Březňátka 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
52
14.8.06 16:13

Holky už jsem vzdala pravidelné psaní protože prostě nestíhám. Potřebuju poradit. Včera mě ůplně hrozně začala bolet hlava. vzala jsem si Paralen 500. a pak se dočetla, že je to jen na doporučení lékaře, tak už jsem další nevzala a snažím se to vydržet. Je na to něco???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4258
14.8.06 16:17

KOLBO:to uz jsi dnes druha kdo se pta na bolest hlavy.to pisou na vsech lekach ze je to na doporuceni lekare.ja bych si vzala paralen a muze se tak 3× denne.snad te to pak prejde.je asi blbej tlak, mne taky trochu boli hlava.

LENKASO:takova blbe otazka a co tam je za fotky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4258
14.8.06 16:45

tak holky jak mi brali rano krev,tak mi to setsricka nejak blbe vytahla-tu jehlu- a ted tam ma docela diru a nenatahnu ruku a mam tam pocinajici monokl a bouli-fuj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
14.8.06 17:42

Ahoj všichni,
gratuluju všem k úspěšným kontrolám… Mě to čeká zítra, tak dám vědět, jak jsem dopadla.
Jinak na té výstavě na Kampě jsme byli shodou okolností taky ale v neděli. Je to moc heké. Jsou to záběry z vrtulníku z různých míst světa, takže je tam třeba Sahara s karavanou velbloudů, nebo nuda pláž se spoustou pidinaháčů atp. fakt moc hezké a vkusné, je to tam do října, takže moc doporučuju. Jen tam byla spousta lidí, takže je lepší tam jít asi ve všední den.
Jinak co se týče toho srázku, tak já to tenhle týden vůbec nestíhám a příští si beru od středy dovču, ale ono se stejně ještě nic nedomlouvá, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
14.8.06 18:41

Ahojky, tak Paralen mi doporučili i v lékárně, nic jiného než si dát ten mi nezbylo, účinek je nulový, což jsem předpokládala. Jediné co mě děsí je, že když mě začne bolet hlava, tak to vydrží i celý týden :(

Já vám tak závidím ty průkazky :oops:

Dostanu jí až v září, mám doktora, co čeká až na konec třetího měsíce, no co se dá dělat :lol:

Nemáte někdo vyzkoušenou nějakou dobrou těhotenskou podprsenku co drží i větší tvary a nevypadá jak po babičce? 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
14.8.06 18:47

ALEX, taky jsem musela čeka na konec 3. měsíce tj. dnes, ono je to tak lepší, minule mi ji dali v 7tt a zbyl mi z ní jen obal..vydrž, bude to za chvíli :D
A těhu popdprdu vyzkoušenou nemám :roll:
VALLI, s tou krví to máme stejně, ale mě snad bodla do svalu, to bolí ještě ted jako čert, píchla mě i do druhý ruky a tam je to v poho :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
14.8.06 18:51

Je mi to jasný, ale těžko se ten měsíc čeká 8O Doktor nic nepředstíral, já jsem potřebovala vědět, jestli můžu na dovolenou a povídal, že jo, že když to má vydržet, tak to vydrží a nebo že to odsají a hotovo.

Mně vždycky doporučili na tu žílu led, že se to stáhne a pak to bude dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
14.8.06 18:54

Jo jo, to čekání chápu, vleče se to co? :D Já už bych nejradši cítila pohyby, v 15tt už je to klidně možný… :roll: ach jooo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
14.8.06 19:26

teda asi bych si měla zkratit pracovní dobu, protože dočítat vas to je něco. A vždy když to dočtu tak už nevim kdo co psal. Takže konkrétní být nemužu. Jen gratuluji k průkazkam( ja ji budu mít až 4.9 :cry: )
Dendulko ty seš mi simpatická ja tě uklidním že jedina velryba tu nejsi asi si budem dost podobný já mam170cm a vaha 67,5rano a příjdu si fakt hrozná :lol: Mimochodem jsem měla cca kolem vánoc 63 a v loni cca57 a byla jsem kuřačka :lol: :lol:
jinak děkuji saraai za odpověd až budu mít větší chviklu tak zkusim ořezat nějakou foto a pošlu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
14.8.06 19:39

LILIE, no a to jsem jedno kilčo shodila, ale aby to na mě nebylo moc, tak jsem před chvílí „sežrala“ Magnum a 1 langoš s kečupem a sýrem a ted mi je blbě, dobře mi tak :D Ale máme toho dost společného :wink:

No a já pro dnešek končím, celé odpoledne jsem klukům uklízela klukům pokoj a bolej mě pekelně kyčle :evil: jdu padnout za vlast, pááááááááá :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
14.8.06 19:53

Dendulko to se máš, já totiž jen přibírám

já jdu taky neco dělat tak zatim všem pa a sladký sny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4258
14.8.06 20:42

HOlky ja myslim, ze ted se omezovat nema cenu,jen si dejte na co mate chut-ale s mirou :lol:

DENDULKo:tak vis jak vypada moje ruka?mam tam asi 3mm diru-jak to sestricka blbe vytahla,no a okolo se mi zabarvuje uz pekny moncl!to budu vazne jak fetak.natahnout ruku nemuzu,to boli jak cert.

Alex:neboj urcite se dockas prukazky i zdraveho mimi.

holky dobrou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
718
14.8.06 21:01

Ze tady budou velryby samy velryby, jo? Hehe, podle tech fotek to teda rozhodne nevypada. A o to min vypovidaji vase vahy a vysky. Vzdyt pokud nekdo nekdo nema BMI nad 24, tak je to porad v norme.
Co mam rikat ja, od svych 16 jsem byla na 47 kg (pri vysce 161,5) a najednou behem roku jsem mela 57-58 :? . Hruza, bylo to jako kdybych mela na sobe skakajici sulc, stacilo kdyz autobus trosku zadrncal. Ted mam 53 plus minus a jsem spokojena :D

Brisko zatim neroste, ani necitim nejakej hrbolek, prsa me neboli, jen mam trosku nevolnosti… Jsem vubec tehu??? 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6725
14.8.06 22:08

DENDULKA: myslela jsem to na těch stránkách, ale nevím, kde to tam najdu. Pánev mi nikdo neměřil…a jsem zvědavá, jestli mi zítra vezme krev… už by to fakt chtělo :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
898
15.8.06 00:22

Mně měřili pánev normálně do průkazky a potom při příjmu do porodnice. Zjistili, že se mi pánev rozevřela, takže prorokovali hladký porod (jo, nemýlili se).

Z váhového přírůstku mám hrůzu! Minule jsem stihla vánoce v období nevolností, kdy jsem neměla chuť na sladké. Teď to bude při nástupu rozežranosti :evil: Minule si mě manžel málem pletl s polštářem na gauči, protože jsem se z něj vůbec nehnula. Ještě štěstí, že jsem největší břicho měla na jaře/v létě, takže jsem mohla chodit na procházky, abych ulevila svědomí. To v únoru, březnu moc nevidím :cry:

Přeji dobré výsledky na KO!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital