Březňátka 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1450
13.8.06 07:39

SEZNÁMEK

JAHUDKA84 --- 22 let — Praha — KO 15.8. — první mimi — TP 22.2.

DENDULKA — 28 let — sev. Čechy — KO 22.8. — třetí mimi — TP 1.3.

HONEY --- 29 let — Kladno — KO 21.8. — první mimi — TP 1.3.

NOLY --- 22 let — USA — KO 17.8. — druhé mimi — TP 2.3.

MARKETINKA --- 22 let ---Brno — KO 31.8. — první mimi — TP 3.3.

EVITKA --- 28 let — Plzeň — KO 22.8. — druhé mimi — TP 3.3.

LAU --- 28 let — Středočeský kraj — KO 31.8. — první mimi — TP 4.3.

MÍŠA — 31 let — Zlín — první mimi — TP 6.3.

SUSANAX --- 23 let — Ostrava — KO 23.8. — první mimi — TP 6.3.

PETT --- 29 let — Středočeský kraj — KO 28.8. — druhé mimi ---TP 7.3.

SSUSSI --- sev. Čechy — KO 23.8. — první mimi — TP 7.3.

JANA --- 28 let — Karlovarský kraj — KO 16.8. — druhé mimi — TP 8.3.

ALOUSEK --- 28 let — sev. Morava — KO 28.8. — první mimi — TP 8.3.

VALLI --- 24 let — Vysočina — KO ZÍTRA --- druhé mimi — TP 11.3.

TERKA --- 29 let ---Praha — KO 15.8. — druhé mimi — TP 11.3.

AMY --- 32 let — Plzeň — KO 31.8. — první mimi — TP 11.3.

MIRCA --- 27 let — Praha — první mimi — TP 13.3.

PETUL --- 25 let — Středočeský kraj — KO 21.8. — první mimi — TP 15.3.

JOSEFINA --- 30 let — Praha — KO 15.8. — první mimi — TP 15.3.

LENKASO --- 37 let — Praha 4 — KO 23.8. — druhé mimi — TP 15.3.

LITTLEMOUSE --- 27 let — Zlínský kraj — KO 23.8. — druhé mimi — TP 18.3.

SARAAI --- 29 let — Japonsko — KO 22.8. — první mimi — TP 19.3.

PETULDA --- 28 let — sev. Čechy — KO 21.8. — druhé mimi — TP 19.3.

ALIA --- 36 let — MA — KO ? — první mimi — TP 19.3.

SÝKORKA --- 29 let — Brno — KO 8.9. — první mimi ---TP 20.3.

LENDULKA --- 26 let — Praha — KO 21.8. — první mimi — TP 20.3.

VRONY --- 30 let — Zlínský kraj — KO 22.8. — druhé mimi — TP 21.3.

ROZÁRKA --- 28 let — Praha — KO 22.8. — druhé mimi — TP 21.3.

KOLBA --- 26 let — Jihomoravský kraj — KO 24.8. — první mimi — TP 22.3.

CATE --- 30 let — Olomoucký kraj — KO 16.8. — druhé mimi — TP 24.3.

ALEX --- 29 let — Český Krumlov — KO 24.8. — první mimi ---TP 24.3.

LASIČKA --- 30 let — Kralupy nad Vltavou — KO 28.8. — druhé mimi — TP 25.3.

LENULINKA --- 27 let ---sev. Čechy — KO 25.8. — první mimi ---TP 26.3.

TRUBKA --- 29 let — první mimi — TP 27.3.

LILIE — 22 let — Středočeský kraj — KO 4.9. — první mimi — TP 27.3.

JITI --- 29 let — Brno — KO 11.9. — druhé mimi — TP 28.3.

MELIBEA --- 31 let — vých. Čechy — KO 28.8. — druhé mimi — TP 29.3.

WONCA --- 27 let ---Havířov — KO ? — druhé mimi — TP 31.3.

Dlouho nepsaly: PRVOSENKA, EVULA, BETULI, TYNA-V, TARRYNKA, EVULKA I, MALINKA, KACENA, JANDULKA.[/barva][barva=#444444][/barva][barva=#444444][/barva][barva=#444444][/barva][barva=#444444][/barva][barva=#444444][/barva][barva=#444444][/barva][barva=#444444][/barva][barva=#444444][/barva][barva=#444444][/barva][barva=#444444]

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
13.8.06 07:42

Bré ránko,
teda já měla sen, normálně jsem ve snu rodila a narodil se mi kluk přes 4 kila a ještě jsem si v tom snu povzdechla,že se tý holky asi nikdy nedočkám.. :D No a pak jsem měla červenou korbu kočárku..ale to bude asi tím, že jsem včera brouzdala po netu a obhlížela,jaké kočárky by se mi asi tak líbili 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
13.8.06 08:14

ahojky všem tak jsem si četla včerejšek a pěkně vám závidim :) Mě dalal dr. jen 1UTZ a to 7.8 řekl že je vše ok a na další navštěvu jdu až 4.9 a to mi budou brat krev, měřit prměr panve nebo co ale UTZ prý ne tak nevim kdy zase uvidim mimi. Jak to že vám ho dělaj 1 za 3-4týdny ja chci taky :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
718
13.8.06 09:36

Valli, moc bych ti prala, aby se to zlepsilo. U me od minuleho vikendu taky nic moc, ale uz citim zlepseni. No doufam, ze to ted nezakriknu. :oops:

Dendulko, je fajn, ze je ti dobre. Uz bylo nacase, co? :wink: Kocarek jeste nevybiram, ale jak jsem se objednala na ten NT screening, takse mi zdal uuuplne zivej sen, ze mi delali amniocenzezu. No, brrrr… Tfuuj. Napichli me jehlou ze spodu a dvema jehlama z vrchu :roll: Pak me nastesti probudil pes, co mi lezel hlavou na brise :P .

Lilie, nesmutni, ja mam taky jeden UTZ nekdy z cervence. Na dalsi kontrole 4.8. me vysetrila jen pohmatem, jestli je vsechno Ok a dala prukazku. A na dalsi kontrolu jdu az 8.9. tj, za dlooouhych pet tydnu. To uz by mel UTZ byt (12.tt).

Holky, jedenactitydenacky a dvanactitydenacky, jaky mate briska? Co vaha? Pribirate?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
244
13.8.06 11:01

Sykorkaa - zatím nepřibírám a mám takový „přežraný“ podbřišek. V letních šatech už by to bylo divný, i když by si asi lidi pomysleli, že mám jen vyžraný břicho, ale takhle v kalhotech a mikině je to v pohodě.
Illence přeji brzy dvě čárky a zdravé miminko, je mi to líto.
Já se té kontroly snad nedočkám, od zítřka až za dva týdny, to už budu končit 13 tt. Půjdu na uzv a taky dostanu průkazku. Už aby… Myslím hlavně ten uzv, abych věděla, že je vše v pohodě.

Pett

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2264
13.8.06 11:24

Já jsem zatím taky nepřibrala, občas jsem jen měla trošičku „přejezené“ bříšlo…teď mi 2 dny není zrovna nejlíp a jedno kilo je dole…

Nevíte, jestli utz ve 12 tt se ještě dělá vaginální nebo už přes bříško?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
13.8.06 12:22

Sykorko vasi stafici jsou nadherny, je fajn kdyz jsou dva, muzou spolu radit a tolik se nenudi :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
244
13.8.06 12:31

Alousek - myslím, že se dělá přes břicho, mně ho alespoň tak doktorka dělala.
Jo a ještě Alousek - no ono prý při druhém to břicho je dřív vidět, tak nevím.
 Pett

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
718
13.8.06 12:39

Amy, diky. Jsou to pekni raplousi. Porad se utesuju, ze se treba casem zklidni az dospeji. Porad vyvadi, nekdy je to fakt sila a jsem zrala na Cernovice (brnenska psychiatricka lecebna :lol: ) Kolikrat jsem si i rikali, ze jsme to mozna s malou Molly prehnali, ze stacil Aky. No jo, ale kdyz se pak tuli pod perinou, oblizujou kde co a skritek Molly certovsky mrka a nataci hlavicku, pripadne lovi Akyho jako kocka, tak to proste vyvazi ty chvile, kdy se rezou a radi jak pominuti. To jsou proste sladci :P .

Docela te obdivuju s amstafem, my bysme si prave na nej netroufli. Je fakt ze muze mit i vybornou povahu, ale prece jen je to vetsi riziko, nez klasickej anglickej mazel stafbulik. Mate holku nebo kluka? Promin, jestli jsi to nekde psala, ale nepostrehla jsem to :oops: . JAk je stary?

Tem nasim torpedum je starsimu 8 mesicu (prave dnes) a mala mela pred tydnem 4mesice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2923
13.8.06 12:54

Ahoj všem,

mám trochu jiné téma mimo psí diskusi… vlastně spíš otázku na budoucí vícerodičky. Včera jsem se viděla z boku v zrcadle a normálně mi během týdne vyrašilo břicho(v 9. týdnu vypadám jako na konci čtvrtého měsíce minule). V kalhotách to ještě zamaskuju, ale za chvíli už budu muset vytáhnout těhotenské kalhoty nebo co. Máte to podobně?
Jinak u dr. jsem se vážila a mám 1,5 kg navíc, vzhledem k tomu, že pořád jím a podstatně míň se hýbu(jak nevolnost dovolí), se nedivím, ale tem profil!

Veru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
898
13.8.06 13:10

Vrony , nedávno jsme se bavili s jednou těhulkou, která vypadala, že na podzim už bude vozit kočár, ale ukázalo se, že to letos ještě nebude. A to čekala první! Nedívala ses na ty stránky s břichy, jak je tu někdo uváděl?
Já měla pocit, že mi břicho vyskočilo okamžitě, teď už mi tak hrozné nepřipadá (buď splasklo, nebo jsem si zvykla). Oblečení začne být brzo moje noční můra, zrovna jsem chtěla obměnit šatník, ale to teď podle mě nemá cenu (hlavně kalhoty).

Lilie , taky všem strašně závidím, že chodí na kontroly. Ale ty už jsi aspoň viděla srdíčko, ne? Já ještě ne, takže ve mě hlodá nejistota… Dneska jsem 7+3, takže podobně jako ty… A na KO jdu až za dva týdny :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
13.8.06 17:50

LILIE, mě dělají utz často proto, že hodně špiním a krvácela jsem, jinak se většinou dělá utz až v tom 12tt, nebo na začátku se potvrdí srdeční akce a pak až v tom 12tt, každý doktor to má holt jinak :roll:
SYKORKO, taky máš bezva sny..bříško mám nafouklý pěkně, nosím už těhu kalhoty, jedny jsou černý,nevypadají jako těhotenský,tak se dobře nosej, jsou z Quelle a jedny z Tveretu a je to fakt pohodlíčko, svoje džíny sice oblíknu,ale už nezapnu,tak mi nic jiného nezbývá, kilo mám dole, ale nabrala jsem hodně už v tom únoru, jak jsem otěhotněla a nešlo to dolů,tak se ted musím hlídat..
PETT, neboj dočkáš se, a to už uvidíš šesticentimentrový mimčo :wink: Já jdu od úterka za týden a taky budu ve 13tt a už se nemůžu dočkat..
ALOUSKU, ve 12tt už se většinou dělá utz přes bříško :wink:
VRONY, mám to podobně, když jsem byla v březnu ve druhém měsíci, kupovala jsem si těhu kalhoty a paní mě tipla na 4. měsíc 8O ale u vícerodiček je to asi normální, u mě to ale bylo vidět brzo i u kluků :roll:

Zítra jdu na tu krev, to budu zas vypadat jako narkoman, najít moje žíly je umění :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lau
248
13.8.06 18:26

Ahoj holky,

co s týče bříška, tak už ho nemám tak nafouklé, takže vypadám paradoxně hubenější než před měsícem. Taky se mi tenhle týden povedlo shodit něco přes kilo, takže jsem od počátku těhotenství nabrala elkem jen kilo. Ale protože se mě tchýně o víkendu vykrmovala, tak teď to asi bude horší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
13.8.06 19:58

ahojky tak nejdřív k bříšku ja ho mam tak velký že mi řikaly že budu mít dvojčatka hlavně máma. ( já jsem z dvojčat tak mě strašily) ale na UTZ byl jen jeden plod.
Jo a jak jste na tom z prsama ? ja mam z mých 3 už asi 5 a bolí !!! už jsem si kupovala 2nový podprdy :lol:
Melibea: srdíčko jsem neviděla ale při UTZ doktor sestřičce něco hlásil a řekl srdeční akce plus tak jsem usoudila že tluče. A zavidim i fotečky mě dr. řekl že ten jeho UTZ foto neumí, ale že umí video tak budu mít alespoň video ale až ve 20 a další až ve 30tt. tak se nemužu dočkat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
13.8.06 20:24

Holky mám ješte jeden dotaz chtela bych dat foto do alba. najedu si tam dam upload obrazku dam si březnatka 2007 a dam prochazet. vyberu foto a dam upload a napíše mi to, že se to nepodařilo ať skontroluju zda to servr podporuje. ale jak to mam asi skontrolovat tak tam nemužu dat fotku :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí