvětlit, že to mají jen holčičky… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
10.8.06 10:17

LASICKO, neboj, za chvíli mě doženeš :wink:
LAU, u nás to probíhalo tak, že podepsaná být nemusela, protože do té zkumavky vložila sestřička nějaký lakmusák a hned jsme to vylily :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3301
10.8.06 10:17

Lau, nic nepodepisuj, sestřička tam jen strčí papírek a buď ti skleničku vrátí nebo vyhodí. Pokud by to posílali do laborky, tak to přelívá do zkumavky a vše si označí sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
10.8.06 10:18

LAU… moč si podepisovat nemusíš… sestřička to udělá… ty si jen užívej těhotenství :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
10.8.06 10:21

Můj Lukášek mi také neustále šeptá do bříška , ať už miminko vyleze. :D .. moc se těší a přál by si holčičku ( jako já :) )
Tak jsem zvědavá, jak se budou mít rádi po narození…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
10.8.06 10:22

MYSKo, s dětičkama je někdy sranda,co? Jak jsem psala, že ta moje teta nevěděla,že jsem těhu, tak se to pak dozvěděla a od kohopak asi, že? Starší synáček šel s tetou a babičkou nakoupit a povídá jim: „já vám něco řeknu, ale nesmíte to říct mámě, nesmím to nikomu říct“ a bylo to. Je to pěkná drbna a ten mladší to ví taky, ale mlčí a to vždy byl drbna on. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3301
10.8.06 10:32

Rozárko, taky bych brala holčičku, manža si je jistý, že ji nosím v bříšku :wink:
Dendulko :lol: :lol: Ale už jsi 12 tt, tak to nevadí, ne? ;-) Aspoň si už nemyslí, že jsi tlustá …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
10.8.06 10:38

Dendulko a jak máš staré dětičky?
Myško mě zas manžel tvrdí, že je to kluk..... ale vzhledem k tomu, že u Lukáška mi tvrdil , že dělal holčičku :D a nevyšlo mu to … tak doufám, že se nám ta holčička snad povedla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4548
10.8.06 10:44

Holky ja vam tak zavidim ty vase ratolesti, aspon mate srandu a mate si o mimiskovi s kym povidat. Ja si povidam tak akorat sama se sebou…
Dendulko - tobe to bezi nejak rychleji nez me 8O :wink: To je desny, me se to tak vlece… :roll: Prijde mi, ze uz jsem tehotna snad rok a pritom se kouknu na metrik a koukam, ze o tom nadeleni vim jen neco pres mesic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
10.8.06 10:49

SARAAI: já mám podobný problém, tak moc se těším, že to do toho března asi nevydržím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
10.8.06 11:13

ahojky teda vy jedete nestiham cist. mohly by jste mi poradit kde mam chybu v tom metriku udelala jsem ho podle nekterych rad a ulozila do podpisu a nic? prosim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí