Poradna duly
Jana Čurdová
lendulko : přirodním zdrojem jodu jsou krome ryb a obohacene soli taky mlečné výrobky a vajíčka
Rozarko, jsem ze sídliště Velká Ohrada Pha 5. A Ty?
Lasičko, tak jsi mě dostala
Ale už jsem vyndala toho kapra na polévku z mrazáku, tak si alespoň pochutná dnes i sestra, která za mnou zavítá… Takže doporučujete uzené makrely, sardinky v tomatě, tuňák v oleji a moje oblíbené krevety? Víc mě nenapadá, není to můj nejčastější sortiment, ale budu ho muset asi změnit ![]()
tak ale uz musim jit neco delat, rano jsem jsem chtela jen tak nakouknout a zamrzla jsem tu hodinu ![]()
Tak už vidím ten jídelníček - vejce sázená, do skla, míchaná, nahniličku, plněná apod.
Taky už vidím ten šílený cholesterol
![]()
to asi radši ten jód v tabletkách.
Lendulko já jsem z Prahy 4.. z Modřan
bylo by fajn, kdyby jsme se všichni někde sešli na pokec naživo ![]()
i když je mi jasný, že to bude asi těžký, když jsme tu z celé ČR ![]()
co vy na to? ![]()
Alex, hezky si mě rozesmála
No všeho s mírou, ono to přes ty nevolnosti ani moc nepůjde, ale doporučuji všem ta těhotenská lízátka, která od včera zkouším - vzala jsem si jedno po ránu po snídani a je mi líp (není to ideál, ale jsem schopná něco dělat ![]()
Já lízítka zatím nemusím, ale od dalších mamin jsem slyšela, že jsou skvělá a že zabírají. To je dobře, že už ti není špatně. Nedovedu si to představit, maminka mého přítele říkala, že vstávala o 2 hodiny dřív, šla zvracet, pak se dala do kupy a na 7.00 hurá do práce. Já jezdím už na 5.30, takže vstávám v 4.30 - to bych pak musela vstávat snad ve dvě ráno ![]()
to by byl tedy mazec!! ![]()
Rozarko, tak koukám, my dvě to asi nebudeme mít těžké. Já blízko Modřan pracuji (teď jsem tedy na neschopnosti), ale jinak dělám na křižovatce Novodvorská. Do Modřan jsem jezdila za kamarádkou (Nad Roklí) a 5 let jsem bydlela na sídlišti Lhotka. Na diskusním foru „Spojuje nás stejné místo“ jsem založila diskusi (Velká Ohrada) a už plánujem nějaké setkání. Můžeš se tam také juknout ![]()
Amy, ať pobavím zas já tebe: už pojídám ta míchaná vejce ![]()
vy se tu bavíte o jídle a já mám hlad
…budu se muset jít za chvilku napapat ![]()
Lendulko.. tak to jsme od sebe kousek.. Novodvorskou znám a bydlím kousek od rokle ![]()
Trubko, to je supr odkaz: takže střídat lososa s makrelou a zapíjet vincentkou a žádné jodové tablety nemusejí být. (samo že přeháním těhulky
)
Rozárko, tak to máš kam jezdit s kočárkem do přírody …
Ahoj po ránu, Novodvorská a Modřany to je kousek. Já jsem z Budějovické
, aby se nás v tom Podolí nesešlo víc… Petul ty máš tuším stejný termín jako já, že?
já před Modřanama bydlela na Pankráci .. to je kousíček od Budějovické ![]()
tak třeba se opravdu budeme moct někde sejít ![]()