Poradna duly
Jana Čurdová
Dendulko můj muž právě taky nemůže krev ani vidět… taky proto stál celou dobu u hlavy a ani se ode mne nehnul ![]()
A pak zas hod fotečku a zeptej se kolik mrnous měří, jdu tam za týden a ve stejném týdnu a dnu jako ty dnes, tak abych věděla, jak bych na tom asi tak měla být
At ti to dobře dopadne ![]()
Rozárko, jenže jak je přítel dlouhej, tak tam asi stejně uvidí, i od hlavy, ledaže se otočí zády a mě bude koukat do očí ![]()
DENDULKA: Jasně… vyptám se… jééé, já se tak strašně těším ![]()
Tak hluboké pohledy do očí - to bude rozkošný ![]()
Jo to budou tak hluboké pohledy do očí, že mi z toho popraskají žilky v očích
Páč já za:,–(ně tlačím s otevřenýma očima, pak jsem opravdu vypadala vábně ![]()
ahoj holky.
Alex:mne driv bolivala hrozne hlava ted skoro vubec.nevim jestli to bylo umelym svetlem ve skole nebo ze jsem kourila,brala jsem prasky skoro furt.pila jsem dost tak nevim,ale od ty doby co jsem odmaturovala,tak uz to mam min,ani nekourim.tak se prospi zitra a uvidis.musis odpocivat,tehu je zaber pro telo.
jinak na krev chodim najezena.
miso:to je dobre ze jste ok.!
gratulace ke KO:
pa.
jo a taky se mi dnes zdalo, ze jsem uz rodila!byl to vyborny porod,vubec to skoro nebolelo,porad jsem cekala kdy zacne bolest a ono nic.nakonec se mi narodil kluk-rikam co to je?a oni mi ukazuji nahe mimi s campdrlikem.
a byl mensi nez martinek kolem 3kg.to jsem teda zvedava,jak to bude v breznu ![]()
hokly tak já jdu zas něco dělat… zatím se tu mějte hezky a jestli mi to vyjde tak se na vás přijdu kouknout večer ![]()
papa
Ahoj, tak se taky hlasím mezi březňátka 2007, tak doufám, že me mezi Vás přiberete, termín mám 8.3.2007 na MDŽ
, včerá jsem byla na ultrazvuku a mimi už má 3,5cm.
Ahoj holky,
k těm tatínkům u porodu: můj manžel taky nemůže vidět krev, tak jsem měla trochu strach, ale zvládl to perfektně, nástřih teda neviděl, ale jinak mi od hlavy viděl všechno (má 191 cm), říkal, že už vidí hlavičku, že má plno černých vlásků a pak to byl on kdo mi řekl, že máme kluka. Tedy on prý: Hádej, co je to? Srandista…
Já myslím, že ti omdlívající tatínci jsou spíše výjimka, většinou je to pro ně silný zážitek, který zvládnou.
Ahoj Martino26!!!
Pett
Tak po 2 Paralenech, 1 kafi a mnoha soucitných pohledech mých kolegyněk mě konečně hlava přestala bolet.
Třikrát huráááá!!! Ale teplotu mám pořád…
Pařby a pijatiky jsem užívala na kolejích až dost, ale to už je dávno pryč, navíc se mi v létě blbě dýchá kvůli astmatu, tak už dlouho nic nepiju, jen vodu (3 litry minimálně) a čajíčky.
Tak si taky asi koupím tu podprsenku Anita - už jsem na ně koukala, jen jsem nevěděla, jestli koupit už rovnou mateřskou.
Holky díky za rady
![]()
Už jen hodinu a půl a domů. ![]()
ALEX: s tím paralenem bych to být tebou tak nepřeháněla. Vím, že ty bolesti jsou hrozný, taky je mívám, ale přijde mi lepší trpět, než ohrozit miminko
Jahůdka - mluvila jsem se svým gynekologem dneska ráno a včera s lékárníkem, prý můžu vzít až 6 tbl denně. Pracuji za počítačem, celý den koukám na monitor a to se s migrénou prostě nedá. Bolí mě vždycky až uši a krk.
ALEX: to je hrozný, jak každej říká něco jinýho… Mě zase lékárníce řekla, že max. čtvrtku… a doktro dneska, že se v podstatě v 1. trimestru nemají moc jíst vůbec žádné prášky
Jahůdka - Je fakt, že každý říká něco jiného, ale na tomhle se shodli docela všichni. Kamarádka dělala dlouho sestru u gyn. a ta mi taky říkala, že max. 6 tbl. denně a má 2 úžasný kluky.
Vítám Martinu:-)